Αποριά:
Ποιο στρίβει καλύτερα; το TDM900 ή το Vstrom650;;;
Πρών κάτοχοι του TDM μου είπαν ότι υστερεί κατα πολύ σε πίσω ανάρτηση με αποτέλεσμα να μην συμπερφέρεται καλά στις στροφές. Το vstrom μου λένε στρίβει σαφώς καλύτερα.
Εσείς τί λέτε;
Αποριά:
Πρών κάτοχοι του TDM μου είπαν ότι υστερεί κατα πολύ σε πίσω ανάρτηση με αποτέλεσμα να μην συμπερφέρεται καλά στις στροφές. Το vstrom μου λένε στρίβει σαφώς καλύτερα.
Εσείς τί λέτε;
το v-strom, αλλα γιατι σε ενδιαφερει, σκεφτεσαι να αγορασεις ενα απο τα δυο?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikomaxia
Αποριά:
Εσείς τί λέτε;
αν ναι οδηγησετα να εχεις αποψη...
Όντως ενδιαφέρομαι για αγορά.
Τα έχω οδηγήσει και τα δύο αλλά εντός πόλεως οπότε δεν μπόρεσα να έχω μία εμπεριστατωμένη άποψη.
Εγω θα πονταρω παντως σε αυτο που εχειτα πιο ασφαλτινα λαστιχα, μιας και το ενα ειναι στρητ μηχανακι που διαφημιζεται σαν ονοφ αλλα ουδεμια σχεση εχει αυτο με την πραγματικοτητα, ενω το αλλο ειναι ονοφ και διαφημιζεται σαν ονοφ αλλα στην πραγματικοτητα ειναι στρητ που τα παει καλα σε αυτο τον τομεα.
Τωρα μπερδευτηκα....:hypnotize
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εγω θα πονταρω παντως σε αυτο που εχειτα πιο ασφαλτινα λαστιχα, μιας και το ενα ειναι στρητ μηχανακι που διαφημιζεται σαν ονοφ αλλα ουδεμια σχεση εχει αυτο με την πραγματικοτητα, ενω το αλλο ειναι ονοφ και διαφημιζεται σαν ονοφ αλλα στην πραγματικοτητα ειναι στρητ που τα παει καλα σε αυτο τον τομεα.
μμμ... ναι, αλλά έχεις δίκιο!
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
:rotflmao:Τωρα μπερδευτηκα....:rotflmao:
και αυτή είναι και η επίσημη περιγραφή της YAMAHA και της SUZUKI για τα μοντελα τους.το ενα ειναι στρητ μηχανακι που διαφημιζεται σαν ονοφ αλλα ουδεμια σχεση εχει αυτο με την πραγματικοτητα, ενω το αλλο ειναι ονοφ και διαφημιζεται σαν ονοφ αλλα στην πραγματικοτητα ειναι στρητ που τα παει καλα σε αυτο τον τομεα
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Ειναι επειδη ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ σε λιγο καιρο, ΝΕΟ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παει εσυ το'χεις χασει τελειως μαγκα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ειναι επειδη ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ σε λιγο καιρο, ΝΕΟ!!!!![]()
:
-..Not Yet!
Να σουμε τι θα χασεις εσυ σε λιγες μερες......οταν θα παλευεις με το ΘΗΡΙΟ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παει εσυ το'χεις χασει τελειως μαγκα μου![]()
:
ego leo oti strivoun ke ta dio poli kala san harley....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ante re me tis mpetonieres:rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
εχοντας οδηγησει και τα δυο νομιζω οτι το στρομ εχει πιο καλη γεωμετρια!!
στριβει πολυ ευκολα και σου φινει απιστευτη σιγουρια μεσα στην στροφη!!
αλλα σιγουρα αν αυτο που σε ενδοιαφερει ειναι οι στροφες δεν θα κινηθεις σε αγορα σε αυτον τον τομεα!!
Καλυτερη γεωμετρια;Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
εχοντας οδηγησει και τα δυο νομιζω οτι το στρομ εχει πιο καλη γεωμετρια!!
στριβει πολυ ευκολα και σου φινει απιστευτη σιγουρια μεσα στην στροφη!!
αλλα σιγουρα αν αυτο που σε ενδοιαφερει ειναι οι στροφες δεν θα κινηθεις σε αγορα σε αυτον τον τομεα!!![]()
Caster τσοπεριας εχει, αυτο εχει ρε μαν![]()
-..Not Yet!
εγω που τα εχω οδηγησει και τα δυο σου λεω απλα την γνωμη μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλυτερη γεωμετρια;![]()
Caster τσοπεριας εχει, αυτο εχει ρε μαν![]()
το ιδιο μου ειπε ο βαγγελης900 που σε βολτουλες τα εχουμε ανταλαξει!!
τωρα αυτα ειναι και θεμα ποσο καλα σου ταιριαζει εσενα και πως το νιωθεις κλπ!!