Θέλω να βάλω αγγελία για να πουλήσω κάτι πράγματα που δεν αφορούν μηχανή.Για να γίνω πιο συγκεκριμένος κιθάρα και στολή κατάδυσης.Ο σκοπός είναι να ρίξω τα λεφτά πάνω στη μηχανή μου.Μπορώ να το κάνω στο forum???![]()
Ευχαριστώ.
:smilea:
Θέλω να βάλω αγγελία για να πουλήσω κάτι πράγματα που δεν αφορούν μηχανή.Για να γίνω πιο συγκεκριμένος κιθάρα και στολή κατάδυσης.Ο σκοπός είναι να ρίξω τα λεφτά πάνω στη μηχανή μου.Μπορώ να το κάνω στο forum???![]()
Ευχαριστώ.
Όχι άλλο κάρβουνο...
Click?Click?![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
η χρυση ευκαιρια σε χαλαει?Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer - hucker
Ευχαριστώ.
![]()
Φίλε μου ακολούθησα τη συμβουλή σου.![]()
Έβαλα στη χρυσή ευκαιρία και μαλιστα διαδικτυακά.Απλά για ενημέρωση το site είναι
www.xe.gr
Από τα λίγα που κατάλαβα τοποθετείς την αγγελία δωρεάν και αυτή μπαίνει και στο site και στην εφημερίδα.
![]()
![]()
![]()
Όχι άλλο κάρβουνο...
και τηλεφωνικα να τη δωσεις παλι μπαινει στο site...Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer - hucker
Φίλε μου ακολούθησα τη συμβουλή σου.![]()
Έβαλα στη χρυσή ευκαιρία και μαλιστα διαδικτυακά.Απλά για ενημέρωση το site είναι
www.xe.gr
Από τα λίγα που κατάλαβα τοποθετείς την αγγελία δωρεάν και αυτή μπαίνει και στο site και στην εφημερίδα.
![]()
![]()
![]()
![]()
απλα πρεπει να στειλεις sms για να εχεις προσβαση σε τηλεφωνα και λοιπα στοιχεια.![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!