Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Multistrada 1000DS, αναβάθμιση μπροστινού στο Wolf Racing

  1. #1
    Μέλος, σκέτο
    Εγγραφή
    09/01/2005
    Μηνύματα
    154

    Thumbs up Multistrada 1000DS, αναβάθμιση μπροστινού στο Wolf Racing

    Όταν αποφάσισα να αναβαθμίσω τις αναρτήσεις της μηχανής, έστειλα μερικά emails σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και διάβασα διάφορα σε forums, ελληνικά και ξένα — standard procedure! Κατέληξα στον Wolf Racing - Γιώργο Παρασκευά στη Μεσογείων, όπου αλλάχτηκαν ελατήρια και λάδια μπροστά με Öhlins ενώ μετρήθηκε και συμπληρώθηκε το άζωτο του αμορτισέρ. Ο Γιώργος μου έδωσε καλή εντύπωση σαν επαγγελματίας αλλά οι υπηρεσίες του φαίνονται ακριβές με την πρώτη ματιά — αν είναι όντως ακριβές, θα φανεί στην πορεία του χρόνου.

    Οι πρώτες εντυπώσεις μετά από μια βόλτα στο Σούνιο από παραλία, επιστροφή από Αττική Οδό, είναι αναμφίβολα θετικές. Το μπροστινό δουλεύει πιο «μαλακά» πλέον, όχι μαλακά σαν λάστιχο αλλά με την έννοια ότι δεν αντιδράει απότομα, όπως το εργοστασιακό. Είναι προοδευτικότερο, μεταφέρει όλη την πληροφορία του ελαστικού στα χέρια αλλά δεν μεταφέρει «χτυπήματα» ούτε «κλωτσιές». Στην ευθεία είναι ασφαλώς ακλόνητο (δεν άλλαξε κάτι εδώ) αλλά συμπεριφέρεται καλύτερα στις ανωμαλίες του δρόμου, που ήταν άλλωστε το ζητούμενο. Για το κράτημα στις στροφές… θα πρέπει να επανέλθω γιατί αυτά τα λίγα χιλιόμετρα δεν μου έφτασαν! Επίσης, το πίσω θέλει ρύθμιση εκ νέου πλέον και θα συμβουλευτώ τον Γιώργο με την πρώτη ευκαιρία.

  2. #2
    μπροστά μόνο λάδια κι ελατήρια;
    πόσο;

  3. #3
    Μέλος, σκέτο
    Εγγραφή
    09/01/2005
    Μηνύματα
    154
    Ελατήρια και λάδια, 130 + 54 = 184€. Εργατικά για τοποθέτηση και ρύθμιση στο πιρούνι, έλεγχο και άζωτο στο αμορτισέρ, 185€.

Παρόμοια θέματα

  1. Multistrada 1000DS kai termignoni
    από skor-billys στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2013, 01:01
  2. Αίσθηση του μπροστινού στο ΧΤΧ
    από kaps στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2008, 17:02
  3. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ Dl 650
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2007, 22:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF