Μερικές φορές αναρωτιέμαι... Τι είναι η μοτοσυκλέτα; Αλήθεια τώρα...τι είναι; Αφήστε τα συναισθηματικά που ακούμε και διαβάζουμε στα περιοδικά, ότι είναι τρόπος ζωής, ελευθερία πνεύματος και σώματος κλπ κλπ. Ένα ακόμη μεταφορικό μέσο είναι, το οποίο έτσι και το μάθεις, είναι πολύ πιο εύχρηστο και βολικό από οτιδήποτε άλλο...αυτό είναι. Συμφωνώ ότι είναι πιο διασκεδαστικό από άλλα οχήματα. Αυτό όμως δε μας κάνει ούτε πιο μάγκες, ούτε πιο νταήδες, ούτε οτιδήποτε άλλο “πιο” από τους υπόλοιπους ανθρώπους! Το ότι μπορούμε και το οδηγούμε ή το γεγονός ότι το αγοράσαμε, μας κάνει σε κάτι πιο ξεχωριστούς, από όλους τους υπόλοιπους; Κι αν η απάντηση είναι όχι, γιατί αυτή η συμπεριφορά; Ποια ε; Αυτή που έχουν ορισμένοι ρε παιδιά!! Εξηγούμαι! Τώρα πριν λίγο, ερχόμουν και μπροστά μου ήταν ένα xt. Τον πιάνει το φανάρι κι αρχίζει να μαρσάρει σαν παλαβός! Φεύγει με σπινάρισμα και απομακρύνεται συνεχίζοντας τα άσκοπα μαρσαρίσματα και τα σπιναρίσματα! Είναι το μόνο περιστατικό που είδατε και ακούσατε; Σας αρέσει όταν αναφέρονται στους μοτοσυκλετιστές εσείς κι αυτός ο τύπος να είστε το ίδιο; Να σας βάζουν στο ίδιο καζάνι; Κάτι πρέπει να κάνουμε! Να τυπώσουμε κάποιο t-shirt; Δεν ξέρω.. Εγώ πάντως όταν κάποιος έχει την άποψη.. “μηχανόβιος; ε..κανένας αλήτης θα είναι!” δεν τον αδικώ.. και δεν θα τον αδικώ μέχρι να περιθωριοποιήσουμε αυτούς τους υπανθρώπους που νομίζουν ότι είναι σπουδαίοι και καβάλησαν μαζί με τη μοτοσυκλέτα και το καλάμι, επειδή έκαναν “πατέντα” στην εξάτμιση και ξεσηκώνουν γειτονιές ολόκληρες στο πόδι!