είναι υποχρεωτικό να γράφω ελληνικά;
παντα ορθιοι!!
www.loufas.9f.com
www.apriliabikers.gr
Η χρηση της γλωσσας μας εστω και με λαθη βοηθα ολους να σε διαβασουνε...Πιστεψε με πολλοι απλα προσπερνανε τα κειμενα σε Greekgnish...
Και να σε βοηθησω και στην αλλη σου απορια, το μοτο.gr ειναι σιτε για μοτοσυκλετες αν και δεν αμφιβαλω οτι ειναι πολλοι αυτοι που θα απαντησουν στο πως να τουρμπισεις ενα υποβρυχιο!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από loufas
υποχρεωτικο δεν ειναι...
ευχαριστο ειναι....![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Και πανω που σε περιμενα να απαντησεις...Τι ξενερα απαντηση ειναι τουτη....Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
υποχρεωτικο δεν ειναι...
ευχαριστο ειναι....![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Και πανω που σε περιμενα να απαντησεις...Τι ξενερα απαντηση ειναι τουτη....![]()
![]()
![]()
εεεεε.... εεεγχχμμμμ.... δεν εχω κεφια...![]()
![]()
![]()
![]()
(μα τι εντυπωση εχω δωσει πια, πειτε μου!)![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Οχι!Μπορεις να γραφεις και αγγλικα,ισπανικα,ιταλικα,γαλλικα,ρωσσικα,γερμανικα,ρο υμανικα,πολωνικα,κινεζικα και βραζιλιανικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από loufas