Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Idiotika Iek!

Idiotika Iek!

GEIA....

eimai parmeni apo xtes
    saltarismeni
    frikarismeni

pas na grafteis se ena kolo-iek na pareis ena xarti kai sou tazoun malakies,
    katalavaineis apo tin proti mera oti einai malakies ola, einai anorganotoi
    kai telika dineis ta orea sou leftakia apla gia na les oti piges kai ekanes kati
    gia na peis oti den kolovarages kai auti ti xronia (parolo pou douleueis sigxronos)
    kai na peis oti kapou tha to xrisimopoiiseis to koloxarto!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa leme

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: Idiotika Iek!

Αρχικά δημιουργήθηκε από +odigos
    Κωλόχαρτο...το'πες και μόνη σου..Άρα κάπου χρησιμοποιείται..

Α,καλωσήρθες στην παρέα..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Δες αν υπάρχει η ειδικότητα σου και πήγαινε σε Δημόσια Ιεκ! Ετσι θα σιχτιρίζεις και τσάμπα
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αμα θες να μαθεις κατι θα το μαθεις αν παρακουλουθεις και διαβαζεις και ασχολεισε με το αντεικομενο που διαλεξες και στα δημοσια τιποτα δε θα μαθεις αν πηγαινεις μονο για να πηγαινεςι

αν εχεις μυαλο στο κεφαλι σου και αντεχεις οικονομικα να πας; σε ΙΙΕΚ να πας! καλυτερη υποδομη καλυτερο περιβαλον απο τα δημοσια και το χαρτι ειναι το ιδιο ειναι ιδιωτικα ειτε δημοσια ολοι δινουν ποιστοποιηση για να παρουν πτυχιο στον δημοσιο οργανισμο

τα ΙΕΚ ειναι πολυ καλα για 2 χρονια που σε απασχολουνε και εκει εξω το χαρτι αυτο μετρα ακομα και σε διαγωνισμους για το δημοσιο

αν πας εκει απλως για να λες -οπως εγραψες- οτι δε το κολοβαρας φετος τοτε να μην χαραμισεις τα λευτα σου η των γονιων σου σε αυτο πηγαινε σε δημοσιο η μην πας πουθενα

αν ομως θες να παρεις κατι και να εχεις μια ιδικοτιτα βαλε το κεφαλι κατι και διαβασε

και εγω δουλευα και σπουδαζα σε ΙΕΚ πριν κατι χρονια και βγηκε ναι μεν δυσκολα αλλα βγηκε το μαμημενο 2 χρονια ειναι μονο και δεν το μετανιωσα στιγμη για οσα εμαθα για τους ανθρωπους που γνωρισα για το κατι παραπανω που ακουσα και ειδα......

αυτα

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Για να μπεις σε δημόσιο ΙΕΚ στην αρχή που ξεκίνησαν (πριν καμιά 10ρια χρόνια) ήθελε τρελό μέσον, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Πέρα από το θέμα κόστους είναι λάθος να κάνεις κάτι μόνο και μόνο για να δικαιολογείς την απραξία σου, χάνεις χρόνο το λιγότερο. Η σωστή ιεράρχιση είναι

1) Βρίσκω κάτι που μου αρέσει
    2) Εξετάζω αν είναι χρήσιμο και αναγνωρίσιμο
    3) Εξετάζω αν είναι εφικτό από θέμα κόστους, χρόνου κλπ.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Βασικά δεν ήθελε βύσμα, μόνο να έχεις καλό βαθμό στο απολυτήριο Λυκείο για να μη μαζευτεί η γης κι' ο κόσμος που λέει κι' ο μπαμπάς μου. Αρα ΕΠΡΕΠΕ να είσαι βύσμα μόνο αν είχες κακό βαθμό και ήθελες να μπείς. Ολα αυτά πριν 7 χρόνια τουλάχιστον. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.
    Θα συμφωνήσω με την Εύη οτι το σύστημα του δημόσιου ΙΕΚ είναι πολύ πιο αξιοκρατικό απο του δημοσίου που απλά πρέπει να έχεις τα φράγκα για να περνάς τα 6μηνα σου.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Idiotika Iek!

GEIA....

eimai parmeni apo xtes
    saltarismeni
    frikarismeni

pas na grafteis se ena kolo-iek na pareis ena xarti kai sou tazoun malakies,
    katalavaineis apo tin proti mera oti einai malakies ola, einai anorganotoi
    kai telika dineis ta orea sou leftakia apla gia na les oti piges kai ekanes kati
    gia na peis oti den kolovarages kai auti ti xronia (parolo pou douleueis sigxronos)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa leme
    Δεν ξέρω την ηλικία σου...αλλα για να ψάχνεις για ΙΕΚ...μικρή θα εισαι ακόμα.
    Λοιπον απο προσωπική εμπειρία εχω να σου πώ τα εξής.
    Εγω τελείωσα ιδιωτικό ΙΕΚ και πιστεψε με τπτ δεν ηταν μαλακίες...μπορει το επιπεδο των μαθημάτων να μην ειναι επιπέδου πανεπηστημιου...αλλα σε βάζει μεσα στα πραγματα....οποτε αν εχεις ορεξη και μερακι...το εναυσμα το εχεις...στο χερι σου ειναι να σχοληθεις απο κει και πέρα και μόνη σου.
    Προβλημα στην αγορά εργασίας δεν υφίσταται.Τουλαχιστον στην δική μου ειδικότητα (Προγραμματιστής Η/Υ).Ιουνιο τελείωσα...Σεπτεμβριο ειχα δουλεια.Κια απο τοτε ποτε δεν αποτελεσε εμπόδιο στην ευρεση εργασίας.Ισα ισα που κάποιοι σε προτιμανε κιολας γιατι δεν απαιτεις τα υπερογκα ποσα που (δικαιολογημενα) ζητάνε παιδια που εχουν βγαλει πανεπηστημιο και master.
    Your choice.....

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Επειδη καποτε τελειωσα και εγω ιιεκ,ξεχνα το.Κατα την δικη μου γνωμη.Ειναι απλα κατι ισοτιμο με το χαρτι του λυκειου.Εγω ειμουν τυχερος και ειχα παει ηχοληψια πριν χρονια(μολις ειχαν ανακαληψει κατι νεο για να παρουν λεφτα).Οταν Επισα δουλεια μου εκαναν ενα τεστ ας πουμε να δουνε τι ξερω και ποτε καν δε μου ζητησαν την Βεβαιωση του ιιεκ.Το μονο που αξιζει ειναι η πιστοποιηση του οεεκ.Αει και παλι αει!!!
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

λοιπόν σήμερα σαλτάρισα ακόμα περισσότερο......

μετά από αρκετές συζητήσεις χτες το βράδυ, προσπαθώντας να δω τα πράγματα σφαιρικά και ήρεμα και ωραία - ενώ μέσα μου έβραζα - αποφάσισα να πάω να διακόψω.
    θα μου πεις τώρα τι το ξεκίνησες τότε.

λοιπόν κοντεύω τα 30, δουλεύω ως γραμματέας εδώ και 5 χρόνια - πριν φωτογράφος και απόφοιτη από σχολή ελευθέρων σπουδών - και μου τη βάρεσε να κάνω κάτι επιπλέον.. για αργότερα ... για καμμιά άλλη δουλεία κλπ

αλλά ρε γαμώτο απογοητεύτηκα

anyway, σήμερα κάτι έγινε, μετά από μια σχετική αναταραχή ... και αφού όλο το πρωί προσπαθώ να το χωνέψω... είπα ας το ξαναπροσπαθήσω...

όχι βέβαια πως δεν ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω - προσπάθησα αλλά φυσικά θα αναγκαστώ να πληρώσω ένα ολόκληρο εξάμηνο !!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααααα

οπότε λέω κάτσε να δεις αφού θα το πληρώσεις που θα το πληρώσεις...σνιφ , τα λεφτουδάκια μου... σνιφ ας μην πάνε χαμένα....

αυτά for now παίδες

ξεκινάω δουλεία τώρα....

later....

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    ti ennoeis 8a to plirwseis??

to exeis prokatavalei to poso?

ean oxi, tote pws se exoun desmeysei na to plirwseis?

καλησπερούδια....

όχι δεν έχω προκαταβάλει το ποσό
    απλά μια προκαταβολή για τον μήνα που τρέχει

αλλά όταν έκανα την αίτηση υπέγραψα - και με ψιλά ψιλά γράμματα αναφέρουν ότι αν για προσωπικούς λόγους σταματήσεις από την αρχή των μαθημάτων σε υποχρεώνουν να πληρώσεις για όλο το πρώτο εξάμηνο!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΛΕΕΕΕΕΟΟΟΣΟΣΣΣΣΣΣ

αλλά θα δείξει δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα
    μάλλον θα βάλω δικηγόρο να δω τι παίζει

αυτά με το μπάχαλο της Ελλάδας που φτάνει και στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ιεκ

χμμμμμμ

καλησπερούδια....

όχι δεν έχω προκαταβάλει το ποσό
    απλά μια προκαταβολή για τον μήνα που τρέχει

αλλά όταν έκανα την αίτηση υπέγραψα - και με ψιλά ψιλά γράμματα αναφέρουν ότι αν για προσωπικούς λόγους σταματήσεις από την αρχή των μαθημάτων σε υποχρεώνουν να πληρώσεις για όλο το πρώτο εξάμηνο!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΛΕΕΕΕΕΟΟΟΣΟΣΣΣΣΣΣ

αλλά θα δείξει δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα
    μάλλον θα βάλω δικηγόρο να δω τι παίζει

αυτά με το μπάχαλο της Ελλάδας που φτάνει και στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ιεκ

χμμμμμμ

Βασικά δεν ξέρω αλλά τρελό μου ακούγεται να πληρώνεις για υπηρεσίες που δεν λαμβάνεις, οπότε μάλλον ψάξτο με δικηγόρο ή εάν θές με το INKA (Www.inka.gr) γιατί μου μυρίζει μεγάλη απάτη

κι εμένα απάτη μου βρωμάει από χιλιόμετρο
    γι αυτό και είμαι παρμένη....

thanks για την υπενθύμιση του Inka
    το είχα ξεχάσει.....
    θα το κοιτάξω και αυτό

κι εμένα απάτη μου βρωμάει από χιλιόμετρο
    γι αυτό και είμαι παρμένη....

thanks για την υπενθύμιση του Inka
    το είχα ξεχάσει.....
    θα το κοιτάξω και αυτό

Ναι γιατί το ΙΝΚΑ είναι νομίζω και τσαμπέ. Επίσης δεν ξέρω εάν μπορεί να σου δώσει και ο συνήγορος του πολίτη κάποια γνωμοδότηση αλλά νομίζω είναι μεταξύ πολιτών και κράτους!

Μην χρησιμοποιείς την λέξη παρμένη

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
    Μην χρησιμοποιείς την λέξη παρμένη
    +1000

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •