Ειχα δει μεσα απο το forum καποια ενημερωση σχετικα με εναν ραδ/κο σταθμο εν ονοματι "DIRTY" στους 98'6 των FM.Συντονιστηκα το ιδιο βραδυ στη συγκεκριμενη συχνοτητα,περιμενοντας να ακουσω καποιο ειδος μουσικης που εχει τελος παντων σχεση με ανθρωπους που αισθανονται την αισθηση της ελευθεριας και της μοναδικοτητας,που προσφερει η οδηγηση μιας μηχανης.
Επεσα απο τα συννεφα..
Ξαναμπαινω στο forum.
Ξαναελεγχω τη συχνοτητα.Οχι δεν ειχα κανει λαθος.
Τιγκα στα "ντιρινταχτα" κ στα τσιφτετελια η κατι τετοια τελος παντων που ευτηχως δεν τα γνωριζω καλα.
Με αυτο το θεμα ειμαι εντελως καθετος,γιατι ασχολουμε-παιζω μουσικη.Η μουσικη ειναι ενα σημαντικο κομματι της ζωης μου.
Και ενταξει δεν εχω την απαιτηση να "βαραει"ο σταθμος ΤRASH η CROSSOVER,(καποιοι καταλαβαινουν)αλλα ημαρτον καποιο ROCK-HARD ROCK γιατι οχι και HEAVY θα μπορουσε.
Δηλαδη τι να πω απο που ν'αρχισω.
Τυχαια ειχαν βγαλει πχ. καποτε οι STEPENWOLF το "Born to be wild?.Το παντρεμα ROCK-MOTO ηταν ειναι και θα ειναι ο πιο καλος γαμος.
Εν ετη 2006,ευτηχως η ROCK-HEAVY σκηνη εχει βγαλει πολλα παρακλαδια,και ακομα τραγουδαει τον ηχο του μοτερ της μηχανης.
Τελος παντων,ξερω οτι θα δεχτω τα πυρα καποιων...Ελπιζω ομως οτι καποιοι θα με θποστηριξουν.
ΥΓ¨.Δεχομαι τη κριτικη ολων και δεν υποβαθμιζω κανεναν σταθμο και καμια προσωπικοτητα.Ο καθενας απο μας ειναι ελευθερος να ακουει,να νιωθει,και να υποστηριζει αυτο που θεωρει σωστο.
Αυτο κανω και εγω.
"KEEP ON ROCKING IN A FREE WORLD"