Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 92

Θέμα: Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (pnvd)

Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (pnvd)

Μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).

Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:

- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
    - Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση

Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.

Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.

Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε. πρόκειται να....

Περισσοτερα θα διαβασετε _ΕΔΩ_ :a57:
    ~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    καπου εχει ξαναζητηθητει...

τι να τους πει; (κάνεις)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    θα το πω με χιουμορ αλλα ειναι σοαβαρο το πραγμα...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΗΔΗΞΩ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?????

απανταω και μονος μου:

ναι γιατι ηδη το κανει ο ιδιος....

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Αίσχος αίσχος

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αισχος και ντροπη.................στις ιδεες τους.

Τωρα για τη νομιμοποιηση του κομματος νομιζω οτι ειναι αυτονοητο.
    Keep on rocking in a free world !!!

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Ας ριξει καποιος ενα γαμη...ι σε ολους αυτους να δεις για ποτε αλλαζουν τη νοοτροπια τους.Ανθρωποι σου λεει μετα....Κρεμαλα ρε στα παλιο κοπροσκυλα.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Σας ξεφυγε ομως το αλλο που θελουν να περασουν μετα... την νομιμοποιηση της κτηνοβασιας(!)

Μαλιστα... ωραια...
    αφηνουμε το λυκοσκυλο και πιανουμε το δωδεκαχρονο...

Παιδικη χαρα "ο Ποθος"!

Αλλα θα μου πειτε χρονια και χρονια λειτουργουν νομιμα εκκλησιες του Σατανα (πχ Λονδινο,Φλοριντα) στα κουταβακια και τα παιδακια θα κολωσουνε ορισμενοι...?

Αι στο διαλο να πανε
    ~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
    .................................
    Αλλα θα μου πειτε χρονια και χρονια λειτουργουν νομιμα εκκλησιες του Σατανα (πχ Λονδινο,Φλοριντα) στα κουταβακια και τα παιδακια θα κολωσουνε ορισμενοι...?

Αι στο διαλο να πανε

Εδω λειτουργουν ΝΟΜΙΜΑ καμμια χιλιαδα εκατομμυρια (τουλαχιστον) απο εκκλησιες του Ταοϊσμου, Βουδισμου, Μουσουλμανισμου, Καθολικισμου κ.λ.π. ...

Στις 2-3 του Σατανα θα κολλησουμε ?

Εγω λεω να τις παρουμε αμπαριζα και να τις καψουμε ΟΛΕΣ !!! :wacko:

Ειπαμε!

Απο τα 6,5 δισεκατομμυρια (να το γραψω και με αριθμους? Να το γραψω ... 6.500.000.000!) κεφαλια σ' αυτον τον ντουνια, ΜΟΝΟ τα 120 εκατομμυρια των Ορθοδοξων Χριστιανων (μετα την καταρευση των Ανατολικων καθεστωτων και μετρωντας και Ρωσσους, Βουλγαρους, Σερβους, Ρουμανους κλπ) εχουν ΔΙΚΙΟ και γνωριζουν την πραγματικη "αληθεια" !!!

Φωτια και τσεκουρι στους απιστους μωρε ... Φωτια και τσεκουρι !!!

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
    γιατί να μη λειτουργούν;

σε ένα μύθο βασίζονται κι αυτές, όπως και οι υπόλοιπες εκκλησίες

όποιος θέλει, τις πιστεύει και πάει

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Εμένα θα μΕ πείτε κάτι άλλο ...???

Κάνει ή δεν κάνει να πηδάμε κατσίκες ???

(σοβαρά ρωτάω...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Εμένα θα μΕ πείτε κάτι άλλο ...???

Κάνει ή δεν κάνει να πηδάμε κατσίκες ???

(σοβαρά ρωτάω...)
    εν κινήσει ή εν στάσει;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Απαγορεύεται λέμε ρε όλδμαν!!! Κυκλοφορεί και χλαπάτσα λέμεεεεεεεεεε

Πάντως μέσα κι εγώ crs! Φωτιά στους αλλόθρησκους!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao:

ΕΠΙΣΗΣ:

- κάψουμε τους ομοφυλόφιλους! (που μεχρι και πριν λίγα χρόνια ο Π.Ο.Υ. τους θεωρούσε ασθενείς!) :rotflmao:

- να κάνουμε κόμμα για να προωθήσουμε ΝΕΟ όριο ενηλικίωσης! (όχι τα 12 αλλά τα 35, γιατί βρίσκουμε ανήλικους ακόμα και στα 40) :rotflmao:

- να κάψουμε όλα τα αρχαία κείμενα σχετικά με τις πρακτικές των παλιών καιρών (οι εργαζόμενες στα πορνεία της αρχαίας Αθήνας ήταν ~12 ετών - Άσε τι σήμαινε εκπαίδευση νέων στην αρχαία Σπάρτη!)

αφού γίνουν αυτά, εγώ πάω Αγγλία να γίνω μέλος της θρησκείας JEDI KNIGHTS (επίσημη και αυτή) γιατί γουστάρω.

Εναλλακτικά, να μαζέψω άλλους 19999 χονδάκηδες άγγλους και να κάνουμε νέα θρησκεία. (Η αγγλικη νομοθεσία έχει όριο το 20000 για να σε αναγνωρίσει!)

Θυμίζω ότι εδώ είναι moto.gr και συνεπώς το θρεντ σύντομα παίζει να πάει στις διαμάχες!
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αηδια

Εστειλα email ψηφου μεσω απο το χαμογελο του παιδιου.

Αντι να λετε για κατσικες και τετοια καντε το και εσεις.Ειναι σοβαρο το θεμα........

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αηδια

Εστειλα email ψηφου μεσω απο το χαμογελο του παιδιου.

Αντι να λετε για κατσικες και τετοια καντε το και εσεις.Ειναι σοβαρο το θεμα........

Υπαρχει κι αλλο thread με το ιδιο θεμα, που εκει το πηραμε λιγο πιο σοβαρα ... :wacko:

Ζητω οι "Honda - Jedi Knights" !!!

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ρε μην το ξεφτιλίζετε το θέμα!!!
    Είναι πολύ σοβαρό, πιο σοβαρό ακόμη κι απ' ότι φαίνεται.

Γιατί τη νομιμοποίηση του κόμματος δεν την έκανε το ολλανδικό κράτος μόνο!!! Αυτό είναι το ζήτημα!!! ΑΝ την έκαναν μόνο αυτοί πάει στο διάολο... είχαμε να πολεμήσουμε μόνο αυτούς και την κυβέρνησή τους.
    Τώρα όμως η νομιμοποίηση έρχεται μέσα από το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ της Χάγης!!!!!
    Είναι το ίδιο όργανο το οποίο μπορεί να επιλύσει διαφορές μεταξύ κρατών να επιλυθεί για θέματα μειονοτήτων κλπ.
    Το κατανοούμε τι λέμε;
    Το Διεθνές Δικαστήριο επέτρεψε να λειτουργήσουν αυτά τα ανθρωπάρια!!!!!!
    Τότε τι κάνουνε υποτίθεται αγώνες και πόλεμο ενάντια στην παιδική πορνογραφία κι εκμετάλλευση;
    Τι αηδία είναι αυτή!!!!!!!

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF