Θα μπορούσα να μάθω γιατί εξαφανίζονται αγγελίες από το φορουμ ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση και ΧΩΡΙΣ καν ενημέρωση;
Ευχαριστώ
Θα μπορούσα να μάθω γιατί εξαφανίζονται αγγελίες από το φορουμ ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση και ΧΩΡΙΣ καν ενημέρωση;
Ευχαριστώ
μήπως... ;
Έβαλα 2 αγγελίες για, μικρά μεν σε αξία, απολύτως σχετικά δε με την μοτοσυκλέττα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μήπως... ;
Θα παρακαλούσα κάποιον admin να απαντήσει.
Ευχαριστώ
μπορει να εγινε κατι καταλαθος κιολας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cabamaru
Έβαλα 2 αγγελίες για, μικρά μεν σε αξία, απολύτως σχετικά δε με την μοτοσυκλέττα.
Θα παρακαλούσα κάποιον admin να απαντήσει.
Ευχαριστώ
![]()
Πιθανόν...![]()
![]()
Αν έγινε από λάθος, μπορούν να επαναφερθούν παρακαλώ οι αγγελιές;
Ευχαριστώ
Πουλάς ένα σετ φλασάκια 5Ε κι ένα λίτρο λάδι και ρωτάς γιατί την στείλαμε;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
Oropos @ Dj Science
Varadero 1000
Πλάκα-πλάκα, το λάδι δε μας είπες πόσο πάει... μπορεί να συμφέρει!! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ τις έδιωξα.
Είπαμε σχετικά με τη μοτοσυκλέτα αλλά μέχρι το σημείο που δεν ξεπερνάμε τα όρια της λογικής.
5 ευρώ φλασάκια;;;;
8 ευρώ 1 λίτρο λάδι;;;
Με τη λογική αυτή και τα παξιμάδια από μηχανές προς πώληση είναι. Να βάλουμε μία αγγελία για μισό ευρώ...
Μα μιλάμε σοβαρά τώρα; Πιο πολλά θα κοστίσουν τα τηλέφωνα στα κινητά.
Θεωρείς λογικό να στέλνουμε στη δεύτερη σελίδα αγγελίες παιδιών που περιμένουν να πουλήσουν τις μηχανές τους, επειδή μας περισσεύουν 2 φλας και ένα λίτρο λάδι;
ΕΛΕΟΣ!
Θάνος..
Απαραδεκτη τοποθετηση.Ποιος θα κρινει αν κατι εχει ευτελη αξια;Αν επροκειτο για ασχετες αγγελιες,θα το καταλαβαινα.Αλλα επειδη εχουν ευτελη αξια;
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κοίτα, όπως έγραψα και στην αγγελία, κάνω εκκαθάριση γιατί μετακομίζω στο εξωτερικό.
Οι επιλογές για κάποια μικροπράγματα της μοτοσυκλέττας μου που μου έχουν μείνει είναι:
α. Τα πετάω.
β. Τα βάζω σε forum με θέμα την μοτοσυκλέττα, στην κατηγορία Αγγελίες μήπως βρεθεί κάποιος να τα πάρει.Γι' αυτό δεν υπάρχει και η κατηγορία άλλωστε;
Εγώ δεν έχω μάθει να πετάω πράγματα, ειδικά καινούρια. Ούτε ήξερα ότι υπάρχει ελάχιστη τιμή στο τι πουλάμε. Αν δηλαδή τα χάριζα θα σε πείραζε η αγγελία.
Τότε να δίνεται σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την αξία. Μήπως να ανεβάσω και λίγο την τιμή τους για να αποκτήσω και εγώ μία θέση στην πρώτη σελίδα.Θεωρείς λογικό να στέλνουμε στη δεύτερη σελίδα αγγελίες παιδιών που περιμένουν να πουλήσουν τις μηχανές τους, επειδή μας περισσεύουν 2 φλας και ένα λίτρο λάδι;![]()
Απαράδεκτο.
Σ΄ευχαριστώ γιατί κοντεύω να κουφαθώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Απαραδεκτη τοποθετηση.Ποιος θα κρινει αν κατι εχει ευτελη αξια;Αν επροκειτο για ασχετες αγγελιες,θα το καταλαβαινα.Αλλα επειδη εχουν ευτελη αξια;
είχα βάλει και εγώ μια για ένα BMW 1100 GS, φίλου και εξαφανίσθηκε....![]()
![]()
![]()
Μάλλον δεν ζήτησες αρκετά λεφτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
είχα βάλει και εγώ μια για ένα BMW 1100 GS, φίλου και εξαφανίσθηκε....![]()
![]()
![]()
Ή μήπως τόλμησες να βάλεις για πούλημα μηχανάκι πάνω από 2 ετών; Γιατί σύμφωνα με τους καινούριους κανόνες παίζει και να απαγορεύεται!![]()
ΕΛΕΟΣ