Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 111

Θέμα: Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

Παλαιό μέλος

Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

Μερικές φορές αναρωτιέμαι... Τι είναι η μοτοσυκλέτα; Αλήθεια τώρα...τι είναι; Αφήστε τα συναισθηματικά που ακούμε και διαβάζουμε στα περιοδικά, ότι είναι τρόπος ζωής, ελευθερία πνεύματος και σώματος κλπ κλπ. Ένα ακόμη μεταφορικό μέσο είναι, το οποίο έτσι και το μάθεις, είναι πολύ πιο εύχρηστο και βολικό από οτιδήποτε άλλο...αυτό είναι. Συμφωνώ ότι είναι πιο διασκεδαστικό από άλλα οχήματα. Αυτό όμως δε μας κάνει ούτε πιο μάγκες, ούτε πιο νταήδες, ούτε οτιδήποτε άλλο “πιο” από τους υπόλοιπους ανθρώπους! Το ότι μπορούμε και το οδηγούμε ή το γεγονός ότι το αγοράσαμε, μας κάνει σε κάτι πιο ξεχωριστούς, από όλους τους υπόλοιπους; Κι αν η απάντηση είναι όχι, γιατί αυτή η συμπεριφορά; Ποια ε; Αυτή που έχουν ορισμένοι ρε παιδιά!! Εξηγούμαι! Τώρα πριν λίγο, ερχόμουν και μπροστά μου ήταν ένα xt. Τον πιάνει το φανάρι κι αρχίζει να μαρσάρει σαν παλαβός! Φεύγει με σπινάρισμα και απομακρύνεται συνεχίζοντας τα άσκοπα μαρσαρίσματα και τα σπιναρίσματα! Είναι το μόνο περιστατικό που είδατε και ακούσατε; Σας αρέσει όταν αναφέρονται στους μοτοσυκλετιστές εσείς κι αυτός ο τύπος να είστε το ίδιο; Να σας βάζουν στο ίδιο καζάνι; Κάτι πρέπει να κάνουμε! Να τυπώσουμε κάποιο t-shirt; Δεν ξέρω.. Εγώ πάντως όταν κάποιος έχει την άποψη.. “μηχανόβιος; ε..κανένας αλήτης θα είναι!” δεν τον αδικώ.. και δεν θα τον αδικώ μέχρι να περιθωριοποιήσουμε αυτούς τους υπανθρώπους που νομίζουν ότι είναι σπουδαίοι και καβάλησαν μαζί με τη μοτοσυκλέτα και το καλάμι, επειδή έκαναν “πατέντα” στην εξάτμιση και ξεσηκώνουν γειτονιές ολόκληρες στο πόδι!

Πού είναι τα κλειδιά μου; Το avatar του/της booZe
    Αντίστοιχα παραδείγματα φυσικά συναντάς και στους αυτοκινητιστές. Στερεοφωνικά 1500W κινητές-ντισκο, εξατμίσεις που το κριτήριο αγοράς τους είναι τα dB ηχορύπανσης, αντικοινωνική οδήγηση με επικίνδυνες σφήνες, άσκοπα σπινιαρίσματα κτλ κτλ. Με λίγα λόγια, καραγκιόζηδες υπάρχουν παντού και στην Ελλάδα είναι αήττητοι.

Είμαι πολύ νέος αναβάτης (ούτε 3 μηνών) και αρχικά μου προκαλούσε έκπληξη το γεγονός ότι όταν περνούσα αργά από στενά, όλες οι γυναίκες ανέβαιναν στο πεζοδρόμιο το συντομότερο και άλλαζαν μεριά στην τσάντα τους ώστε να είναι από τη μεριά του πεζοδρομίου. Με το αυτοκίνητο μπορεί να είσαι ακριβώς πίσω τους και ανέβαινουν πολλές φορές στο πεζοδρόμιο βαριεστημένα και να σε κοιτάνε λες και σου κάνουν χάρη. Το συμπέρασμα μου είναι ότι οι πεζοί σέβονται περισσότερο τους μοτοσυκλετιστές, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τους διευκολύνουν!
    Who needs actions when you've got words?

Παλαιό μέλος
    Μη θεωρείς το φόβο, σεβασμό! Έχεις δίκιο για το ότι το ίδιο ακριβώς φαινόμενο υπάρχει και σε οδηγούς αυτοκινήτων.. αλλά και γι'αυτούς το ίδιο ισχύει. Υπάνθρωποι!

Πού είναι τα κλειδιά μου; Το avatar του/της booZe
    Το θαυμαστικό στο τέλος της πρότασης είναι... ειρωνικό.

Εννοώ φυσικά ότι επικρατεί η άποψη ότι ο κάθε μοτοσυκλετιστής είναι εν δυνάμει τσαντάκιας. Αισθάνομαι κάπως άσχημα που χαλάω την πιάτσα πάντως...
    Who needs actions when you've got words?

Παλαιό μέλος
    Συγνώμη δεν το κατάλαβα Γι' αυτό με ξένισε λίγο η απάντησή σου.. γιατί ξαφνικά άλλαζες ύφος και στάση!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
    Είμαι πολύ νέος αναβάτης (ούτε 3 μηνών) και αρχικά μου προκαλούσε έκπληξη το γεγονός ότι όταν περνούσα αργά από στενά, όλες οι γυναίκες ανέβαιναν στο πεζοδρόμιο το συντομότερο και άλλαζαν μεριά στην τσάντα τους ώστε να είναι από τη μεριά του πεζοδρομίου.
    Άλλη χαρακτηριστική περίπτωση είναι οι ηλικιωμένοι... ακόμα και αν σταματήσεις για να τους αφήσεις να περάσουν, δεν τολμούν να διασχίσουν το δρόμο συνήθως Δικαιολογημένα εν μέρει, αφού έχουν ζήσει σε εποχές με πιο σκληροπυρηνικούς και... αληταράδες μηχανόβιους :smilea:

Είμαι πολύ νέος αναβάτης (ούτε 3 μηνών) και αρχικά μου προκαλούσε έκπληξη το γεγονός ότι όταν περνούσα αργά από στενά, όλες οι γυναίκες ανέβαιναν στο πεζοδρόμιο το συντομότερο και άλλαζαν μεριά στην τσάντα τους ώστε να είναι από τη μεριά του πεζοδρομίου.

........ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και γω μαζι σου.... την πρωτη φορα νομιζα οτι ειχα κατι μετα την δευτερη σταματησα να ασχολουμαι
    το δε γελιο ειναι οταν φορουσα μαυρο μπουφαν μηχανης μαυρο τζην μαυρες μποτες μηχανης και μαυρο κρανος δεν σου λεω πως με κοιτουσαν ακομα μερικες φορες το σκεφτομαι και λιωνω στο γελιο.....
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe

Είμαι πολύ νέος αναβάτης (ούτε 3 μηνών) και αρχικά μου προκαλούσε έκπληξη το γεγονός ότι όταν περνούσα αργά από στενά, όλες οι γυναίκες ανέβαιναν στο πεζοδρόμιο το συντομότερο και άλλαζαν μεριά στην τσάντα τους ώστε να είναι από τη μεριά του πεζοδρομίου. Με το αυτοκίνητο μπορεί να είσαι ακριβώς πίσω τους και ανέβαινουν πολλές φορές στο πεζοδρόμιο βαριεστημένα και να σε κοιτάνε λες και σου κάνουν χάρη. Το συμπέρασμα μου είναι ότι οι πεζοί σέβονται περισσότερο τους μοτοσυκλετιστές, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τους διευκολύνουν!
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!
    Εκτος και αν το ειπες ειρωνικα.:rotflmao: :rotflmao:
    Μια μερα μπηκα σε ενα θεοστενο δρομακι που εβγαζε πλατεια Κυψελης, δυστυχωε δεν θυμαμαι ονομα.
    Μπροστα ενα κτηνος Mercedes ML κατι, που ισα ισα χωραγε, θα ορκιζομουν οτι εξυνε και λιγο πεζοδρομιο τοσο στενος ηταν ο δρομος.

Στα δεξια μια μαμα με το παιδι να το κραταει απο το χερι το οποιο ηταν μεταξυ πεζοδρομιου και δρομου (βλεπεις ηταν και το πεζοδρομιο θεοστενο) , και απο πισω να ερχεται το κτηνος και πισω εγω.

Το ML περναει τοσο ξυστα που νομιζα οτι "εγλυψε" το πιτσιρικι, αλλα η μαμα αταραχη.
    περναω και γω και με το που ακουει η μαμα το "μπραου" τραβαει το παιδι αποτομα απο το χερι, και με κοιταει λες και αναγνωρισε μελος σπειρας που εμπορευεται παιδικα οργανα:hypnotize

Εκει κατι μου ειπε κιολας καθως περναγα, και χωρις πολλα-πολλα σταματαω και την ρωταω τι πινει τελοσπαντων.

Και μου λεει το φοβερο "Εκεινος μας ειδε, εσεις με τα μηχανακια πατε οπου θελετε!!!"

Και εκει που ημουν ετοιμος για καραμπινατη λογομαχια, ζηαω συγνωμη και φευγω σαν βρεγμενη γατα.
    Ε δεν ειχε και αυτη τα δικια της στη τελικη, αν εξαιρεσουμε την συγκεκριμενη περιπτωση;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    εγω παντως επιδη βλεπω πολλους να μας γραφουν καθημερινα κανονικοτατα γουσταρω παρα πολυ και χεζομαι στο γελιο που οπου περναω κλανουν πανω τους κατι καθωσπρεπει και σκορπανε αριστερα και δεξια
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    βρίσκουμε λοιπον ατομα τα οποία δεν έχουν καμία σχεση με μηχανες και είτε μας "χρεώνουν" τα παντα είτε γουσταρουν να βλεπουν μηχανόβιους και τους χαίρονται.....

βρισκουμε μηχανόβιους που κατακρίνουν αυτους που μαρσαρουν και σπινιάρουν και βρισκουμε μηχανοβιους που γουσταρουν να μαρσαρουν και να σπινιαρουν......

βρισκουμε ατομα που βρίζουν τους μηχανόβιους και μηχανοβιους που καθονται και προβληματίζονται "μα γιατί να μας εχουν όλοι στη μπουκα??? και βρισκουμε μηχανοβιους που στα ιδια σχολια απαντουν "πες μου και αλλα.... "

υπαρχουν.....

υπαρχουν.....

όλα τα ειδη ανθρωπων υπαρχουν με όλα τα ειδη αντιλήψεων..δεν είναι δυνατον να σιγκλίνουν όλες οι αποψεις πανω σε οποιοδήποτε θεμα..... και ειδικά σε ενα θεμα όπως της μοτοσυκλέτας απο τη στιγμή συνδυαζεται και συνοδευεται στα μυαλα των περισσοτέρων (κυριως αυτων που δε σχετίζονται με αυτες) με ατυχήματα, ασκοπους θανατους, τσαντιες...μπλα μπλα μπλα.....

μπλα μπλα μπλα.........................

καλά να μαστε

να αγαπαμε τα μοτορια μας για να μας αγαπανε και αυτα

παντα ορθιοι να μαστε

και απο κει και περα...

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    βρίσκουμε λοιπον ατομα τα οποία δεν έχουν καμία σχεση με μηχανες και είτε μας "χρεώνουν" τα παντα είτε γουσταρουν να βλεπουν μηχανόβιους και τους χαίρονται.....

βρισκουμε μηχανόβιους που κατακρίνουν αυτους που μαρσαρουν και σπινιάρουν και βρισκουμε μηχανοβιους που γουσταρουν να μαρσαρουν και να σπινιαρουν......

βρισκουμε ατομα που βρίζουν τους μηχανόβιους και μηχανοβιους που καθονται και προβληματίζονται "μα γιατί να μας εχουν όλοι στη μπουκα??? και βρισκουμε μηχανοβιους που στα ιδια σχολια απαντουν "πες μου και αλλα.... "

υπαρχουν.....

υπαρχουν.....

όλα τα ειδη ανθρωπων υπαρχουν με όλα τα ειδη αντιλήψεων..δεν είναι δυνατον να σιγκλίνουν όλες οι αποψεις πανω σε οποιοδήποτε θεμα..... και ειδικά σε ενα θεμα όπως της μοτοσυκλέτας απο τη στιγμή συνδυαζεται και συνοδευεται στα μυαλα των περισσοτέρων (κυριως αυτων που δε σχετίζονται με αυτες) με ατυχήματα, ασκοπους θανατους, τσαντιες...μπλα μπλα μπλα.....

μπλα μπλα μπλα.........................

καλά να μαστε

να αγαπαμε τα μοτορια μας για να μας αγαπανε και αυτα

παντα ορθιοι να μαστε

και απο κει και περα...

+1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
    +1000
    μονο τοσα????? εισαι και τσιγγουνης!!!!!!!!!!!!!!

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    αντε καλα παρε αλλα ++ 2000++
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
    αντε καλα παρε αλλα ++ 2000++
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αντε....καπως το σωσες τωρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω παντως επιδη βλεπω πολλους να μας γραφουν καθημερινα κανονικοτατα γουσταρω παρα πολυ και χεζομαι στο γελιο που οπου περναω κλανουν πανω τους κατι καθωσπρεπει και σκορπανε αριστερα και δεξια
    χαλαράαααα λέμεεεεε....

στην αρχή όταν τους έκανα νόημα να περάσουν και με κλάναν έλεγα κάτι δεν πάει καλα....

αλλά τελικώς κατάλαβα ότι ενγένει οι πεζοί τα χέζονται τα μονοκύλινδρα

Επίσης η φιμέ ζελάτινα βοηθάει στο χέζονται ακόμη πιο πολύ...
    Fuck the universe.

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηλιθιοι Δηθεν ΜηΧανοβιοι
    από SpyrosTDM στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2004, 14:52
  2. Εγκατάλειψη Παλιάς Μοτοσυκλέτας
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2003, 21:03
  3. Απαντήσεις: 3