Καλως σας βρηκα συντροχιτες!Μετα απο ατελειωτες ωρες μελετης περιοδικων. forums, συμβουλων ειδικων και μη εχω ερωτηματα και θελω συμβουλη:εχω κανει ελαχιστα χλμτ με cbr400rr ενος φιλου, δεν εχω αρκετη εμπειρια σε μηχανη αλλα θελω να αγορασω ενα Ηορνετακι 600 μεταχειρισμενο. Μ αρεσει εμφανισιακα τρελα, εχω διασταυρωσει οτι ειναι ευκολοδηγητο και καλοστημενο για πολη-εκδρομουλες.
Ξερω οτι τα 90+ που βγαζει ειναι υπεραρκετα για αρχαριο αλλα το γεγονος οτι ο κινητηρας ειναι γραμμικος με καθησυχαζει καπως. Δεν μ ενδιαφερουν το ποσα αλογα εχει.Ειναι το τελευταιο που μ απασχολει ως νεος οδηγος.Και 50 αν ειχε θα την επαιρνα..
Στο ψητο:βρισκω Ηορνετ αντιπροσωπειας(λογω δοσεων καθοτι δεν εχω λεφτα και μονο με δοσεις θα μπορεσω να την παρω) απο 3500 ως 5500.Προβλημα:φοβαμαι τα μεταχειρισμενα και σκεφτομαι:αν την παρω πχ 4000Ε και με δοσεις και απροβλεπτα που μου βγαλει φτασω να δωσω τελικα 7000+ γιατι να μην μπω στο λουκι των 145Ε το μηνα και να την παρω του κουτιου και ας φτασει 9000 τελικα;;;
Υποψη:η προοπτικη αγορας ειναι 10 περιπου μηνες, ηδη αγοραζω σιγα σιγα τον εξοπλισμο, δεν εχω ορεξη για καγκουριες και η πρωτη επενδυση που θα της κανω θα ειναι να παω CSS..Να τη μαθω και να μαθω μπας και αποφυγω το να παθω.
Ευχαριστω εκ των προτερων.Αξιολογη η προσπαθεια που γινεται εδω μεσα και πολυ φιλικο κλιμα .Μπραβο σας