Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Φρεσκος,α-μηχανος με α-ποριες

Φρεσκος,α-μηχανος με α-ποριες

Καλως σας βρηκα συντροχιτες!Μετα απο ατελειωτες ωρες μελετης περιοδικων. forums, συμβουλων ειδικων και μη εχω ερωτηματα και θελω συμβουλη:εχω κανει ελαχιστα χλμτ με cbr400rr ενος φιλου, δεν εχω αρκετη εμπειρια σε μηχανη αλλα θελω να αγορασω ενα Ηορνετακι 600 μεταχειρισμενο. Μ αρεσει εμφανισιακα τρελα, εχω διασταυρωσει οτι ειναι ευκολοδηγητο και καλοστημενο για πολη-εκδρομουλες.
    Ξερω οτι τα 90+ που βγαζει ειναι υπεραρκετα για αρχαριο αλλα το γεγονος οτι ο κινητηρας ειναι γραμμικος με καθησυχαζει καπως. Δεν μ ενδιαφερουν το ποσα αλογα εχει.Ειναι το τελευταιο που μ απασχολει ως νεος οδηγος.Και 50 αν ειχε θα την επαιρνα..
    Στο ψητο:βρισκω Ηορνετ αντιπροσωπειας(λογω δοσεων καθοτι δεν εχω λεφτα και μονο με δοσεις θα μπορεσω να την παρω) απο 3500 ως 5500.Προβλημα:φοβαμαι τα μεταχειρισμενα και σκεφτομαι:αν την παρω πχ 4000Ε και με δοσεις και απροβλεπτα που μου βγαλει φτασω να δωσω τελικα 7000+ γιατι να μην μπω στο λουκι των 145Ε το μηνα και να την παρω του κουτιου και ας φτασει 9000 τελικα;;;
    Υποψη:η προοπτικη αγορας ειναι 10 περιπου μηνες, ηδη αγοραζω σιγα σιγα τον εξοπλισμο, δεν εχω ορεξη για καγκουριες και η πρωτη επενδυση που θα της κανω θα ειναι να παω CSS..Να τη μαθω και να μαθω μπας και αποφυγω το να παθω.
    Ευχαριστω εκ των προτερων.Αξιολογη η προσπαθεια που γινεται εδω μεσα και πολυ φιλικο κλιμα .Μπραβο σας
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ HORNETAKI ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΡΗΓΟΡΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ HONDA! ANYWAY ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ Η ΜΕΤ/ΝΟΥ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ ΚΑΝ!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΣΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!1 ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ.

ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ITS UP TO U. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1000€ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΥΤΕΙΣ ΚΑΝ.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΕΣΥ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ BEST ΑΓΟΡΑ!!!!:

Re: Φρεσκος,α-μηχανος με α-ποριες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Καλως σας βρηκα συντροχιτες!Μετα απο ατελειωτες ωρες μελετης περιοδικων. forums, συμβουλων ειδικων και μη εχω ερωτηματα και θελω συμβουλη:εχω κανει ελαχιστα χλμτ με cbr400rr ενος φιλου, δεν εχω αρκετη εμπειρια σε μηχανη αλλα θελω να αγορασω ενα Ηορνετακι 600 μεταχειρισμενο. Μ αρεσει εμφανισιακα τρελα, εχω διασταυρωσει οτι ειναι ευκολοδηγητο και καλοστημενο για πολη-εκδρομουλες.
    Ξερω οτι τα 90+ που βγαζει ειναι υπεραρκετα για αρχαριο αλλα το γεγονος οτι ο κινητηρας ειναι γραμμικος με καθησυχαζει καπως. Δεν μ ενδιαφερουν το ποσα αλογα εχει.Ειναι το τελευταιο που μ απασχολει ως νεος οδηγος.Και 50 αν ειχε θα την επαιρνα..
    Στο ψητο:βρισκω Ηορνετ αντιπροσωπειας(λογω δοσεων καθοτι δεν εχω λεφτα και μονο με δοσεις θα μπορεσω να την παρω) απο 3500 ως 5500.Προβλημα:φοβαμαι τα μεταχειρισμενα και σκεφτομαι:αν την παρω πχ 4000Ε και με δοσεις και απροβλεπτα που μου βγαλει φτασω να δωσω τελικα 7000+ γιατι να μην μπω στο λουκι των 145Ε το μηνα και να την παρω του κουτιου και ας φτασει 9000 τελικα;;;
    Υποψη:η προοπτικη αγορας ειναι 10 περιπου μηνες, ηδη αγοραζω σιγα σιγα τον εξοπλισμο, δεν εχω ορεξη για καγκουριες και η πρωτη επενδυση που θα της κανω θα ειναι να παω CSS..Να τη μαθω και να μαθω μπας και αποφυγω το να παθω.
    Ευχαριστω εκ των προτερων.Αξιολογη η προσπαθεια που γινεται εδω μεσα και πολυ φιλικο κλιμα .Μπραβο σας
    να κανεις παρεα με την a-mixani...

Thanks Arkan!!Και εγω υπερ του καινουριου κλινω με επιφυλαξη την κουλαμαρα μου λογω απειριας οποτε και μια πιθανη ανωδυνη (ελπιζω) πτωση με 3 χιλιομετρα καβως και την δοση που ξεκινα απο 150Ε περιπου και θα ξερω σε λιγο καιρο αν θα μπορω να τα δινω καθε μηνα..Καλως σας βρηκα ορε παιδες

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Φίλε ARKAN

Σε ποιά σημεία δεν θεωρείς αξιόπιστη τη Honda?

Το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά για Honda και γενικώς έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Αν κρίνω και από το όνομα της εταιρίας και την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της το μόνο πράγμα που σε κάνει πίσω είναι οι τιμή της μοτοσυκλέτας και των ανταλακτικών της....
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ TRUMPET ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ!!!!

ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΤΑΛ/ΚΑ!!! ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΒΛΕΠΕΙΣ!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟ SUZUKI ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ, (ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ), ΛΕΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΦΟΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ )ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    κοίταξε λόγω χρημάτων σκέφτομαι για το cbf 250. Φυσικά με προβληματίζει πολύ το κόστος των σέρβις και των ανταλλακτικών αλλά τα βγάζεις απότην κατανάλωση κάπως ...Σίγουρα θα ήθελα πολύ ένα 500αρι αλλά με χαλάνε πολύ οι καταναλώσεις τους. Πέρα από την καύλα η μηχανή είναι για μένα ένα εργαλείο το οποίο (όπως και ο,τι άλλο) περνάει από την ζυγαριά ποιότητας - ποσότητας...

Τελικά καταλαβαίνω πως πανω κάτω τα ίδια είναι τα χρήματα. Σε άλλα μοντέλα πχ πληρώνεις φθηνό σερβις και ανταλλακτικά αλλά πιο συχνά για παράδειγμα....

Ουφ ζητώ συγνώμη είμια κ εγώ πολύ μπερδεμένος και κυρίως άπειρος....:ZZZ: ??
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek

Re: Φρεσκος,α-μηχανος με α-ποριες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Καλως σας βρηκα συντροχιτες!
    Καταρχήν καλώς ήρθες!
    Hornet 600...το έχω μέσα στην καρδιά μου αυτό το μηχανάκι!
    Καινούριο φυσικά είναι καλύτερη λύση.
    Για μεταχειρισμένο...ψάξε τουλάχιστον για εγγύηση.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Προς χορνετακιδες

Καποιες ερωτησεις που αφορουν το 600:ποσο καιει σε Ευρω με μια λογικη χρηση το μηνα;;
    Ποσο φτανουν τα σερβις του;;
    Καποια εχτρα εξοδα που θα πρεπει να έχω κατα νου;;

μπλα μπλα
    τα 0,50ε στο θεμα καινουριου/μεταχειρισμενου:

Εφοσον θες κατι για να μαθεις αρχικα και μετα να πας σε μεγαλυτερα cc -> μεταχειρισμενη, αλλα απο ιδιωτη και οχι εκθεση (πιο φθηνα, αν ειναι να σου πεταξει προβληματα τουλαχιστον να μην κλαις τα 300-400ευρω που εδωσες παραπανω στο μαγαζι)

Αν πας κατευθειαν σε μοτο της αρεσκειας σου -> καινουρια οπως και δηποτε

Γενικα να ξερεις οτι συνηθως μεταχειρισμενη μηχανη = συνεργειο αργα ή γρηγορα, εκτος και αν πεσεις ΣΤΗΝ περιπτωση. Οποτε θα σου βγει μια ή αλλη στο θεμα της τιμης.

α και βρες κανα κλειστο παρκινγκ, να εχεις το κεφαλι σου (καπως) πιο ησυχο

AN ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 600, ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΛΗ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ" ΧΡΗΣΗ ΘΑ ΚΑΙΕΙ 12€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 180 ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕST RIDE ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ 12€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 150 ΚΜ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.

Αδερφε mpjp, thanks! ΑΛΛΑ:δεν εχω για να τα σταξω μπαμ σε ιδιωτη.Εκτος αν οπως ειπες παω σε κατι μικροτερο η παλιοτερο στα 3000 και αρχισω τα τετατετ με τα συνεργεια που δεν θελω.
    Εχω πυλωτη αλλα ανοιχτη..Σκεφτομαι να βαλω συρτη πορτα(κ αλλα Ε γμτ) και μιαν αγκυρα στη μηχανη μαζι με μπουλντογκ για οποιον θελει να μου τη σηκωσει:a015: :a015: :a015: :a015:
    Η πλακα ειναι οτι θελω να κερασω βολτες οταν θα μπορω οδηγικα και ειδικα καποιον που δεν εχει μηχανακι επειδη εχω βιωσει την κατασταση και ειναι λιγο ασχημη

Αρχικά δημιουργήθηκε από ARKAN

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ HORNETAKI ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΡΗΓΟΡΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ HONDA!
    γιατι ρε φιλε ??? σου εφαγε την γκομενα χοντακιας και τρελλαθηκες??

Αρκαν ευχαριστω. Μετα απ ολα αυτα επιμενω Ηοντα λογω του οτι το στρογγυλοφαναρο σε μηχανη ειναι μια αρρωστια αγιατρευτη που μονο με σουπερσπορτ(στρογγυλοφαναρη:hypnotize :hypnotize ) ξεπερνιεται.
    Φοβαμαι βεβαια μην καταληξω σε cb 400 i sf .Οχι οτι με χαλαει αλλα θα ναι αλλο απ αυτο που ονειρευομουνα

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Καλως μας ηρθες...αν και θα σε χρεωσω για το α-μηχανος

που ειναι ο Alx84 να μας πει για το hornet 600? και εκεινος νεος οδηγος και σιγουρα θα μπορεσει να σε βοηθησει :smilea: εγω μονο για το σελακι του συνοδηγου μπορω να σου πω
    το original α-μηχανο™ μελος

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!