Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: διαβάστε κ φρικάρετε..που εχουμε φτάσει...

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1

διαβάστε κ φρικάρετε..που εχουμε φτάσει...

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Σύλλογος των παιδιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD)

από την ολλανδική κυβέρνηση

Μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η ολλανδική κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).

Σε αυτή την περίπτωση, η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:

Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών.
    Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.

Επίσης, κάθε νομοθεσία που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.

Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.

Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε., πρόκειται να αιτηθεί την καταστολή της δράσης του Κόμματος των Παιδοφίλων στην Ολλανδία. Η αίτηση από την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας θα παραδοθεί στον Επίτροπο της Ε.Ε., κ. Franco Frattini, Αρμόδιο για Εσωτερικές Υποθέσεις, στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Στα πλαίσια Άτυπης Συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε., η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους.

Όσο περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο συνυπογράψουμε το αίτημα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχύς του!

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην παγκόσμια αυτή διαμαρτυρία.

Επισκεφθείτε το site μας http://www.hamogelo.gr

συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο & την ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Επιτροπή Συλλογής Υπογραφών

(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.adressit.com/pedonkielto)

Σεπτέμβριος 2006

Γραμμή SOS 1056 Κοινωνική Υπηρεσία

e-mail: kareas@hamogelo.gr

Στουρνάρη 16, Αθήνα 106 83 Τηλ. 210 330 6140 Fax. 210 38 43 038,

e-mail: info@hamogelo.gr , www.hamogelo.gr

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Έχει μπεί ήδη στις γενικές!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Έστειλα ήδη την ψήφο μου. Κάντε το ΟΛΟΙ!!!!

Μην τρελλαθούμε κιόλας, γαμώ τους παιδόφιλους. !!!

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    sorry..

τώρα μόλις είδα τα μαιλ μου κ μου το είχανε στείλει, φρίκαρα τόσο πολύ που έτρεξα να το βάλω κατευθείαν...είναι τόσο σημαντικό που πιστεύω δεν είναι κακό, να το δουν κ΄άλλοι όπως εγώ που δεν το είχα δει,,,,

ελπίζω να μην φάω σημα...

άκου ρε πούστη μου να νομιμοποιήσουν το σεξ με παιδιά άνω των 12....:hypnotize ότι να ναι τελείως...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    sorry..

τώρα μόλις είδα τα μαιλ μου κ μου το είχανε στείλει, φρίκαρα τόσο πολύ που έτρεξα να το βάλω κατευθείαν...είναι τόσο σημαντικό που πιστεύω δεν είναι κακό, να το δουν κ΄άλλοι όπως εγώ που δεν το είχα δει,,,,

άκου ρε πούστη μου να νομιμοποιήσουν το σεξ με παιδιά άνω των 12....:hypnotize ότι να ναι τελείως...
    Όχι δεν είναι κακό!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

στα ανεκδοτα παιζει, στα σοβαρα τσου!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Δεν προκειται να κανετε τιποτα οσες υπογραφες και αν μαζευτουν.
    Διοτι ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενα να φτιαχνει κομμα οτι ιδεες και να εχει.
    Και μη σας πω οτι ειναι πολυ καλυτερο να εχουν κομμα και να τους ξερεις οτι αυτοι ειναι , παρα να εισελθουν στα μουλωχτα σε παραδοσιακα κομματα και να τους δεις υπουργους μια μερα , λεω εγω.
    Keep on rocking in a free world !!!

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek

Re: διαβάστε κ φρικάρετε..που εχουμε φτάσει...

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Επίσης, κάθε νομοθεσία που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.

...που να τους βάλει ο γάϊδαρος εκείνη πό ΄χει
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Λυπηρο γεγονος η ιδρυση ενος τετοιου κομματος, αλλα για πειτε μου εμενα ποιος θα βρεθει να καταδικασει ενα ποσοστο, ας πουμε για παραδειγμα, ενα 10% που θα το ψηφισει στις εκλογες;

Και απο κει και περα που να ριξεις τις ευθυνες;
    Στο 10%
    Στην δικαιοσυνη;
    Στην κοινωνια την ιδια;

Για πειτε μου ποιους να καταδικασεις;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Η παιδοφιλία είναι κατάντια εξ ορισμού.

Όποιος δεν μπορεί να ικανοποιήσει μια ενήλικη γυναίκα και είναι ανίκανος, μπορεί απλά να γίνει παιδόφιλος.

Άντε ρε κατεστραμένα μικροστούτσουνα ανθρωπάρια που περνιέστε για άντρες.

ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Άντε ρε βάλτε κολοδάκτυλο κι αυτοκτονήστε, φίφιδες. Ταλαιπορείτε τον κόσμο με την ανικανότητά σας.

Μην το σβήσετε το πόστ. Για τον απλουστατο λόγο πως από την στιγμή που κάποιος θέλει να εκμεταλλευτεί την γεννετίσια αφέλια των ανήλικων πάει να πει πως δεν την παλεύει στην γεννετίσια ικανότητα των ώριμων ή έστω μετά βίας ενηλίκων. Άρα, με την ανικανότητά του απαιτεί κατανόηση σε τελείως άλλο επίπεδο, το οποίο εξ ορισμού είναι για καταστροφή ως άχρηστο. ΝΑΙ, ΆΧΡΗΣΤΟ. Είναι καθαρά ένα βίτσιο άχρηστο και προσβητικό για τη ζωή γενικότερα. Οι γυναικείες οργανώσεις θα έπρεπε να το έχουν αποκυρήξει πρώτες από όλους τους υπόλοιπους φορείς.

Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF