![]()
![]()
![]()
![]()
Μου φαίνεται ότι σιγά σιγά βλέπουμε όλο και πιο έντονα φαινόμενα που συμβαίνουν μόνο σε τροπικά μέρη!!!
Δεν ξέρω αν είδατε προχτές που στον Αττικό ουρανό οι κεραυνοί δεν πηγαίνανε κάθετα προς το έδαφος αλλά παράλληλα!!!!
πραγματικά τόσο όμορφο όσο και επικίνδυνο.... αυτός που έβγαλε τις φωτό , το ρίσκαρε αρκετά πάντως...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ρε φιλαρακια ειναι φωτοσοπια!!!
δεν γινετε στην μεση να παιζει στροβιλισμος του αερα και διπλα να μην φυσαει ακθολου!!!
κοιταχτε η θαλασσα πολυ ηρεμη για τετοια φαινομενα!!!
δεν παιζει και μην ψαρωνετε!!!
Να σου πω την αληθεια, η δευτερη και μενα για φωτοσοπια μου φανηκε
Οσο για τους κεραυνους, καθε δευτερολεπτο πεφτουν εκατονταδες πανω στον πλανητη, οποτε δεν μου κανει εντυπωση
Δεν ειναι φωτοσοπια. Εχω δει και εγω παρομοιο φαινομενο στην περιοχη των Μεγαρων πριν 2 χρονια. Ενας φιλος που ηταν μαζι μου και ασχολειται με αλεξιπτωτα πλαγιας μου εγηγησε σχετικα.
Ονομαζεται dust devil μπορει να εχει διαμετρο πανω απο 12 μετρα και οφειλεται στο φαινομενο του θερμοκηπιου. Δημιουργειται απο συγκλιση ανεμων και μπορει να γινει και σε στερια και σε θαλασσα. Στην περιοχη που ειναι κοντα σε αυτο το φαινομενο μπορει να επικρατουν πολυ καλες καιρικες συνθηκες.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Μην είσαι τόσο σίγουρος....Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
ρε φιλαρακια ειναι φωτοσοπια!!!
δεν γινετε στην μεση να παιζει στροβιλισμος του αερα και διπλα να μην φυσαει ακθολου!!!
κοιταχτε η θαλασσα πολυ ηρεμη για τετοια φαινομενα!!!
δεν παιζει και μην ψαρωνετε!!!
Δεν είναι τυφώνας. Ο ανεμοστρόβιλος δημιουργήται εύκολα, και χωρίς να υπάρχει αέρας ή καταιγίδα.
Σε ψαρέματα που κάνω εδώ και χρόνια, έχω δεί 2-3 φορές. Τελευταία φορά πρίν λίγους μήνες, στην περιοχή των Διάπορων νήσων (Ψηλή, Πλατιά) στον Σαρωνικό.
Είχε ψιλόβροχο, και άπνοια. Δημιουργήθηκε ξαφνικά, κράτησε 2-3 λεπτά, και υποχώρησε με το ¨χωνί¨να τραβιέται προς τα σύννεφα.
Από ποιο σημείο της Κύμης τον έχεις τραβήξει? Κάπου εκεί πάνω έχω εξοχικό!!![]()
Εντυπωσιακές φωτό και εντυπωσιακό φαινόμενο.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.