Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 110

Θέμα: ηρθε η ωρα να πληρωσω και εγω !

ηρθε η ωρα να πληρωσω και εγω !

απο τα 15 μου ειχα μια αγαπη,ενα χομπι,ενα κατι τις που με εκανε να ξεφεύγω απο ολα ...να περναω καλα ,να γνωρίζω άγνωστα μερη ,να θαυμαζω το μεγαλείο της φυσης,την μαγεια των εποχων,να απολαμβάνω με την παρεα των φιλων που πραγματικά αγαπάω και μαγαπανε,να κανω πραγματα που για αλλους ηταν ακατανόητα ..επικίνδυνα...ακομα και για την ιδια την γυναικα μου που με ανέχεται κοντά στα εικοσι χρονια...αυτο ειναι το εντουρο ,

Πριν δυο βδομάδες λοιπον στα καλα του καθουμένου ένιωσα φρικτους πονους στον αυχένα και σχεδόν παράλυση στο αριστερό χερι..ο πονος δεν υποχωρούσε παρολα τα ηρεμιστικά κορτιζόνες και οτι αλλο υπηρχε για να παρω ...και ο ορθοπεδικός μου με στελνει κατευθείαν για μαγνητική αυχενα,

αποτελεσμα....καταστραμμένος δισκος στο 5-6 σπονδυλο στον αυχενα (αν θυμαμαι καλα)..φοβερη πιεση του νωτιαίου μυελού με φοβο πολυ μεγαλυτερης ζημιας αν δεν εγχειρισθεί άμεσα.
    Αιτια η πολυχρονη ταλαιπωρία του αυχενα απο το εντουρο και η μικροτραυματισμοί οι οποιοι δεν ειναι αντιληπτοί οταν συμβαινουν ..απλα δουλευουν μεσα κρυφα..υπουλα

Απο στιγμη σε στιγμη λοιπον περιμενω το οκ του γιατρου για να μπω χειρουργειο να αφαιρεθει ο κατεσραμενος δισκος ,και να μπει στην θεση του ενα νεος απο τιτανιο.
    Θα ειμαι φαινομενο...ο πρωτος εντουρας...ducatisti ....με αυχενα terminioni

Ολα αυτα δυσαρεστα ...πολυ θα λεγα...και ξαφνικα ..ομως αυτο που με τελείωσε ηταν η κατηγορηματική αποφαση του νευροχειρούργου οτι enduro THE END. και μηχανη απο δω και περα με πολυ προσοχη.
    Δεν θα ειναι πια ίδιες οι κυριακες ..ντυμενοι με τα δικα μας καρναβαλιστικα ρουχα να φευγουμε για το δικο μας πανηγυρι..δεν ξερω τι να πω ...ειμαι πολυ χαλια ....απλα αν κάποιος απο εδω μεσα έκανε κατι τετοιο ας πει καμία γνώμη για το τι σκατά γινεται μετα ...
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Ντοντοκ, περαστικά και όλα να πάνε καλά...

Απο εκεί και πέρα βλεπεις πως θα είσαι και τι θα πει ο γιατρός σου
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    perastika na einai ola file, na pane kala !!!

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Περαστικά να 'ναι βρε σκούληκα.
    Σίγουρα....με το καιρό......θα βρεις κάτι άλλο να σε γεμίσει. Μπορείς να συνεχίσεις να χαίρεσαι τη φύση και την παρέα των φίλων μέσα και από ένα 4x4.

Retired Rider Το avatar του/της 675

μακαρι ολα να πανε καλα φιλε μου...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Τι να πω βρε φιλε.....
    Σε παρομοια κατασταση βρεθηκα το 98 απο μετατοπιση λεκανης ( στα καλα καθουμενα) με αποτελεσμα να ειχε παραλυσει το δεξι μου ποδι με συνοδεια φρικτων πονων......

Τουλαχιστον παρε γνωμες απο αρκετους γιατρους και φυσιοθεραπευτες για την κατασταση σου.....

Προσεξε το θεμα εγχειρηση στην περιπτωση διχογνωμιων.......

Τι να πω...... Περαστικα μεσα απο την καρδια μου....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Περαστικα σου φιλε μου, να πανε ολα καλα , την γρηγοροτερη δυνατη αναρρωση σου ευχομαι

Τωρα οσο για το enduro, οκ σε καταβαινω, αλλα υπαρχουν ενα καρο αλλες ασχολιες που μπορουν να αναπληρωσουν την ''ελλειψη''

κινδυνευοντας να χαρακτηριστω γραφικος θα σου ελεγα MTB ποδηλατο, μπορει να σου φαινεται ''φτωχο'' σε σχεση με τις μηχανες, αλλα πιστεψε με δεν ειναι καθολου ...+ το οτι κανεις μια πρωτης ταξεως ασκηση

περαστικα και παλι.

Φίλε περαστικά κάτι παρόμοιο έπαθε και η μάνα μου και έκανε εγχείρηση. Δεν το έπαθε από ντούρο έτσι…….. εάν σε ενδιαφέρει να σου συστήσω τον γιατρό που την εγχείρησε ……
    Και πάλι περαστικά
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

περαστικα ρε συ, και καλη επιτυχια ευχομαι!!!

ισως ειναι ευκαιρια και για ενα καινουργιο χομπυ, οι παρεες αλλωστε και οι ανθρωποι που αγαπας και σε αγαπανε, δε θα χαθουν επειδη θα σταματησεις το εντουρο....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Θόδωρε περαστικά!
    Όλα θα πάνε καλά. Η ιατρική μέσα στη τύφλα της, έχει κάνει θαύματα στην ορθοπεδική. Πέρυσι η πεθερά μου άλλαξε ...μισό "σασί" και είναι μια χαρά...

Πρόσεχε μόνο να σου βάλουν γνήσια ανταλλακτικά!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Θοδωρή να γίνουν όλα γρήγορα & πάλι να είσαι δυνατός και χαμογελαστός! Σίγουρα θα μπορείς πάλι να χαίρεσαι την ελληνική φύση έστω και παρέχοντας μας την απαραίτητη συνοδεία (terios).
    Γρήγορα περαστικά & πάλι όπως πριν!

Υπομονή Θόδωρα, κάνε λίγη υπομονή και όλα καλά θα πάνε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Περαστικά ρε Θοδωρή...

Το μόνο που πρέπει να σε νοιάζει τώρα είναι να ξεπεράσεις το πρόβλημα της υγείας σου...

Για τα υπόλοιπα, ο χρόνος θα σου δείξει το (σωστό ή λάθος δεν έχει σημασία) δρόμο...

Καλή δύναμη αδερφέ...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Επειδή κι εγώ πέρισυ τράβηξα το ίδιο ζόρι με την μέση μου και τελικά αποφάσισα και εκανα μια πρώτου σταδίου εγχείρηση αφαιρόντας μόνο το κομμάτι του δίσκου που εξείχε έχω να πω τα εξής:

1) Μην σε τρομάζουν οι γιατροί. Εαν δεν είναι σχετικοί με αθλητές και αθλήματα το πρώτο πράγμα που θα σου πουνε είναι να μην ξανακάνεις τίποτε και να μπεις σε γυάλα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν αθλητές που έκαναν εγχείρηση κήλης και έτρεξαν σε ολυμπιακούς αγώνες 1,5 μήνα μετά!!

2) Αυτό που θα χρειαστείς οπως και να έχει είναι πολύ γυμναστική ειδικά στο σημείο που έχει πρόβλημα. Υπάρχουν ασκήσεις για τα πάντα. Συμβουλέψου κάποιον που ξέρει αν και είναι κάτι σχετικά απλό αλλα με προσοχή. Ελαφριά βάρη, όχι σε κατακόρυφη στάση και με αργές και απόλυτα ελεγχόμενες κινήσεις. Μην σε νοιάζει. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο απ'οτι εαν σηκωνες πολλά κιλά.

3) Προσοχή θέλει και το aftermarket αμορτισέρ απο τιτάνιο. Εαν δεν γίνει σπονδυλοδεσία υπάρχει πάντα η περίπτωση (πολύ μικρή αλλα υπάρχει) να φύγει από την θέση του και να καταλήξει σε άγνωστο σημείο με άγνωστες συνέπειες.

4) Σπονδυλοδεσία όμως δεν προτίνεται γενικώς εκτώς από πολύ άσχημες περιπτώσεις

5) Υπάρχει και μια νέα σχετικά σποδυλοδεσία με χαλαρούς ελαστικούς συνδέσμους που θεωρείται καλύτερη λόγω του ότι αφήνει την σπονδυλική στήλη να κάνει κινήσεις και λειτουργεί σαν αμορτισέρ. Δεν έχει βέβαια πολλά χρόνια και δεν γνωρίζουν πολλά μακροχρόνια πως συμπεριφέρεται αν και έχει θετικές προοπτικές.

6) Δεν ξέρω από γιατρούς που έχεις πάει αλλα ο διευθυντής της νευροχειρουργικής του Παπαγεωργίου στην Σαλονίκη είναι απο τους καλύτερους και πολύ καλός άνθρωπος. Μεγάλη εμπειρία έχουν και οι γιατροί του ΚΑΤ. Έχω ονόματα και τηλέφωνα εαν θέλεις περισσότερες γνώμες.

7) Μην μασάς. Γυμναστική και σωστή στάση καθίσματος και γραψίματος καθημερινά και θα πας πολύ μακριά ακόμη κάνοντας σχεδόν ότι και τώρα. Εγώ την είχα γλυτώσει για 10 χρόνια με μεγάλη κήλη πριν να φτάσω σε χειρουργείο, στο οποίο χειρουργείο 'εφτασα λόγω μη φυμνστικής για πάνω από 6 μήνες (μαλακία μου)

8) Περαστικά

Υ.Γ. Τα λέω όλα τα παραπάνω διότι το έχω ψάξει το θέμα για εμένα και μάλιστα πολύ, διότι και ο πατέρας μου και η αδελφή μου είναι γιατροί.

Πριν πολλά πολλά χρόνια αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα
    στον 4ο-5ο Οσφυικό που είναι πολύ χειρότερα,γιατί είναι πολύ πιο
    χαμηλά και επιβαρύνεται πολύ περισσότερο.
    Μέχρι τον αστράγαλο ο πόνος.
    Το δεξί μου πόδι κουλό ,ο τετρακέφαλος είχε αδυνατίσει πολύ και ο πόνος
    με ξάπλωνε κάτω παράλυτο.
    Δισκοκήλη,σπονδυλολίσθηση,και σκολίωση από τον στραβό μεσοσπονδύλιο
    δίσκο.
    Όλοι με έστειλαν στο χειρουργείο.
    Μόνο ένας γιατρός νάναι καλά τα πεθαμένα του μάλλον τώρα από τό Κιλκίς,
    Παπαδόπουλος στο όνομα που από ότι έμαθα έσωσε πολύ κόσμο μου είπε.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.
    Δούλευε τότε στην ορθοπεδική του Κιλκίς.
    Όλοι μου είχαν πει ότι θα με κουβαλούσαν με το σεντόνι και το αναπηρικό καρότσι.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ.
    Εγώ άκουσα αυτόν και σήμερα μετά από πολλά χρόνια χοροπηδάω ,παίζω μπάλλα,
    μπάσκετ,κολυμπάω ,και ξεσκίζομαι με το μηχανάκι.
    Πρίν το αποφασίσεις λοιπόν ,πάρε πολλές γνώμες,συμβουλέψου πολλούς,και μη βιάζεσαι.
    Σίγουρα ήμουν χειρότερα από σένα,το πόσο αναστρέψιμη είναι η κατάσταση σου
    εσύ και οι γιατροί το ξέρουν.
    Αν όμως κάνεις επέμβαση ποτέ δεν θα είσαι όπως πρώτα .
    Έτσι και εγώ προτίμησα τους πόνους και τώρα μετά από πολλά χρόνια με σωστή γυμναστική
    φυσιοθεραπεία και κινησιοθεραπεία ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    Ζω με το πρόβλημα μου,όταν με πιάνει αλλά τη μηχανή την καβαλλάω και τη σκίζω.

Ότι και να αποφασίσεις σου εύχομαι καλή τύχη και να το ξεπεράσεις.

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 21:15
  2. Να μαι και εγω
    από X_NR750 στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2006, 13:04
  3. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2006, 10:33
  4. Ηρθε η ωρα να φτιαξω το bandit...
    από Zbandit750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks