Καλησπέρα στους φίλους αναβάτες του Moto.gr
Είμαι νέος στις κύκλο της μηχανής εάν εξαιρέσετε το innova injection που κατέχω εδώ και 4 χρόνια.
Πάτησα τα 24 και θέλω να αγοράσω μια μηχανή βέβαια το budget μου είναι μέγιστο έως τα 2500 χιλιάρικα,
διότι ξέρω ότι μόλις αγοράσω τη μηχανή θα χρειαστούν λάστιχα,μπουφάν και έστω κάποιο service που στην
καλύτερη περίπτωση θα μου πάνε γύρο στα 500 ευρώ.
Οι μηχανές που έχω υπόψιν είναι:
Bmw GS 650 2003-2005 ;;twin spark ή όχι;; και γιατί;;
Honda transalp 2003-2005
Aprilia pegaso strada/trail
Kawasaki KLE 500
Και κάθε άλλη πρόταση δεκτή
Ψάχνω για μια μηχανή οικονομική (και σε καύσιμα και σε service), αξιόπιστη και σχετικά ήρεμη για ταχύτητες έως 160 χλμ ως επί το πλείστων.
Μέχρι τώρα με το παπί με πάει τσάμπα άλλα δεν έχει καθόλου ασφάλεια από θέματα φρένων αναρτήσεων και γενικός στην Αθήνα όπου μένω τα τελευταία 2 χρόνια
δεν με έχει βολέψει, αλλά δεν θέλω να πάρω μια μηχανή και να είμαι κάθε μήνα στο μάστορα για καινούργιες βλάβες.
Επίσης αν γνωρίζεται κάποιο καλό μάστορα κοντά στο Κερατσίνι όπου μένω τώρα θα ήταν καλό να μου το πείτε για να πάω να κοιτάξει τις μηχανές.
Έχω δει κάποιες GS και μου αρέσουν διότι είναι και φυλασσόμενες σε γκαράζ και είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ζημιάρικες.
Ηonda transalp έχω δει αρκετές αλλά δεν με τραβάνε διότι όλες είναι σε άθλια κατάσταση και δεν θέλω ούτε να τις καβαλήσω..
Επίσης έχω δει και μια KLE500 του 07 που είναι και αυτή σε άσχημη κατάσταση.
Εσείς τι μου προτείνετε να εξακολουθήσω να ψάχνω για GS 650 ή να κινηθώ για άλλες μηχανές του ίδιου τύπου;
Με εκτίμηση Νικος