ε μιας και ειμαι τετοια ωρα εδω ειπα να βαλω και εγω μια καλημερα μετα απο τοσο καιρο.............
λοιπον..............
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α
ε μιας και ειμαι τετοια ωρα εδω ειπα να βαλω και εγω μια καλημερα μετα απο τοσο καιρο.............
λοιπον..............
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Απωθημένο να πείς πρώτος μια καλημέρα στο φόρουμ ε;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!:ZZZ:
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ...
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
καλημέρα κι από μένα παλιοτσαντάκηδες!!![]()
καλως σας βρήκα ξανά..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα στους ολιγους που μειναμε εδω σημερα!!!![]()
![]()
![]()
Kαλημερα εχτες κοιμηθηκα το μεσημερι κατα τις 4 και ξυπνησα 2 το βραδυ ξανακοιμηθηκα και ξυονησα κατα τις 6...φρεσκος φρεσκος...![]()
Καλημερααααααααα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σημερα το προγραμα εχει διαβασμα...παλι..![]()
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΛΗ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Kαλημερα εχτες κοιμηθηκα το μεσημερι κατα τις 4 και ξυπνησα 2 το βραδυ ξανακοιμηθηκα και ξυονησα κατα τις 6...φρεσκος φρεσκος...![]()
ζηλευωωωωωωωωω..........![]()
Καλημερεεεεεεεςςςςςςςς σε ολα τα ζουμπουρλουδικα !
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Καλημέρα...
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.
..Οσον ζής φαίνου,
Μηδέν όλως σύ λυπού
Προς ολίγον εστί το ζήν
Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.
(“Όσο ζεις, να λάμπεις
Μη λυπάσαι καθόλου
Η ζωή είναι σύντομη
Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!
Καλημερα ;;;
Μπα α α α !! Αργησα ε; Καλησπεραααααααααααααααααα !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !Εχουμε βροχηηηηηηηη !