ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ?(ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟ 750).ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
![]()
![]()
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ?(ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟ 750).ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
![]()
![]()
![]()
...THE TRUTH IS OUT THERE...
Για τα μηχανάκια δεν ξέρω, αλλά οι ιδιοκτήτες τους βγάζουν ΠΟΛΛΑ και ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα ...!!!
(των κυριών/δεσποινίδων εξαιρουμένων...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΟΧΙΑρχικά δημιουργήθηκε από medieval
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ?(ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟ 750).
Ε αμα δεν βγάζει μπλέ ή κόκκινο gsrΑρχικά δημιουργήθηκε από medieval
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ.ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ε αμα δεν βγάζει μπλέ ή κόκκινο gsr
φιλε και οι δυο πολυ καλες μηχανες
κανε αν μπορεις βολτα και τις 2 και αποφάσισε μονος σου
απο θεμα αξιοπιστίας παντως το Ζ εχει "κλείσει πολλα στόματα" στο (edit) 4o χρονο που κυκλοφορεί.... αψογο!
thanks!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
φιλε και οι δυο πολυ καλες μηχανες
κανε αν μπορεις βολτα και τις 2 και αποφάσισε μονος σου
απο θεμα αξιοπιστίας παντως το Ζ εχει "κλείσει πολλα στόματα" στο 3o χρονο που κυκλοφορεί.... αψογο!![]()
![]()
δεν απαντάω εγώ ρε φίλε....Αρχικά δημιουργήθηκε από medieval
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ.ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ!
Αμα απαντήσω.... θα πλακώσουν οι Ζάδες και αντε να βγάλεις άκρη μετά....
Πάντως αυτό που σίγουρα ξέρουμε έιναι ότι ένα (1) Ζ κόντεψε να πάρει φωτιά.... τα άλλα ακόμα δεν κάηκαν....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
80+ που πανε στο μαστορα μονο για λαδια και φιλτο.... διαβαζουν για τα "αξιοπιστα honda " και γελανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θυμίζω ότι το μόνο μηχανάκι που δεν παρουσίασε προβλήματα ποτέ ήταν ένα Gozvolb GaisixtirZ 600 και ήταν στο πλανήτη FC349221.
Ο συγκεκριμένος πλανήτης έχει τεθεί σε εμπάργκο και δεν εξάγει πουθενά μηχανές εδώ και 35.000 χρόνια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Θυμίζω ότι το μόνο μηχανάκι που δεν παρουσίασε προβλήματα ποτέ ήταν ένα Gozvolb GaisixtirZ 600 και ήταν στο πλανήτη FC349221.
Ο συγκεκριμένος πλανήτης έχει τεθεί σε εμπάργκο και δεν εξάγει πουθενά μηχανές εδώ και 35.000 χρόνια.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
A gentleman would walk but never run...
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
:rotflmao:
![]()
:a19:
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Πέρα από την πλάκα πάντως, για να απαντήσω κι' εγώ στο φίλο... μετά από 16000χλμ (1.5 χρόνο κατοχής του Ζ750) δεν έχει παρουσιάσει απολύτως τίποτα...
![]()
A gentleman would walk but never run...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δεν απαντάω εγώ ρε φίλε....
Αμα απαντήσω.... θα πλακώσουν οι Ζάδες και αντε να βγάλεις άκρη μετά....
Πάντως αυτό που σίγουρα ξέρουμε έιναι ότι ένα (1) Ζ κόντεψε να πάρει φωτιά.... τα άλλα ακόμα δεν κάηκαν....
![]()
φιλε Νικο, ολα αυττα τα ποστακια σου, εαν ηταν απο μας στη κατηγορια cbr θα ειχαν πεθανει προ πολλου......![]()
ξερς, φιλικα παντα (τη Κυριακη θα ειμαι Μεγαρα αν εχεις διαφωνιες)![]()
Το Ζ μου εχει 25000 εντελως απροβληματιστα χλμ (ουτε απο βενζινη δεν εχει μεινει) και το πουλαω μονο σε σενα φιλαρακι!
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!