Επειδη τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο και τα μαλια μου εχουν ασπρισει απο τους μαλακες που τρωω κατα καιρους στη μαπα σε 2-3 δουλειες που αναγκαστικα αλλαξα, πηρα την αποφαση να κανω αυτο που παντα ονειρευομουν, να ανοιξω Ραδιοφωνικο Σταθμο.Ασχοληθηκα επαγγελματικα σαν dj 12 χρονια και τα τελευταια χρονια ειπα να το παρατησω για να γινω και γω "καλο παιδι της μερας" μιας και παντρευτηκα.Ενα εχω να πω, μεγαλυτερη σαπιλα και πουστια απο τη μερα ΔΕΝ εχει η νυχτα.Ελεγα πως τα πραγματα θα ειναι πιο normal την ημερα και γενικα καποιος θα ζει πιο αξιοπρεπως.ΜΟΥΦΑΔεν ξερω τι φταιει και εχουμε γινει τοσο σκατα ρε παιδες... Ξυπνας το πρωι και λες να πας σαν φιλησυχος ανθρωπος να κανεις τη δουλιτσα σου. Ε, εκεινη τη μερα κινδυνευεις να απολυθεις απο καποιο υποειδες επειδη ξερω γω εκεινος δεν ξυπνησε καλα σημερα και τετοια αλλα ... Τι να πω, απλα εχω σιχαθει και επανερχομαι στο θεμα μου (του ραδιοφωνικου σταθμου δλδ). Θελω τα φωτα σας εδω μηπως και βγαλω καμια ακρη επιτελους. Απευθυνθηκα στο Ε.Σ.Ρ. (εθνικο ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο) και τους ρωτησα για το τι χρειαζεται να κανει κανεις προκειμενου να ιδρυσει (παντα νομιμα) καποιον σταθμο. Ακομα περιμενω απαντηση και καθομαι σ'αναμενα καρβουνα λεμε. ΑΝ κανεις απο σας ηταν "πειρατης" η εχει γενικοτερα καποιες γνωσεις για την χαρτουρα η ακομα και το στησιμο ενος Ραδιοφωνικου Σταθμου, (μιλαμε για τοπικης εμβελειας-περιοχη Ωρωπου) περιμενω γνωμες. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ,να στε καλα ρε παιδες
![]()