Οι περισσότεροι θα ξέρετε τις σχεδόν καινούργιες γέφυρες, από όπου ξεκινάει πλέον ο Κηφισός! Η μία είναι για αυτούς που έρχονται από Πειραιά (και έχει μια λωρίδα τη στιγμή που εννόνεται με την άλλη γέφυρα) και η άλλη είναι για αυτούς που έρχονται από Γλυγάδα (δύο λωρίδες) η πρώτη καταλήγει στην αριστερή λωρίδα του δρόμου που σχηματίζεται και η δεύτερη δημιουργεί την μεσαία και την δεξιά λωρίδα!
Σωστά? Σωστά!
Δυστυχώς είμαι στην πρώτη γέφυρα. Η μηχανή μου πάει με καμια 100 χλμ. Αναγκαστκά στην αριστερή λωρίδα! Seat Ibiza, ερχόμενο από την δεξιά λωρίδα της άλλης γέφυρας, διασχίζει τις άλλες δύο και μου κλείνει τον δρόμο (υπολογίζω να πήγενε με καμια 60αριά χλμ.) Πλακώνομαι στα φρένα για να μην βρεθώ χαλκομανία στο πίσω τζάμι του!
Πατάει γκάζι και φεύγει! Πού να τον προλάβω! Έχω φωτογραφίσει όμως το πίσω μέος του αυτοκινήτου! (τόσο κοντά που το είδα δε ν είχα κι άλλη επιλογή!) Ανοίγω γκάζι να τον προλάβω! Με 140χλμ τελική τι να προλάβεις??????![]()
Έλα όμως που σπάει ο διάολος το ποδάρι του και τον προλαβαίνω στο ύψος της Φιλαδέλφειας! Του κολλάω δίπλα και δεν τον αφήνω από το πλάι μου. Η γκόμενα στην θέση του συνοδηγού, να χτυπιέται:"Τι θες????"
Βγαίνει από την έξοδο του Ηρκλείου και τον πιάνει φανάρι. Ανοίγει το παράθυρο και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
Αυτοκ: Τι θες κοπέλα μου?
Μηχ: Τι θέλω? Όταν μπήκες στον Κηφισό και άλλαζες λωρίδες κοίταξες μήπως έρεται κανείς??"
Αυτοκ: Γιατί πού ήσουν???
Μηχ: Αν δε φρέναρα πάντως θα με είχες στείλει στο διάολο!
Αυτοκ: Ε συγνώμη τι άλλο θες???
Ρε παιδιά! Βοήθεια!!!! Δώστε μου έναν τρόπο αντίδρασης! Δε γίνεται με ένα συγνώμη να ξεμπερδεύουν!!!!! Παίζουν με τις ζωές μας, και αν δε μας χτυπήσουν λένε ένα συγνώμη και δεν τρέχει και τίποτα!!!!!![]()
Να τους σπάω τ' αμάξι, να τους βρίζω??? ΤΙ???????
![]()
![]()
![]()