http://news.ert.gr/10/260988.asp
XT660R, XT660X, YZF R1 (΄04 -΄05), FZ6N/S, FJR1300/1300A, TDM900/900A, MT01, XV1700, για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση του αισθητήρα θέσης γκαζιού.
http://news.ert.gr/10/260988.asp
XT660R, XT660X, YZF R1 (΄04 -΄05), FZ6N/S, FJR1300/1300A, TDM900/900A, MT01, XV1700, για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση του αισθητήρα θέσης γκαζιού.
2004 R1 red-black
Απορω πως δεν εδωσε κανεις ιδιαιτερη σημασια σε αυτο το πραγματικα σοβαρο ζητημα???
![]()
![]()
![]()
"Πραγματικά σοβαρό ζήτημα" το (πιθανά) ελλατωματικό TPS ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
Απορω πως δεν εδωσε κανεις ιδιαιτερη σημασια σε αυτο το πραγματικα σοβαρο ζητημα???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Γιατί είναι σοβαρό ζήτημα?Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
Απορω πως δεν εδωσε κανεις ιδιαιτερη σημασια σε αυτο το πραγματικα σοβαρο ζητημα???
![]()
![]()
![]()
Ξέρεις τι εξυπηρετεί ο αισθητήρας θέσης γκαζιού?
Ξέρεις τι επιπτώσεις έχει μία πιθανή βλάβη του?
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Σηγνώμη...εγώ φταίω που το έβαλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ίσως επειδή έχει ξαναμπεί 2-3 φορές![]()
Δεν θα επαναληφθεί.![]()
2004 R1 red-black
Κάνε 20 μετάνοιες τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Σηγνώμη...εγώ φταίω που το έβαλα.
Δεν θα επαναληφθεί.![]()
![]()
![]()
μην αγχώνεσαι![]()
I never doΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μην αγχώνεσαι![]()
![]()
2004 R1 red-black
Αυτη η δουλεια ειναι τωρα σχεδων 2 χρονια.. Οποτε ειχε καποιος προβλημα με το TPS στο πρωτο συνεργειο που βρησκανε μπροστα τους το αλλαζανε μεσα στην εγγυηση. Απλος τωρα η Yamaha εκανε μια πιο "επισημη" ανακοινωση.. δεν αλλαξε τιποτα..
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Δηλαδή το ξέρατε όλοι σαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Αυτη η δουλεια ειναι τωρα σχεδων 2 χρονια.. Οποτε ειχε καποιος προβλημα με το TPS στο πρωτο συνεργειο που βρησκανε μπροστα τους το αλλαζανε μεσα στην εγγυηση. Απλος τωρα η Yamaha εκανε μια πιο "επισημη" ανακοινωση.. δεν αλλαξε τιποτα..
2004 R1 red-black
Ολοι δεν ξερω, η περισοτεροι ομως με αυτα τα μοντελα το ξερουνε
Edit: Απλος τωρα το κανουν απο μονοι τους οπως θα επρεπε απ'την αρχη, οχι να περιμενουνε να γινει η ζημια πρωτα και μετα να το αλλαξουνε
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Έτσι είναι..Και επειδή έκανε ΤΩΡΑ επισημη ανακοίνωση μου φαίνεται (όπως λέω και εδώ) οτι το κάνει για τα μάτια του κόσμου..Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μαλιστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Γιατί είναι σοβαρό ζήτημα?
Ξέρεις τι εξυπηρετεί ο αισθητήρας θέσης γκαζιού?
Ξέρεις τι επιπτώσεις έχει μία πιθανή βλάβη του?
![]()
![]()
![]()
Συγνωμη ρε φιλε, δεν ξερω τις επιπτωσεις...
Μαλλον ειναι ασημαντο...
Συγνωμη, θα ψαξω τα manual γαι να διαπιστωσω το ποσο ασημαντο ειναι.
Και δεν ειδα οτι ξαναμπηκε, προφανως σε αλλα κατηγορια?
Βασικα ειναι σοβαρο ζητημα γιατι δεν θελεις να σου σβησει πανω σε καμια στροφη.. οπως εχει τυχει..![]()
Μπα, δε νομιζω φιλε, ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασημαντο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Βασικα ειναι σοβαρο ζητημα γιατι δεν θελεις να σου σβησει πανω σε καμια στροφη.. οπως εχει τυχει..![]()
Δεν ειδα να μου κανεις τεχνικη αναλυση της σημαντικοτητας του θεματος!
![]()