Περνοντας λοιπον από το ψιλικατζιδικο της γειτωνιας μου, πεφτουν τα ματια μου στο νέο 0-300!
Πρωτοσελιδο συγκριτικο με F800ST-Z750S-CBF600S
Τι καλυτερο από το ‘’να δω τι γραφουν’’ για το μηχανακι μου?
Ανοιγω λοιπον την αναλογη σελιδα και ……….ΣΟΚ!!!
Δεν είναι δυνατον λεω, μας δουλευουν κανονικα ή εχουν γινει 100 τυπογραφικα λαθη!
Αρχιζουμε λοιπον:
Tα Kawasaki kai cbf μοιαζουν κουρασμενα μπροστα στο BMW(οκ, αντικειμενικο αυτό λεω)
Παμε παρακατω
Καθαριζει το BMW στις ρεπριζ, οι 100 ιπποι του Ζ δειχνουν ετοιμοι για όλα, αλλα στην πραγματικοτητα δυσκολευονται να επικρατησουν στους 82 του bmw(μααααλιστα)
Παμε παρακατω…
Δεν μπορει να περασει την δυναμη του στο δρομο το Ζ λογω των κακων αναρτησεων/πλαισιο.
Λαστιχαρει και δεν μπορει να κινηθει γρηγορα ο αναβατης(!!!), ενώ από την άλλη το cbf είναι καλυτερα στημενο!!!
200χλμ αυτονομια το Ζ!(Χαλια παιδια, το δικο μου που βγαζει 200 για να αναψει η λυχνια ότι απομενουν 4 λιτρα, είναι τυχαιο, είναι ειδικο μοντελο)
Λεω ρε γαμωτο, δεν γινεται, αποκλειεται να γραψουν μπαρουφες και στις επιδοσεις!
Αυτό ΦΑΙΝΕΤΑΙ ακομα και από καποιον ασχετο, ένα φαναρι αρκει!
82 ιππους το bmw και 101 ,πραγματικους παντα και για τα δυο, το Ζ.
Στα ιδια κιλα βρισκονται οποτε……….ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!
Το Ζ χανει ακομα και εδώ
Παμε..
0-400μ
11,7’’ το bmw 11.8 για το Ζ
0-100χλμ/ω 4.6’’ bmw, 3,7’’ το Ζ(ωραια λεω αλλα…)
0-150χλμ/ω 7.5’’ bmw , 7.5’’ το Ζ
Ε ρε κατι ανοιγματα μετα τα 100 το bmw, τι πατησε?nitro?
Για τις ρεπριζ μην γραψω, το bmw είναι μπροστα λες και είναι 150 ιππους!!
Πριν πω οτιδηποτε, να δηλωσω ότι μου αρεσει πολυ το F800S/ST και σιγουρα είναι μια παρα πολύ καλη μοτοσυκλετα.
Φιλοι των 0-300, οκ τα εχουμε πει, τα περιοδικα ζουν από τις καταχωρησεις.
Όμως αυτό δεν σημαινει ότι μπορειτε να γραφετε ανακριβειες για ένα μοντελο που εχει αποδιξει τι μπορει να κανει.
Θα διαβασουν και ασχετοι αυτό το συγκριτικο, δεν ξερετε όμως ότι θα το διαβασουν και ‘’ψαγμενοι’’, εκτος και αν απευθυνεστε σε άλλο κοινο…
Για χαρα και δεν θα τα ξαναπουμε
(Κριμα Θαναση... )