Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: ΞΥΠΝΑ ΡΕΧΑΓΚΕΛ!!!

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΞΥΠΝΑ ΡΕΧΑΓΚΕΛ!!!

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν οι Λαγός και Παπαδόπουλος ανάγκασαν τον Όττο Ρεχάγκελ να τους αντικαταστήσει, ενόψει των αναμετρήσεων με Νορβηγία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2008. Ο Γερμανός τεχνικός έκανε την έκπληξη καλώντας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τους Καψή, Πατσατζόγλου.

Ο τελευταίος μόλις την Κυριακή έκανε την πρώτη εμφάνισή του στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού μετά από 3,5 ολόκληρα χρόνια. Δύο ημέρες μετά, την Τρίτη 03/10, ο 27χρονος μέσος κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική ομάδα επιστρέφοντας σ' αυτήν ύστερα από τις 29/01/2003 και το φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο.

Ο αμυντικός χαφ των "ερυθρόλευκων" κλήθηκε από τον Ότο Ρεχάγκελ προκειμένου να αντικαταστήσει στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τον τραυματία Παναγιώτη Λαγό. Το απόγευμα μάλιστα θα κάνει την πρώτη προπόνησή του μετέχοντας στην προετοιμασία για τα παιχνίδια με τη Νορβηγία και τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι ο Πατσατζόγλου είναι 16 φορές διεθνής, χωρίς να έχει σημειώσει κάποιο γκολ.

Εν συνεχεία γνωστοποιήθηκε πως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειες των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηνίσκο, το οποίο χρίζει χειρουργικής επέμβασης και γι' αυτό το λόγο αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί στις τελικές επιλογές του Γερμανού. Η επιλογή του Μιχάλη Καψή, ως αντικαταστάτη του, είναι κάτι που σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά από τη στιγμή που ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στην εφετινή περίοδο.
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

κοιτα

να δεις που μας δουλεύει ψιλο γαζί αυτος ο ρεχαγκελ.
    και στα παπαρια μου το ευρωπαικο..αμα ειναι να κανουμε ενα βημα μπρος και 11 πισω..

δε μου λεει κατι.

ο πατσα καλα κλήθηκε.πολυ μεγαλο ταλέντο και αν επανέλθει απο το σοβαρο τραυματισμό του και παιξει οπως επαιζε...ειναι μεγαλο κερδος.

εγω λεώ αποχη απο ολα τα ματς της εθνικης η αμα παμε να κουναμε και μεις τιποτα ασπρα μαντηλακια (οπως κανουν εξω ξερω γω οταν θελουν να παρει το μπουλο ο προπονητας.)

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ

ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΛΑ?
    ΚΑΙ Ο ΠΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ.....ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΑΥΤΟΝ?

ΜΟΝΟ 18,000 ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    O Ζηκος του εριξε ΒΑΝ! ειπε και να τον καλεσει τωρα δε θα παει! γιατι και οταν επαιζε τελικο CL.... Ελληνας ηταν ...

ΖΗΚΟΣ RULEZZZZ

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Το θέμα δεν είναι πότε θα ξυπνήσει..το έχει χάσει τελείως και δεν θα ξυπνήσει..

Το θέμα είναι πότε θα μας αδειάσει τη γωνιά..

Αυτός ο άνθρωπος έχει αποδείξει οτι αν γινόταν θα έπαιζε συνέχεια η ομάδα του Euro (ευχαριστούμε και σας ευχαριστήσαμε δεόντως αλλά ΦΤΑΝΕΙ!) μέχρι να φτάσει τα 40..Θα έσκασε από τη στεναχώρια του όταν αναγκάστηκε να αφήσει το Βρύζα ...
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ

Ο ΖΗΚΟΣ ΡΕ!Ε ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΞΕΡΩ ΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ!!:wacko: :wacko:

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Μαγκες, σοορυ κιολας, αλλα μην ο ΟΤΟ εχει αποψη περι των επαγγελματικων σας ???

Η μνημη σας ειναι πιο κοντη και απο την πρωτη ταχυτητα του ματρακα που καβαλατε.

παμε διαμαχες τωρα
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Όπως κρίνουμε τους παίχτες και προπονητές της ομάδας μας,τους πολιτικούς κλπ έτσι κρίνουμε (και πολύ καλά κάνουμε) και τον Ρεχαγκελ..

Τι είναι δλδ ο κύριος Οτο και θα είναι στο απυρόβλητο..;;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Μαγκες, σοορυ κιολας, αλλα μην ο ΟΤΟ εχει αποψη περι των επαγγελματικων σας ???

Η μνημη σας ειναι πιο κοντη και απο την πρωτη ταχυτητα του ματρακα που καβαλατε.

παμε διαμαχες τωρα
    εσυ πανε βγαλε καμια φωτο το λαμπακι..και ασε τα πολλα πολλα.

το πιστευε και μη ερευνα δε παιζει εδω.

ειπαμε ευχαριστουμε αλλα να παμε και παρακατω.
    αλλα ξερω εσεις εκει τα μπαοκια δε θελετε αλλαγες μπας εχετε κανα παιχτη στην εθνικη και κουνιεστε.
    σε λιγο θα παιζει η λιλι αντι για το ζαγορακη και θα λεμε οκ γαμω αφου το λεει ο ρεχαγκελ...

Η λίλη παιζει με το λιλί μου τώρα.

αν θες να παμε παρακατω ασε αυτον που σε πήρε απο το πατο και σε ανεβασε στην μέση.

Η κριτική ειναι καλη αλλα δεν ειναι για να την κανουν ολοι.

Και ενα τελευταιο.... οταν σου λενε βαλε ενα ευρω βενζινη εσυ τι καταλαβαινεις ?
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς

Η λίλη παιζει με το λιλί μου τώρα.

αν θες να παμε παρακατω ασε αυτον που σε πήρε απο το πατο και σε ανεβασε στην μέση.

Η κριτική ειναι καλη αλλα δεν ειναι για να την κανουν ολοι.

Και ενα τελευταιο.... οταν σου λενε βαλε ενα ευρω βενζινη εσυ τι καταλαβαινεις ?
    εσενα θυμισέ μου να σε γαμησω για ΕΝΑ ευρω μολις ανέβω πανω να τα πιουμε..:rotflmao: :rotflmao: (ακομα δε το χω βγαλει ρε μαλακα τι μου θύμισες.. )

οσο για τον ρεχαγκελ..πιστεύω πως ο Τοπαλίδης κανει ολη τη δουλειά και ο ρεχαγκελας απλα υπάρχει για να μας σπαει τα αρχίδια με τις επιλογες του.

Ρε το μαλακα ρε!!!αχχαχαχα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε τι μαλακας εισαι εσυ!!:rotflmao:

Ασε εσυ την κριτικη ρε να την κανουν οι Κρητικοι!!!:rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. Το λαμπακι του λαδιου το βγαλες να μη σε μπερδευει?:rotflmao: :rotflmao:

Re: Ρε το μαλακα ρε!!!αχχαχαχα

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM

Υ.Γ. Το λαμπακι του λαδιου το βγαλες να μη σε μπερδευει?:rotflmao: :rotflmao:
    το λαμπακι του λαδιου το εβγαλα και στην θεση του εβαλα ενα χαρτακι με το τηλεφωνο του Δημητρού

αμα το χρειαστεις πες με....
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς

Re: Re: Ρε το μαλακα ρε!!!αχχαχαχα

το λαμπακι του λαδιου το εβγαλα και στην θεση του εβαλα ενα χαρτακι με το τηλεφωνο του Δημητρού

αμα το χρειαστεις πες με....
    Α δε σου πα!!Ετοιμο το παπι μια φλαντζα ητανε ρε!!!Αμεσως να κατηγορησουμε τα χοντας!!!:rotflmao:

Ας ειναι καλα ο φιλος μου ο δουκας που με πηγαινοφερνει στα συνεργειας για να φτιαχνω το μπουρδελο το χοντα!!:rotflmao: :rotflmao:

Λοιπον τερμα το σπαμινγκ ο Ρεχαγκελ ειναι το θεμα μας!!

Ρε μπας εχει παθει κανα εγκεφαλικο και δεν το χει πει σε κανεναν?:rotflmao:

θα στα πω απλα γιατι εισαι και βαζελος και δεν τα πιανεις ευκολα....

Εχουμε και λεμε. Ειναι ενας μπαρμπας καμμια 60 ρια χρονων που εχει γαλουχηθει ποδοσφαιρικα σε πρωταθλημα με @@ και οχι σε @@ πρωταθλημα.

Εχει συναναστραφει με ποδοσφαιριστες αξιας και παιδείας που οι δικοι μας ζητανε αυτογραφο.

Και εμπλεξε ο καημένος στην μπανανία που στην καλυτερη ο ποδοσφαιριστης στην προπονηση του λεει: "θα μιλησω μεσα στο γηπεδο για τον υπεροχο λαο μας και για το επιθυμιτο αποτελεσμα"

εδω ρε μαστορα ο οπαδος και ο ποδοσφαιριστης ειναι πανω απο τον προπονητη. Αυτος ειναι μαθημένος αλλιως.

Δεν σου λεω οτι ειναι λιρα 100 αλλα ειναι πολυ καλυτερος απο καθε βιζον που κυκλοφορει (εκτος απο τον Τακη Γκώνια το μοντελο της puma).

Και σου λεει ο ανθρωπας "Καθε φορα που η Χ φυλλαδα λεει να παρω τον Καραπουτσογλου στην Εθνική επειδη εβγαλε μάτια με τα τσικό των Ταγαράδων, εγω πρεπει να τον καλώ στην ομαδα, να τον κανω ανθρωπο (πρωτα) και μετα να του μεταλαμπαδευσω την φιλοσοφια την δική μου και της ομαδας?"

Οχι φίλε.... Dixan αυτο ξερετε αυτο εμπιστευεστε.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF