Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: Tαπηροκρανιαση!

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades

Tαπηροκρανιαση!

Καλησπερα σε ολους και καλη συνεχεια καλοκαιριου, μπορει οι διακοπες να τελειωνουν για τους περισσοτερους αλλα ακομα και στο αθηνα μπορεις να καταλαβεις καλοκαιρι, με λιγη προσπαθεια....

Στο πνευμα αυτο, πριν λιγες μερες κανονισαμε 3 ατομα να παμε βραδακι για ποτο στη καντινα στα λιμανακια, τη ξυλινη που ειναι χαμηλα, στο υψος της θαλασσας. Κατεβαινουμε που λετε, κοζαρουμε οι 2 εναν ελευθερο παγκο μπροστα στη θαλασσα και παει ο 3ος στο μπαρ για ποτο. Με το που καθομαστε στον παγκο ερχεται η σερβιτορα, μας κοιταει με ενα ψευτοκακομοιρικοηλιθιο υφος και μας λεει πως πρεπει να σηκωθουμε.

Μια σκεψη πηγε να περασει απο το μυαλο μου αλλα δεν την αφησα καν, το θεωρησα αδυνατο.

Γιατι λεω; Ειναι πιασμενη μου λεει. Σεκος εγω.

Δηλαδη ρεζερβε? Ναι, μου λεει! Πατε καλα της λεω?

Εννοειται την καναμε αμεσως αλλα η μαμακια ειναι πως ο 3ος προλαβε να παρει ποτο το οποιο και πληρωσε 7 ευρω :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Δε ξερω αν ειμαι υπερβολικος αλλα τα παιρνω κρανιο οταν μου ζητανε 7 ευρω και τρωω στη μαπα ρεζερβε ΠΑΓΚΟΥΣ σε ΚΑΝΤΙΝΕΣ στη μεση του πουθενα.

Τωρα θα μου πεις ποια μεση του πουθενα, η γαμωπολη εχει απλωθει παντου, πρεπει να απομακρυνθεις καμια 200αρια χιλιομετρα για να αποφυγεις τετοια μαλακισμενα φαινομενα....

:a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εχεις δικιο φιλε μου.
    Εγω αρχιζω σιγα-σιγα να σκεφτομαι να μεινω εδω στην Φθιωτιδα μονιμα μετα το φανταριλικι.

Ο βασικος μισθος εδω αν εχεις σπιτι βεβαιως, ειναι μια χαρα γιατι κανεις τα παντα και σου μενουν και λεφτα στην τσεπα να γουσταρεις.

Οι ρυθμοι ειναι ανθρωπινοι.
    Τα φαι ειναι παμφθηνο πολυ και καθαρο το ιδιο και η βενζινη, τα ποτα επισης οι καφεδες επισης και με το Internet κτλ κανεις και τα πιο "ειδικα" ψωνια σου απ'εξω, αντι να τρεχεις στην πολη.

επισης δεν σε πιανει η καταναλωτικη μανια που σε πιανει στην Αθηνα, γιατι πολυ απλαδεν νιωθεις οτι κατι σου λειπει.

Εγω με 300 ευρω αυτες τις 5 μερες εκανα πραγματα που στην Αθηνα θα ηθελα κανα χιλιαρικο.
    Ακομα και το ιντερνετ ειναι γρηγορο πια, και δεν υπαρχει προβλημα επικοινωνιας.

Τον χειμωνα τα πραγματα ειναι λιγο ζορικα, αλλα θα σου μεινουν λεφτα για το καλοκαιρι και κανα χιλιαρικο στην τραπεζα να γουσταρεις.

Ακομα και ο κοσμος ειναι αλλιως...

Ετσι και κατσει η φαση που κυνηγαω μιλαμε η Αθηνα εχει παρει το μπουλο....
    θα παρω και ενα εντουρακι να ανεβαινω Λουτρα Σμοκοβου παρεα με τους εντουροπαππουδες:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

εσυ φυσιολογικος εισαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
    Δε ξερω αν ειμαι υπερβολικος αλλα τα παιρνω κρανιο οταν μου ζητανε 7 ευρω και τρωω στη μαπα ρεζερβε ΠΑΓΚΟΥΣ σε ΚΑΝΤΙΝΕΣ στη μεση του πουθενα.
    οι μαγαζατορες εχουν ξεφυγει αλλα σε αυτο φταιμε κ εμεις που τους "ανεχομαστε" !

απλα, μαυρισε τον σε ολους τους γνωστους κ φιλους σου
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades

Re: εσυ φυσιολογικος εισαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
    οι μαγαζατορες εχουν ξεφυγει αλλα σε αυτο φταιμε κ εμεις που τους "ανεχομαστε" !

Aυτο ακριβως κανω, 10 ποτα να χασει ο κ%#$%ς απο το ποστ αυτο, χαμενος θα βγει που ειχε ρεζερβε εκεινον τον παγκο εκεινη τη βραδια.

Τωρα θα μου πεις αυτος μαλλον ουτε που θα το καταλαβει αλλα ετσι γινονται αυτα, ενα βημα τη φορα.....

Παλαιό μέλος

Re: εσυ φυσιολογικος εισαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX

Άκουσα πρόσφατα ότι στη Θεσ/νίκη επιδικάστηκε αποζημίωση € 1.000 σε κάποιον που έκανε καταγγελία σε νυχτερινό μαγαζί επειδή έφαγε πόρτα (επιλεκτική εξηπηρέτηση πελατών και προσβολή της προσωπικότητάς του).

Δυστυχώς στο ελληνικό νομικό σύστημα δεν ισχύει το δικαστικό προηγούμενο όπως στο αγγλοσαξονικό σύστημα, αλλά είναι μια αρχή... Ειδικά αν δυναμώσουν και δραστηριοποιηθούν ομργανώσεις, σωματεία κλπ όπως σε άλλες χώρες.

Νέο μέλος
    Αυτό ακριβώς δεν έχουμε εμείς οι Έλληνες. Καταναλωτική συνείδηση.

Μαυρίστε τον όλοι τον καραγκιόζη . . .

να το κλείσει να το πάρει κανένας σοβαρός που να σέβεται τους πελάτες του.

Άντε γεια μας ! ! !

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εχεις δικιο φιλε μου.
    Εγω αρχιζω σιγα-σιγα να σκεφτομαι να μεινω εδω στην Φθιωτιδα μονιμα μετα το φανταριλικι.

Ο βασικος μισθος εδω αν εχεις σπιτι βεβαιως, ειναι μια χαρα γιατι κανεις τα παντα και σου μενουν και λεφτα στην τσεπα να γουσταρεις.

Οι ρυθμοι ειναι ανθρωπινοι.
    Τα φαι ειναι παμφθηνο πολυ και καθαρο το ιδιο και η βενζινη, τα ποτα επισης οι καφεδες επισης και με το Internet κτλ κανεις και τα πιο "ειδικα" ψωνια σου απ'εξω, αντι να τρεχεις στην πολη.

επισης δεν σε πιανει η καταναλωτικη μανια που σε πιανει στην Αθηνα, γιατι πολυ απλαδεν νιωθεις οτι κατι σου λειπει.

Εγω με 300 ευρω αυτες τις 5 μερες εκανα πραγματα που στην Αθηνα θα ηθελα κανα χιλιαρικο.
    Ακομα και το ιντερνετ ειναι γρηγορο πια, και δεν υπαρχει προβλημα επικοινωνιας.

Τον χειμωνα τα πραγματα ειναι λιγο ζορικα, αλλα θα σου μεινουν λεφτα για το καλοκαιρι και κανα χιλιαρικο στην τραπεζα να γουσταρεις.

Ακομα και ο κοσμος ειναι αλλιως...

Ετσι και κατσει η φαση που κυνηγαω μιλαμε η Αθηνα εχει παρει το μπουλο....
    θα παρω και ενα εντουρακι να ανεβαινω Λουτρα Σμοκοβου παρεα με τους εντουροπαππουδες:rotflmao:
    Έχεις πιάσει το νοημα ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
    και εγώ αυτό προσπαθώ εδω και 4 χρόνια να κατέβω Χανιά , αλλά έλα που δεν υπάρχουν δουλειές... :a19:

Re: Re: εσυ φυσιολογικος εισαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Δυστυχώς στο ελληνικό νομικό σύστημα δεν ισχύει το δικαστικό προηγούμενο
    δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι' αυτό

ή μάλλον είμαι 99% σίγουρος για το αντίθετο

στο ελάντα υπάρχει η Νομοθεσία, που είναι οι Νόμοι, και η Νομολογία, που είναι ακριβώς τα δικαστικά προηγούμενα που λές

Sorry file mou alla esy ftais ta limanakia einai gia na pernas mono me tis pantes oxi gia poto :a13::rotflmao:

ναι ε; 7 για ενα ποτάκι στη παραγκίτσα;

θενκς για την ενημέρωση, γιατί μου το'χαν σφυρίξει και μένα για ψαγμένο μέρος, και το'χα να πάω!

μια αντικειμενική ανάδραση αγοράς δε μου το επιτρέπει πλέον να το επισκεφθώ.

και το χειρότερο απο όλα είναι το υφάκι, του εκάστοτε σερβιτόρου!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Η διαδρομή είναι όμορφη εκεί μέσα και στο Κόκκινο Λιμανάκι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lyk0s
    Φιλοι μου πηγαν για μπανιο στη Χαλκιδικη-60 χλμ απο Θεσσαλονικη-και πηγαν να καθισουν σε ξαπλωστρες ενος και καλα μουρατου club που τη μερα ειναι beach bar.

Ενω ηταν σχεδον ολες αδειες τους ειπαν οτι ειναι ρεζερβε και μπορουσαν να κατσουν σε κατι καρεκλακια που ειχαν πισω...

Την εκαναν οπως ηταν και πηγαν σε μια καντινα που ειχε ...ξαπλωστρες πιο περα οπου ηπιαν καφεδες,μιλκ σεικ,μπυρες με 10 ευρω-υπαρχουν και καλες καντινες!

Περα απο το οτι δεν ξαναπηγαν εκει τους εθαψαν σε ολους τους γνωστους και φιλους.Και εγω οπως και ο katanas ηταν να παω αλλα μετα απο αυτη την αντιμετωπιση που ειχαν τα παιδια δεν πατησα...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek

Re: Re: εσυ φυσιολογικος εισαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Άκουσα πρόσφατα ότι στη Θεσ/νίκη επιδικάστηκε αποζημίωση € 1.000 σε κάποιον που έκανε καταγγελία σε νυχτερινό μαγαζί επειδή έφαγε πόρτα (επιλεκτική εξηπηρέτηση πελατών και προσβολή της προσωπικότητάς του).

Ωραίο αυτό! Δεν ήξερα ότι γίνονται και τέτοια!
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: εσυ φυσιολογικος εισαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι' αυτό

ή μάλλον είμαι 99% σίγουρος για το αντίθετο

στο ελάντα υπάρχει η Νομοθεσία, που είναι οι Νόμοι, και η Νομολογία, που είναι ακριβώς τα δικαστικά προηγούμενα που λές
    Δεν είμαι νομικός, μπορεί να κάνω και λάθος. Εντύπωσή μου είναι ότι ο νόμος υπερέχει απο άλλα δεδικασμένα. Δηλαδή δεν μπορείς να κερδίσεις δίκη απλά επικαλούμενος ευνοϊκή απόφαση σε παρόμοια υπόθεση. Ίσως όμως βοηθάει.

μα αν ο νόμος "λέει άλλα", τότε πώς βγήκε η αντίθετη απόφαση ώστε να έχεις να διαλέξεις;

ο ρόλος του δικαστηρίου είναι όχι μόνο να εφαρμόσει το νόμο αλλά και να τον ερμηνεύσει

γι' αυτό στη νιοστή δίκη παίζει ρόλο όχι μόνο ο νόμος τάδε αλλα και οι ερμηνείες που του έχουν δοθεί στο παρελθόν σε όσες δίκες απο τις Ν-1 ταιριάζουν στην νιοστή

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF