Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: παραπονα

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO

παραπονα

την Δευτερα γυρισα απο τις διακοπες μου και δεν θα σας πω τι μου αρεσε αλλα τι δεν μου αρεσε.

1.αγκιστρι με 55 ευροπουλα την βραδια σε ξενοδοχειο μετα απο φασαρια αλλαξανε πετσετες-σεντονια την τριτη μερα.(ελεος)

2.στο ιδιο μερος το χταποδακι (ενα πλοκαμι με το ζορι) 7 ευρω;;;

3.ενας γιατρος ρε παιδια.με τοσα ενοικιαζομενα μηχανακια που κυκλοφορουσαν στους δρομους,ενα ατυχημα να γινει...αντε γεια.
    (ενας αγροτικος γιατρος μονο υπηρχε)

4.εθνικη οδο Αθηνων-Λαμιας.Ημαρτον.μηχανηηηη ρεεεε...πως περνας απο διπλα μου με 200+ και στο καπακι δεξια για την εξοδο;;;

5.πηλιο προς τσαγκαραδα μερια.η ωραιοτερη διαδρομη που εχω κανει αλλα ο δρομος πολυ επικινδυνος.σε ορισμενα σημεια δυο αυτοκινητα δεν χωρουν να περασουν.ειδικα οταν φρακαρε ενα λεωφορειο με ενα ι.χ φαγαμε 30 λεπτα στο περιμενε.

6.στον ιδιο δρομο,βαλτε και καμια μπαρα ασφαλειας ρε παιδια.υπαρχουν σημεια που τελειωνει ο δρομος και μετα το χαος.πεταξες λεμε...

7.εθνικη οδο στα γνωστα μαγαζακια που κανουμε σταση για ανεφοδιασμο ζαμπονοτυροπιτα 4 ευρω (ρε αντε στο διαολο μερα που ειναι)

αντε και καλη επιστροφη σε ολους.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

φιλτατε Supermario,λιγο πολυ αυτα που αναφερεις ειναι οχι (απλα) προβληματα αλλα μερος της κουλτουρας μας!!!
    η ακριβεια κ φαινομενα αισχροκερδιας σε τουριστικες περιοχες ή η κακη οδικη παιδια κ οι (σχεδον) δρομοι μας κυριως στο επαρχιακο δικτυο δεν νομμιζω να εκλειψουν ποτε -μακαρι να μειωθουν!!

Γιαυτο θα σΕ προτεινα να βαλεις καμια φοτο μια κ εκανες μια θεσπεσια διαδρομη οπως ειπες,κ γ@μ@ τα στραβα κ αναποδα των διακοπων,καλυτερα να κρατησεις τα ευχαριστα για να εχουν αξια οι διακοπες σου.

μη στεναχωριεσαι τωρα που γυρισες πισω θα εχεις ακομα πολλους λογους να προβληματιστεις να αγχωθεις κ να θυμωσεις.........

chill man!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

συμφωνω μαζι σου και σιγουρα τα καλα που κρατησα ειναι το ''σωσιβιο'' για το χειμωνα.
    αλλα ακομα και γνωστα προβληματα-παραπονα καλο ειναι να τα λεμε οχι για να αλλαξει κατι (αν αλλαξει ποτε) αλλα για να προσεχουμε ολοι εμεις.
    το να ξερεις κατι ειναι γνωση...το να μιλας για'αυτο προληψη.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Εγω θα έλεγα εντελώς το αντίθετο....
    Κηνύγι φίλε, και όχι και καλά "χαλάρωσε, και μην ασχολήσαι" χωρίς παρεξήγηση...
    π.χ. (άλλοι θα με πουν ψυχάκια , αλλά έστω και άν είμαι , γίνεται δουλειά....)
    1.και τιμή τσιμπημένη για "Αγκίστρι..." και η εξυπηρέτηση έπρεπε να είναι δεδομένη -> καταγγελεία ΙΝ.ΚΑ.
    2. Θύμα πιθανώς της πολυκοσμίας, έκανες παράπονα? είχα πάει Ιούνιο και έφαγα πολύ και τέλεια με λίγα ευρώ...
    3. Άστα να πάνε εδώ και γράμμα να στείλεις υπουργείο υγείας λογικά δεν θα σε λάβουν και πολύ υπόψην, πάντως εγώ θα έστελνα...
    4. Έχω μηχανή και έχω κάνει παρόμοιο, (σε μ@λ@κισμένη φάση με μ@λ@κισμένα μυαλά στο κεφάλι...) ένα συγνώμη απο μένα για αυτόν που πανικόβαλα, και τι να πω... πρέπει ο καθένας να το συνειδητοποιήσει...
    5. αμα γράψουμε όλους τους δρόμους που θέλουν δουλειά .... και είναι και δύσκολο να κάνεις κάτι για αυτό...
    6. μαι απο τα ίδια...
    7. Αυτός και αν θέλει ΙΝ.ΚΑ., απόδειξη όμως? άρα τους βοηθάμε και εμείς....

Χωρίς παρεξήγηση... πάντα!

το μοναδικο που εκανα και μεχρι εκει,ειναι οτι το εγραψα εδω.συμφωνω οτι θελει κυνηγι αλλα δεν εχω την διαθεση.εφυγα και γυρισα σωος.κατι ειναι και αυτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Οσον αφορά τους "ξενοδόχους" της Ελλάδας να προσέχουν γιατί τα κορόιδα κάποια στιγμή τελειώνουν, και δεν είναι και καλοί πελάτες.
    Πάντως αυτοί οι άνθρωποι δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να διορθωθούν οτι και να κάνουμε.
    Απο την άλλη μπορεί να ακούγεται παράξενο, και είναι οταν το λέω εγώ που είναι η δουλειά μου αλλά αυτή η μανία μας για δρόμους πρέπει να σταματήσει, η τουλάχιστον να προσδιοριστεί στη σήμανση τον τάπητα και τα τεχνικά.
    Προσωπικά γουστάρω τα μικρά δρομάκια που ακολουθάνε το βουνό.Και μου την σπάνε οι μεγάλοι δρόμοι με τις γρήγορες χαράξεις που για να τον φτιάξεις πρέπει να κατεβάσεις το μισό βουνό.
    Ο παλιός δρόμος που ανέβαινε Λαμία-Δομοκό ήταν απο τους αγαπημένους μου.
    Τώρα πάς πιο γρήγορα, αλλά μερικές φορές το ταξίδι είναι η διαδρομή και όχι ο προορισμός.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: παραπονα

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    ........
    4.εθνικη οδο Αθηνων-Λαμιας.Ημαρτον.μηχανηηηη ρεεεε...πως περνας απο διπλα μου με 200+ και στο καπακι δεξια για την εξοδο;;;
    .........

Σόρρυ φιλαράκι....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Re: Re: παραπονα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σόρρυ φιλαράκι....

ελα μωρε τωρα δεν πειραζει μια παρεα ειμαστε ολοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

Ο παλιός δρόμος που ανέβαινε Λαμία-Δομοκό ήταν απο τους αγαπημένους μου.
    Τώρα πάς πιο γρήγορα, αλλά μερικές φορές το ταξίδι είναι η διαδρομή και όχι ο προορισμός.

ετσι ειναι αρκει ο δρομος για τον προορισμο να ειναι ασφαλης φιλε μου και ας γινει λιγοτερο γραφικος...(αποψη μου παντα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Φιλαράκι άμα είναι να γυρνάς από διακοπές και να μνημονεύεις τα άσχημα... άστα βράστα!
    Τα καλά που είναι;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat

την Δευτερα γυρισα απο τις διακοπες μου και δεν θα σας πω τι μου αρεσε αλλα τι δεν μου αρεσε.

Να πάς Μακεδονία τα βουνά είναι και δροσερά και φτηνά
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Φιλαράκι άμα είναι να γυρνάς από διακοπές και να μνημονεύεις τα άσχημα... άστα βράστα!
    Τα καλά που είναι;

δεν ειπα οτι δεν περασα καλα.απλα εκανα μια αναφορα σε 2-3 σημεια.
    αν μου εμεναν απο τις διακοπες μονο αυτα αλοιμονο μου.

ειπα μπας και με την μικρη μου αυτη αναφορα φιλοτιμηθει κανενας.

Να συμπληρώσω παραθέτοντας και την δική μου εμπειρία από την Αίγινα στην Αγ.Μαρίνα όπου η ατμόσφαιρα ήταν απεπλπιστικά μίζερη , τα δωμάτια άθλια και προς μεγάλη ειρωνεία τα ανέφεραν ως Α'Κατηγορίας , σεντόνια και σκούπισμα ούτε να τα διανοηθούμε και από φαγητό στις εκεί ταβέρνες άθλιο.Ολοι σε κοιτάνε στη τσέπη και από υπηρεσίες το παίζουν Γερμανοί. Φανταστείτε με το που μπήκαμε στο δωμάτιο μας έδωσαν σκούπα φαράσι σφουγγαρίστρα κουβά . Μόνο τσεμπέρι στο κεφάλι δεν μας βάλανε . Μετά απαιτούν και καλό τουρισμό που να ακουμπάει τα ζεστά ευρούλια του . Που στις υποδομές που ανάγονται στην εποχή του Τελαμώνα;

Παλαιό μέλος
    Εγώ θα αναφερθώ στην ακρίβεια πάλι!
    Δε φταίνε αυτοί ρε παιδιά (οι ξενοδόχοι και γενικώς αυτοί που ασχολούνται με τον τουρισμό)!! Φταίμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι, τα γίδια!! Γιατί αν κάποιος που έχει δωμάτια δεν σταύρωνε πελάτη ούτε για δείγμα, σε μια ολόκληρη σεζόν, η μόνη διέξοδός του, θα ήταν να μειώσει κατά πολύ τις τιμές του! Όταν βλέπει ότι όσο ψηλά και να τις βάλει, πελατεία συνεχίζει να έχει, για ποιο λόγο να τις κρατάει σε λογικά επίπεδα; Σκοπός του είναι το κέρδος και τίποτα άλλο..Ούτε να περάσεις εσύ καλά, ούτε να ξεκουραστείς, ούτε να τα ξαναβρείς με τη γυναίκα σου, ούτε τίποτα άλλο! Το κέρδος και μόνο αυτό!!
    Σαν το γάμο ένα πράγμα...Σε βρίσκουν δηλαδή σε μια φάση που το τελευταίο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου, είναι τα χρήματα και σε βαράνε ανελέητα!! Κόμμωση της μισής ώρας ή χτένισμα; Ε...κανένα 300άρι ευρώ! Τζάμπα! Το νυφικό (ή ένα κομμάτι τούλι που η αξία του δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ);; Τζάμπα μωρέ... κανα δυο χιλιάρικα ΕΝΟΙΚΙΟ!!!!! Και τα κορόιδα πληρώνουν!! Δούλευε εσύ 4 μήνες να σου βγει ο πάτος, κι ας σου τα φάει ο άλλος σε μια βραδιά, που έχει ένα άσπρο κουρελόπανο και το πασάρει σε όποιο θύμα βρει... Ε και στο θέμα διακοπές μία από τα ίδια δε συμβαίνει; Αν δε συνειδητοποιηθούμε σαν καταναλωτές... εγώ χαϊρι...δεε βλέπω παιδιά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madtank

[B]

5.πηλιο προς τσαγκαραδα μερια.η ωραιοτερη διαδρομη που εχω κανει αλλα ο δρομος πολυ επικινδυνος.σε ορισμενα σημεια δυο αυτοκινητα δεν χωρουν να περασουν.ειδικα οταν φρακαρε ενα λεωφορειο με ενα ι.χ φαγαμε 30 λεπτα στο περιμενε.
    Αστα Supermario, εμένα από την Λ.Ε.Α με προσπέρασε Audi TT με παρα πολλά χιλιόμετρα και απο πίσω του - στο φτερό - μια mercentes άπειρων κυβικών...Μιλάμε ότι από την τρομάρα μου μου "έχασα" το τιμόνι ήμουν και απορροφημένος από το ταξιδάκι μου προς Αγ. Κωνσταντίνο να πάρω το καράβι για Σκιάθο...

Την διαδρομή στο Πήλιο την έχω κάνει πριν αρκετά χρόνια , όντως από τις ομορφότερες στην Ελλάδα, αλλά είναι ακόμα σε αυτό το χάλι.....ΚΡΙΜΑ

Όσο για τις τιμές, + 10% από τις περσινές.Ευτυχώς δεν είχε κόσμο και έτσι η ποιότητα / ποσότητα των υπηρεσιών ήταν ικανοποιητική.
    Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
    Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
    BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
    BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
    BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τέρμα τα παράπονα.
    από H.A.Balafoutre στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2008, 13:48
  2. ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ motogp club!!!
    από sakisdani750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 10:25
  3. 19/04/2006 - 0300 - Mέγαρα - Παράπονα
    από kostom στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2006, 23:28
  4. Παράπονα...
    από webman στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ