απο τα 15 μου ειχα μια αγαπη,ενα χομπι,ενα κατι τις που με εκανε να ξεφεύγω απο ολα ...να περναω καλα ,να γνωρίζω άγνωστα μερη ,να θαυμαζω το μεγαλείο της φυσης,την μαγεια των εποχων,να απολαμβάνω με την παρεα των φιλων που πραγματικά αγαπάω και μαγαπανε,να κανω πραγματα που για αλλους ηταν ακατανόητα ..επικίνδυνα...ακομα και για την ιδια την γυναικα μου που με ανέχεται κοντά στα εικοσι χρονια...αυτο ειναι το εντουρο ,![]()
Πριν δυο βδομάδες λοιπον στα καλα του καθουμένου ένιωσα φρικτους πονους στον αυχένα και σχεδόν παράλυση στο αριστερό χερι..ο πονος δεν υποχωρούσε παρολα τα ηρεμιστικά κορτιζόνες και οτι αλλο υπηρχε για να παρω ...και ο ορθοπεδικός μου με στελνει κατευθείαν για μαγνητική αυχενα,![]()
αποτελεσμα....καταστραμμένος δισκος στο 5-6 σπονδυλο στον αυχενα (αν θυμαμαι καλα)..φοβερη πιεση του νωτιαίου μυελού με φοβο πολυ μεγαλυτερης ζημιας αν δεν εγχειρισθεί άμεσα.![]()
Αιτια η πολυχρονη ταλαιπωρία του αυχενα απο το εντουρο και η μικροτραυματισμοί οι οποιοι δεν ειναι αντιληπτοί οταν συμβαινουν ..απλα δουλευουν μεσα κρυφα..υπουλα
Απο στιγμη σε στιγμη λοιπον περιμενω το οκ του γιατρου για να μπω χειρουργειο να αφαιρεθει ο κατεσραμενος δισκος ,και να μπει στην θεση του ενα νεος απο τιτανιο.![]()
Θα ειμαι φαινομενο...ο πρωτος εντουρας...ducatisti ....με αυχενα terminioni![]()
Ολα αυτα δυσαρεστα ...πολυ θα λεγα...και ξαφνικα ..ομως αυτο που με τελείωσε ηταν η κατηγορηματική αποφαση του νευροχειρούργου οτι enduro THE END.και μηχανη απο δω και περα με πολυ προσοχη.
Δεν θα ειναι πια ίδιες οι κυριακες ..ντυμενοι με τα δικα μας καρναβαλιστικα ρουχα να φευγουμε για το δικο μας πανηγυρι..δεν ξερω τι να πω ...ειμαι πολυ χαλια ....απλα αν κάποιος απο εδω μεσα έκανε κατι τετοιο ας πει καμία γνώμη για το τι σκατά γινεται μετα ...
![]()