Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
![]()
Ναι ο κερατάς!!!![]()
Τέλειο φινάλε!!!
![]()
![]()
ελπιζω να εχει και συνεχεια![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
ton afhse na perasei...kai ton ksanaperase ton giatro
![]()
![]()
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
ναι οντως πρωτη φορα στο βαθρο στην πρωτη θεση κ κερδιζοντας αξια το ροσσι!![]()
Όντως. Αν και λυπήθηκα που έχασε ο γιατρός τους 5 βαθμούς, ο Tony, πήρε τον αγώνα πανάξια. Χώρια που πέρασε όλους τους αναβάτες. Από 13ος δεν ξεκίνησε?Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
..πρωτη θεση κ κερδιζοντας αξια το ροσσι!![]()
BRAVO BRAVO BRACO![]()
![]()
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
O Ροσσι τον "ειχε" τον Tony Elias για πλακα. Απλα δεν ηθελε να ρισκαρει περισσοτερο με κινδυνο πτωσης μιας και ο κοτοπουλας ηταν εκτος.
Παντως μπραβο στον Elias , καταπληκτικος αγωνας.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
ρε παιδια που ηταν η οδηγαρα αυτη ολο το προταθλημα???????
πολυ καλος μπραβο στο παλικαρι......
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
O Ροσσι τον "ειχε" τον Tony Elias για πλακα. Απλα δεν ηθελε να ρισκαρει περισσοτερο με κινδυνο πτωσης μιας και ο κοτοπουλας ηταν εκτος.
Παντως μπραβο στον Elias , καταπληκτικος αγωνας.
![]()
Συμφωνώ, ο γιατρός έπαιξε έξυπνα και δεν ρισκάρησε με το να κοντράρει τον Elias...
vrooommmmm!!!
ναι δε ρισκάρισε.... γι'αυτό στην τελευταία στροφή πέρασε με >45 μοίρες πλάγιασμα πάνω από το κέρμπ....Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Συμφωνώ, ο γιατρός έπαιξε έξυπνα και δεν ρισκάρησε με το να κοντράρει τον Elias...
ο elias τον πήρε στα ίσια....
![]()
σωστοτατοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ναι δε ρισκάρισε.... γι'αυτό στην τελευταία στροφή πέρασε με >45 μοίρες πλάγιασμα πάνω από το κέρμπ....
ο elias τον πήρε στα ίσια....
![]()
Εγραψε ο πιτσιρικας και μην ακουω λαλακιες οτι και καλα δεν ρισκαρε,οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω περασε απο τα κερμπ σαν να τον κυνηγαγανε κανιβαλοι να τον φνε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε marmel που εισαι συ ρε θηριο?
end of spam![]()