Εύχομαι το καινούργιο να σου χαρίσει περισσότερες όμορφες στιγμές.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Το αγαπημενο μου Vstromακι το οποιο τοσο πολυ με συντροφεψε και στα χωματα χωρις να κανει κιχ....εφυγε.Με βαρια καρδια το αφησα στο καταστημα για ανταλλαγη![]()
![]()
Καλορίζικο και καλολάσπωτο !
![]()
![]()
Ax καλε τι ωραιο τσαντακι που εχει!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
To ανταλλαξα ομως με αυτο!!!
εχω κ γω αλλα σε κοκκινακι!!
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Μωρε όρεξη να υπάρχει και είναι και άτομα με ποδήλατα!
:a19:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Πως σου'ρθε ρε μλκ..;;
Τι είχε τραβήξει εκείνο το κακόμοιρο το Στρομάκι..
Αλλά μυαλό δεν έβαλες.. Σου'χω πει,όσο πιο σκυφτό τόσο καλύτερο..![]()
![]()
Αντε ρε καλορίζικο,πολλάαα & καλά χλμ.. Γεμάτα χώμα,πέτρες,κλαδιά,κορμούς,ποτάμια..
Πάντα βρώμικο.. άσφαλτο μην πατήσει ποτέ..!![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Φώτης τι σου'πε..;; :rotflmao:
![]()
Βλέπω και μπουφανάκι,παντελόνι,μπότες..![]()
Μεγειές, μεγειές..
Λαμπρουκο αυτο το μαυρο σιχαμερο πραγμα που λεγεται...ασφαλτος το αφηνω για σενα.Μονο να ξερεις οτι ασφαλτος υπαρχει και ΠΙΟ ΠΕΡΑ απο το Γαλαξιδι:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πως σου'ρθε ρε μλκ..;;
Τι είχε τραβήξει εκείνο το κακόμοιρο το Στρομάκι..
Αλλά μυαλό δεν έβαλες.. Σου'χω πει,όσο πιο σκυφτό τόσο καλύτερο..![]()
![]()
Αντε ρε καλορίζικο,πολλάαα & καλά χλμ.. Γεμάτα χώμα,πέτρες,κλαδιά,κορμούς,ποτάμια..
Πάντα βρώμικο.. άσφαλτο μην πατήσει ποτέ..!![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Φώτης τι σου'πε..;; :rotflmao:
![]()
Αντε τελειωνε με τα μαθηματα γιατι οι αλλοι με περιμενουνε με αγριες διαθεσεις,ολο κατι ονοφφαδικαδυο-τριο-τετραημερα ετοιμαζουνε!Τον Φωτη τον εχω φρικαρει.Που να κατανοησει τον καημο του εντουρα!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Το ξέρω οτι υπάρχει και πιο πέρα.. Και την έχω δει από πολύ κοντά..Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Λαμπρουκο αυτο το μαυρο σιχαμερο πραγμα που λεγεται...ασφαλτος το αφηνω για σενα.Μονο να ξερεις οτι ασφαλτος υπαρχει και ΠΙΟ ΠΕΡΑ απο το Γαλαξιδι:rotflmao: :rotflmao:
Αντε τελειωνε με τα μαθηματα γιατι οι αλλοι με περιμενουνε με αγριες διαθεσεις,ολο κατι ονοφφαδικαδυο-τριο-τετραημερα ετοιμαζουνε!Τον Φωτη τον εχω φρικαρει.Που να κατανοησει τον καημο του εντουρα!![]()
Και έχω περάσει κι απ'τα μέρη που έχεις οργώσει.. Και είδα και το ποτάμι που ξάπλωσες φαρδύς-πλατύς..
![]()
Όσο για το τελευταίο.. μακάρι να'τανε στο χέρι μου..![]()