Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: 6 Χρονια Σαραφιδης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

6 Χρονια Σαραφιδης.

6 Χρονια Σαραφιδης.

Ακουστε μερικες καλες ατακες που εμειναν αξεχαστες.

Ημουν πωλητης και μαλιστα ακριβως στην εισοδο του καταστηματος που σημαινει και υποδοχη ταυτοχρονα.

Υποψιν οτι παντα με χαμογελο υποδεχομαι τους πελατες.

1.

- Μπαινει ενας κυριος και μου λεει "ψεκαστικα δωματιου" εχετε?

- Ρωταω τι ακριβως ειναι αυτη η συσκευει,τι κανει δηλαδη?

- Να ψεκαζει κρυο και ζεστη μεσα στο δωματιο για τον χειμωνα και το καλοκαιρι.

Συμπερασμα εννοουσε το "κλιμαστικο δωματιου".

2.

Βλεπω εναν κυριο μεγαλης ηλικιας ο οποιος κοιταζει την βιτρινα και κοιταζει και εμενα.

- Βλεπω οτι μπαινει μεσα και μου λεει "Θα μου τα παρεις απο τα πλαγια και απο πισω και τα υπολοιπα θα μου τα αφησεις" και μου μου δειχνει με κινησεις το κεφαλι του.

Δηλαδη ηθελε να παρω την κουρευτικη μηχανη που ειχαμε στην βιτρινα και να των κουρεψω.

- Τον λεω οτι δεν ημαστε κουρειο αλλα καταστημα που πουλαει της κουρευτικες μηχανες και αυτος τσατισμενος φευγει

- Και λεει "Να μην της εχετε στην βιτρινα και της βλεπει ο κοσμος και μπερδευεται. Να της βαζεται μεσα"

- Μαλιστα οτι πειτε.

3.

- Ειναι τωρα ενας αλλος πελατης ο οποιος γυρναει και μου λεει "ηλεκτρικες κιθαρες εχετε?

- Των λεω "οχι" και σωστα φευγει.

- Των βλεπω οτι ενω εχει βγει ηδη εξω με κοιταει και ξανα μπαινει μεσα και μου λεει "εχω μια κιθαρα μπορειτε να μου την κανετε ηλεκτρικη?"

- Δυστηχως οχι δεν ημαστε μουσικο καταστημα και φευγει απογοητευμενος.

4.

- Ερχεται μια κυρια μεγαλης ηλικιας και μου λεει "Κλωστες εχετε?"

- Της λεω "Οχι διοτι ημαστε καταστημα με ηλεκτρικα ειδη"

5.

- Μια αλλη γιαγια μπαινει μεσα και με ρωταει "κοκαλο για τα παπουτσια εχετε?"

- Την απανταω "οχι"

- Και μου λεει απλα ρωτησα διπλα στο παπουτσαδικο και μιας και δεν ειχανε ειπα να ρωτησω μπας και εχετε εσεις".

6.

Ερχεται ενας αλλος πελατης με καυμπουστικο ντυσιμο, μποτες με σπιρουνια και καπελο αντιστοιχο δερματινο γιλεκο και παντελονι κροκοδιλε.

- Μου λεει "θελω μια ηλεκτρικη σκουπα αλλα την καλυτερη απο ολες και μαλιστα για αυτο θελω να μιλησω με τον διευθυντη σου ή με τους μετοχους της εταιρειας".

- Αναρωτιεμαι και λεω τι σκουπα αραγε θελει ή για ποσα κομματια ενδιαφερετε?

- Μιλαει με τον υπευθυνω που ειναι στον τομεα με της σκουπες και του λεει "Θελω την καλυτερη σκουπα στον κοσμο που υπαρχει"

- Γυρναει ο Υπευθυνος και λεει την καλυτερη που εχουμε αυτην την στιγμη ειναι αυτο το μοντελο της Miele με ισχυει στα 2200Watt κτλ.

- Γυρναει και απανταει ο πελατης "αυτη ειναι για τα παιδακια εγω θελω να μου παραγγειλετε απο την Siemens μια σκουπα με ισχυει 60.000Watt τουλαχιστον".

- Τον απανταει με καλο τροπο οτι δεν υπαρχει

- Και λεει αυτος οτι "υπαρχει αλλα δεν θελετε να με εξυπηρετησετε"

- Αντε να προσπαθεις να τον εξηγησεις οτι για σπιτι δεν μπορει να φτιαχτει τετοια σκουπα γιατι δεν μπορει να την υποστηριξη το ηλεκτρικο κυκλωμα.Οτι δεν αντεχει και θα καιγετε η ασφαλεια και παει λεγοντας.

Τωρα υπαρχουν και αλλα πολλα αλλα τα αφηνω για μια αλλη φορα.

Ελπιζω να σας αρεσαν καποια απο αυτα.

Περιμενω την γνωμη σας και τα σχολια σας.

Καλη συνεχεια και να μην ξεχναμε παντα να γελαμε γιατι η ζωη θελει γελιο και μαλιστα πολυ.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Πάντως το 3 είναι από ελληνική ταινία με το Βουτσά. Ισως έκανε την πλάκα του ο "πελάτης" !!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    axaxaxaxaxaxaxaa

to 6 einai ola ta lefta leeemeeeee

axaxaxaxxaaa

60.000 watt einai gia na roufhksei apo thn gh to fegari se 5 deftera ....

axaxaxaxxaaxaxaxaxaxaaa

:rotflmao: :rotflmao:
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

-- Τον λεω οτι δεν ημαστε κουρειο αλλα καταστημα που πουλαει της κουρευτικες μηχανες και αυτος τσατισμενος φευγει

- Και λεει "Να μην της εχετε στην βιτρινα και της βλεπει ο κοσμος και μπερδευεται. Να της βαζεται μεσα"

- Μαλιστα οτι πειτε.
    ΘΕΕ ΜΟΥ TI ΛΑΚΑΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε παιδια σε τι κοσμο ζουμε,μα ποσο ηλιθιοι ανθρωποι υπαρχουν!

ΑΣΧΕΤΟ:
    Αν δεν υπηρχαν χαζοι ανθρωποι,δεν θα υπηρχαν διαφημισεις!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Ααααχχχ, τι μου θύμισες......

Μια εποχή δο΄'υλευα στο κέντρο σηματων μιας εταιρείας security και έπερνα τηλέφωνα να ενημερώνω....

Θεέ μου τι άκουγα!!!!!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    θέλω μία μηχανή που να κάνει τα πάντα έχετε;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αα δεν ηταν καλος ο πολιτης...
    επρεπε να δεσει με σελοτεηπ 30 σκουπες των 2200W και να τοθ τις πουλησει.. 66000W θα του ηταν αρκετα πιστευω...

και αν δεν ειχατε τοσες σκουπες ας βαζατε κανενα aircondition κανενα θερμοσηφωνα καμια τηλεωραση κτλπ...

λαθος μεγαλο...

οσο για τις βιτρινες φαντασου μπερδεμα αν ο παπους πιγενε σε ηδη μπανιου...

Και αυτα που σας εγραψα ειναι τα ποιο εντονα και ιστορικα γεγονοτα απο την δουλεια πο

Και αυτα που σας εγραψα ειναι τα ποιο εντονα και ιστορικα γεγονοτα απο την δουλεια που μου εμειναν.

Εχω και αλλα να σας πω αλλα λιγο πολυ θα τα εχετε ακουσει και εσεις.

Αυτο που ειδα μια μερα στο καταστημα του Virgin MegaStore στην Θεσσαλονικη και συγκεκριμενα αυτο που στεγαζεται μαζι με το σινεμα Village ειναι που μια χοντρη ειδε τα μηχανηματα με τα ακουστικα που ακους καποια CD που εχουν για να τα ακους.

Αυτη τα ειδε και επειδη ειδε να εχουν τα μηχανηματα 2 οθονες νομιζε οτι ειχαν διπλη λειτουργια.

Συγκεκριμενα την βλεπω να ανεβαινει επανω στο μηχανημα και να κουνιετε βλεπωντας της δυο κοκκινες οθονες με τα γραμματα και να λεει την φιλη της χαλασμενο ειναι.

Φωναζει και αυτη ενα παιδι που εργαζοτανε εκει και του λεει "Η Ζυγαρια σας ειναι χαλασμενη, να πειτε καποιον να ερθει να την φτιαξει".

Την απανταει ο πωλητης μισοχαμενα και της λεει αυτο κοπελια δεν ειναι ζυγαρια αλλα ειναι ενα απο τα jukeBox του καταστηματος.

Παιζουναι μονο μουσικη και γιαυτο εχουν και τα ακουστικα.

Απαναταει αυτη και λεει "Ειδα της δυο οθονες και νομιζα οτι μια απο της δυο οθονες δειχνει τα κιλα".

Υποσημειωση οτι οταν κατεβηκε το κυτος απο το CDCHANGER ειχε στραβωση την μεταλικη βαση γιατι η βαση περιειχε το μηχανημα και ουσιαστικα δεν ειχε σχεδιαστει για να ανεβενει κανεις επανω και ειδικα χοντρες.

Αυτα προς το παρον.

Καλη συνεχεια και προσοχη στης χοντρες.

Καποιες απο αυτες ειναι και πολυ χαζες.

[QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22 [/i]

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    αα δεν ηταν καλος ο πολιτης...
    επρεπε να δεσει με σελοτεηπ 30 σκουπες των 2200W και να τοθ τις πουλησει.. 66000W θα του ηταν αρκετα πιστευω...

και αν δεν ειχατε τοσες σκουπες ας βαζατε κανενα aircondition κανενα θερμοσηφωνα καμια τηλεωραση κτλπ...

λαθος μεγαλο...

οσο για τις βιτρινες φαντασου μπερδεμα αν ο παπους πιγενε σε ηδη μπανιου...
    Πραγματι ειμαι κακος πωλητης για τα αφεντικα μου και ειδικα για τον ενα απο τους τεσσερις.

Αν το μαθενε ο Σκρουτζ της εταιρειας μου, θα μου ελεγε να του πουλουσα με καθε τροπο οποιαδηποτε αλλη σκουπα και ας μην του εκανε την δουλεια που ηθελε αρκει να μην εφευγε με αδεια χερια ο πελατης.

Οσο για τον παππου θα ηθελα να τον δω πραγματι να πηγαινε σε ηδη μπανιου γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα ξεντυνοτανε για να κανει μπανιο ή να κανει τα χοντρα ή ακομη και τα ψιλα του.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Τι να πεις;
    Εγώ ένα καλοκαίρι δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο. Μπουκάρει ένας παππούς μέσα και λεέι
    -Γάλατα έχετε;;
    ..............

Α! Καλο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Τι να πεις;
    Εγώ ένα καλοκαίρι δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο. Μπουκάρει ένας παππούς μέσα και λεέι
    -Γάλατα έχετε;;
    ..............
    Α! Καλο...

Μηπως πουλατε και κανα γιαουρτακι με την ευκαιρεια

χι χι χι χι.

Τι αλλο αραγε θα ακουσουμε και θα δουμε
    :rotflmao:

Τρελος Enduras Το avatar του/της LanosXR125
    paidia ena pragma tha sas pw.
    poli wraies oi istories alla ta teleutaia tessera xronia douleuw se kafeteria.

den mporeite na fantasteite istories

1
    mia coca cola xoris anthrakiko
    2
    -ena fredo kai mia patates
    -sygnomi ta goudys einai dipla
    -a enta3i mia patates tote mono

kai a pola
    Της μηχανης μου σαν ακουω να μουγκριζει το μοτερ,
    νιωθω στα συνεφα μεγαλος καμικαζι.

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    καταστημα κινητης,

- εχω ενα σταθερο με παγιο της τελεστετ και θελω να το κανω κινητο με καρτα, γινεται?
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

μπλα μπλα
    - Ναι γεια σας, εχω μια καρτα ηχου στο PC μου και θα ηθελα να μου πειτε τι αλλο μπορω να συνδεσω επανω εκτος απο τα ηχεια και το μικροφωνο
    - Ναι, πειτε μου λιγο το μοντελο
    - Α δεν ξερω...
    - Χμμμ ποσες υποδοχες εχει απο πισω η καρτα;
    - Μισο λεπτο να μετρησω
    - !?!?!?
    - (αφου ερχεται μετα απο λιγο στο ακουστικο) 18!

.........
    (μετρησε και τις τρυπουλες της GamePort που εχει πανω η καρτα....)

Re: 6 Χρονια Σαραφιδης.

- Ειναι τωρα ενας αλλος πελατης ο οποιος γυρναει και μου λεει "ηλεκτρικες κιθαρες εχετε?

- Των λεω "οχι" και σωστα φευγει.

- Των βλεπω οτι ενω εχει βγει ηδη εξω με κοιταει και ξανα μπαινει μεσα και μου λεει "εχω μια κιθαρα μπορειτε να μου την κανετε ηλεκτρικη?"

- Δυστηχως οχι δεν ημαστε μουσικο καταστημα και φευγει απογοητευμενος.

-Έχετε απ'όλα τα ηλεκτρικά είδη;
    -Μάλιστα κύριε. Απ'όλα τα ηλεκτρικά έχουμε!
    -Ξέρετε, θα ήθελα ένα δώρο για την πεθερά μου....
    -Πείτε μας τί ηλεκτρικό είδος θα θέλατε να της πάρετε κι εμείς το έχουμε !!!
    -Ηλεκρική καρέκλα...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ