Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Ούτε Μητσοτάκης

Άλλα 380 μου λείπουν

Ούτε Μητσοτάκης

(Θα το 'βαζα στο στραβά κι ανάποδα αλλά ποιος ακούει πάλι το κράξιμο για τις... ιταλίδες.)

Πέρασε ο χειμώνας. Ας κάνουμε ένα ταξιδάκι Σ/Κ μέχρι την Άμφισσα. Και εθνική για γκάζι και στροφές για χάζι. Και για επιδόρπιο ο καλύτερος ελληνικός στο Γυαλί καφενέ και μετά κοντοσούβλι προβατίνα βέβαια. Σούπερ.

Μετά τη Μαλακάσα έχω ζεσταθεί κι εγώ και το multi. 180 - 190 και βλέπουμε. Ξαφνικά νιώθω κάτι να μου χαϊδεύει το αριστερό μπούτι. Τι μεταφυσικές εμπειρίες είναι αυτές; Κοιτάω. Ωχ έβγαλε φτερά να πετάξει. Όχι. Το πίσω μέρος από το αριστερό καπάκι έχει φύγει και κρατιέται μόνο από μπροστά. Θα χει σπάσει η βάση. Σταματάω το ξανακουμπώνω πρόχειρα. Σε 2 λεπτά με το που πιάνω 160 πάλι τα ίδια. Ξανασταματάω. Συνεχίζω κι είναι σα να χω βάλει κόφτη στα 155. Το να μάτι στο δρόμο το άλλο στο καπάκι. Αλληθώρισα Με το που έφτανα 155, το να χέρι στο τιμόνι με το άλλο σιγά σιγά να κουμπώνω το καπάκι που είναι έτοιμο να φύγει. Σταμάτησα συνολικά 4 - 5 φορές. Σπάσιμο στην εθνική. Αλλά τουλάχιστον ευχαριστήθηκα τις στροφές. Δεν πειράζει. Στο γυρισμό σταματάω στο Θωμά και βάζω ένα τάιρ απ. Που φράγκα για καινούρια πλαστικά.

Κυριακή πρωί περνάω από ένα ψιλικατζίδικο να πάρω ταινία να πιάσω προσωρινά το καπάκι να μη μου σπάσει τα νεύρα και στο γυρισμό. Χαζεύω τα περιοδικά. Στο bike του Μαΐου υπάρχει ένας σουγιάς με άλεν δώρο. Να το πάρω; Μπα έχω άλεν στο σπίτι. Γυρνώντας στο ξενοδοχείο πάω να ρίξω μια ματιά στο μοτόρι. Όχι ρε γ@@το. Κάποιος βούτηξε το αριστερό αντίβαρο του τιμονιού! Πίσω στο ψιλικατζίδικο να πάρω το bike να ξεβιδώσω και το δεξί.

Δευτέρα πρωί γυρνώντας περνάω από Θωμά. Βάζει το τάιρ άπ. Ούτε που φαίνεται. Μια χαρά. Μια χαρά;;;;;Ρίχνω μια ματιά στο πίσω φτερό.
    - Τι λάδια είναι αυτά ρε Θωμά;
    - Βαλβίδα αναθυμιάσεων.
    Βόλτα στο Hellinstore. Αντίβαρο και πλαστική βαλβίδα. Πίσω στο Θωμά.
    - Αύριο. Αύριο. Δεν προλαβαίνω τώρα.

Τρίτη πρωί (ευτυχώς είμαι άνεργος) πάω να βιδώσω το αντίβαρο. Δεν κάθεται καλά. Σφήνωσε κιόλας. Γ@@το. Δεν είναι γι αυτό το τιμόνι. Και τώρα;
    - Θωμάααα.
    - Καλά δεν το δες;
    - Μικρή η διαφορά δεν το πρόσεξα.
    Το ξεσφηνώνει. Το βιδώνει πάλι. Μια χαρά είναι κι από βάρος το ίδιο. Πάει να βάλει το μοτόρι μέσα να αλλάξει τη βαλβίδα. Κάτι τρίζει στον μπροστινό τροχό.
    - Τι είναι; Δισκόφρενο;
    - Κάτσε να δω. Ρουλεμάν τροχού.
    Ρουλεμάν; στα 48.000 χμ; Το αλλάζουμε κι αυτό.

Επίλογος: Παρασκευή βράδυ επιστρέφω Λούτσα. Στα Σπάτα κάτι γκρακανάει στον πίσω τροχό. Ωχ κλοτσάει κιόλας. Ρουλεμάν και στον πίσω τροχό. Με δευτέρα και 30χμ/ω επιστροφή Λούτσα.
    Τετάρτη πρωί (δουλειές βλέπετε) Express service και πάλι Θωμάς. Ντεν έχει ρουλεμάν. Αύριο πάλι (σήμερα δηλαδή). Και μη βρούμε και τίποτα άλλο. Με τόση γκαντεμιά.

Παλι καλά δηλαδή που στην προηγούμενη βόλτα πριν από έξι μήνες (πάλι στην Άμφισσα) το μόνο που μου έβγαλε το μοτόρι ήταν δίσκοι συμπλέκτη!!!!
    Άλλα 380 μου λείπουν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Θα το 'βαζα στο στραβά κι ανάποδα αλλά ποιος ακούει πάλι το κράξιμο για τις... ιταλίδες.
    Γιατί εδώ που το έβαλες θα γλύτωνες;....χαχαχαχαχα

Εντάξει μωρέ .. μην παραπονιέσαι. Ιταλικός χαρακτήρας γαρ και μια καθημερινή μέρα με DUCATI.
    Καλά ρε παιδιά όσοι τα αγοράζετε δεν έχετε δεί οτι μένουν στο ράφι μετά σαν μτχ;;;; Δεν σας κάνει κάπως περιέργο οτι δεν τα παίρνει κανείς;

Y.G. Καλά ξεμπερδέματα και ελπίζω να σου πάει και μικρό το καπέλο το οικονομικό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ela re file programmatismenes blabes einai aytes ti mitsotakis ktl les?ducati pires..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Δεν φταιει η Ιταλια,η Αμφισσα φταιει.Την αλλη φορα πηγαινε στο Βολο.:rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    συγνώμη... άνευ παρεξηγήσεως... κι εξακολουθείς και πας στο Θωμά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

κι εγώ moulti έχω για να μην νομίζεις αλλά στη θέση σου θα το σκεφτόμουν πολύ να ξαναπάω στο Θωμά...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    συγνώμη... άνευ παρεξηγήσεως... κι εξακολουθείς και πας στο Θωμά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

κι εγώ moulti έχω για να μην νομίζεις αλλά στη θέση σου θα το σκεφτόμουν πολύ να ξαναπάω στο Θωμά...
    Τι κάνει ρε παίδες ο Θωμάς; Αμμοβολή στα ρουλεμάν;

Αν και 50.000χλμ δεν είναι και λίγα....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Τι κάνει ρε παίδες ο Θωμάς; Αμμοβολή στα ρουλεμάν;

Αν και 50.000χλμ δεν είναι και λίγα....

δεν είναι λίγα Βύρωνα δεν είναι και πολλά όμως. Και για το Θωμά το είπα αυτό για τούτα εδώ:

"Βάζει το τάιρ άπ. Ούτε που φαίνεται. Μια χαρά. Μια χαρά;;;;;Ρίχνω μια ματιά στο πίσω φτερό.
    - Τι λάδια είναι αυτά ρε Θωμά;
    - Βαλβίδα αναθυμιάσεων.
    Βόλτα στο Hellinstore. Αντίβαρο και πλαστική βαλβίδα. Πίσω στο Θωμά.
    - Αύριο. Αύριο. Δεν προλαβαίνω τώρα".

και γι αυτό:

"- Θωμάααα.
    - Καλά δεν το δες;
    - Μικρή η διαφορά δεν το πρόσεξα.
    Το ξεσφηνώνει. Το βιδώνει πάλι. Μια χαρά είναι κι από βάρος το ίδιο. Πάει να βάλει το μοτόρι μέσα να αλλάξει τη βαλβίδα. Κάτι τρίζει στον μπροστινό τροχό.
    - Τι είναι; Δισκόφρενο;
    - Κάτσε να δω. Ρουλεμάν τροχού.
    Ρουλεμάν; στα 48.000 χμ; Το αλλάζουμε κι αυτό".

Μήπως θέλει οφθαλμίατρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ...Μήπως θέλει οφθαλμίατρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τι να πρωτοδει ο ανθρωπος ρε? Στα 48 κι έχει αρχίσει να διαλύεται...:wacko:

Εχμμμ…..

Τα ιταλικά έχουν μία (μόνο??) ευαισθησία στα ρουλεμάν τροχών ….στο caponord είχα αλλάξει το μπροστινό στα 16.000 χλμ …. Μετά άλλαξα το caponord….

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Εχμμμ…..

Τα ιταλικά έχουν μία (μόνο??) ευαισθησία στα ρουλεμάν τροχών ….στο caponord είχα αλλάξει το μπροστινό στα 16.000 χλμ …. Μετά άλλαξα το caponord….
    Πως να χαλάσει στο Τenere που πήρες ρε φίλε; Ζυγίζει το ίδιο με το Capo και έχει 50 άλογα λιγότερα. Τι ζόρι να φάνε τα ρουλεμάν;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εμένα δεν θέλει πάντως μέχρι τώρα αλλαγή ο ρουλε-Μάνος... 54000 χλμ

(Αλλά θέλω δίσκο )

Πως να χαλάσει στο Τenere που πήρες ρε φίλε; Ζυγίζει το ίδιο με το Capo και έχει 50 άλογα λιγότερα. Τι ζόρι να φάνε τα ρουλεμάν;
    Είναι αυτό που στην μηχανολογία λέγεται Σ.Ι.Ρ.Ε.Τ.???
    (Σχέση Ίππων – Ρουλεμάν Εμπρός Τροχού???)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Είναι αυτό που στην μηχανική λέγεται Σ.Ι.Ρ.Ε.Τ.???
    (Σχέση Ίππων – Ρουλεμάν Εμπρός Τροχού???)

Exει σχέση με αυτό που λέγεται Ο.Σ.Δ.Χ.

(Ότι Σέρνεται Δεν Χαλάει)

Εξαιρούνται οι Βαυαρικές μαούνες που και σέρνονται και σπάνε

SRX6 & Tuono Rulezzz

Εξαιρούνται οι Βαυαρικές μαούνες που και σέρνονται και σπάνε

+1100

Exει σχέση με αυτό που λέγεται Ο.Σ.Δ.Χ.

(Ότι Σέρνεται Δεν Χαλάει)

Όντως ,το Caponord είχε καλό γκάζι …

Ανάμεσα στις βλάβες ….

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ουτε για δείγμα !
    από dukeandthecity στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:25
  2. Jonpan = Μητσοτακης και βαλε ...
    από oulas στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2005, 10:42
  3. Μητσοτακης
    από alex14 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2005, 01:50
  4. «Δεν είναι τα πάντα μοτοσυκλέτα μάγκες, αλλά ούτε και τραχανάς...»
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 13:54
  5. Γαιδουρεψαμε....ουτε Μια Καλημερα..??
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 14:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF