Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Ποδιά

Ποδιά

Την έχει βάλει κανείς αυτή την ποδιά;
    http://www.motoraid.eu/shop/product_...oducts_id=1322
    Τι έχει να πεί;
    Επίσης, δείτε και κάτι καινούριο:
    http://www.motoraid.eu/shop/product_...oducts_id=1454
    Τι λέτε;

ΥΓ: Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα!

Την πρωτη (sw-motech) την εχουν βαλει μερικοι αλλα λεγεται οτι μπαινει μονο στα μαμισια καγκελα. Καπου εχω δει καποιον που την εχει βαλει σε givi με μια πατεντα του μαστορα, αλλα δεν λεει τι και πως....

Δεν κρινω την ομορφια μιας και ειναι το τελυταιο που με νοιαζει αλλα την ειδα πανω σε μηχανακι και εχω να πω οτι φαινεται να παρεχει την καλυτερη προστασια και μαλιστα χωρις να χαμηλωνει καθολου το οχημα. Εχει μια εγκοπη για το σωληνα της εξατμισης και ουσιαστικα αν βρει κατι θα ειναι η εξατμιση πρωτα και οχι η καρινα....

ομως ειναι αρκετα ακριβη (βλ. μοτοροδα) και κυριως ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ σε καγκελα givi (που πολυ σωστα εχει ο περισοτερος κοσμος....)

έχει αναφερθεί ξανα η πρώτη η ποδιά!

το προστατευτικό της εξάτμισης πολύ απάτη!

Η συγκεκριμενη αλουμινενια ποδια (170 ευρω απο Σφακιανακη).Μπαινει σε ολων των ειδων τα καγκελα με πολυ απλο τροπο. Την εχω τοποθετησει σε καγκελα ΚΑPPΑ πολυ ευκολα μονος μου ,με δυο ανοξοιδωτους σφυγκτηρες λιγο μεγαλυτερους απο την διαμετρο που εχουν τα καγκελα.Το πανω μερος της ποδιας πιανει εξω απο τα καγκελα και στο ιδιο υψος με αυτα.Αν ενδιαφερεστε αυριο μπορω να σας δειξω με FOTO.Περα απο το οπτικο αποτελεσμα που νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο απο ποδιες,προσφερει και προστασια απο πετρες και πεζοδρομια .Η εξατμιση ειναι λιγα χιλιοστα πιο πανω απο την ποδια οποτε αν βρει κατι αυτο θα ειναι η ποδια (το γνωριζω απο προσωπικη στενη επαφη με πεζοδρομιο).Την συστηνω λογω της προστασιας που προσφερει αλλα και της ομορφης εικονας που δινει στην μηχανη.
    ΑΙΑ

Ο Λαός θέλει φωτό.....

Τελικά ποιά είναι καλύτερη?αυτή ή η άλλη με τα μάυρα πλαστικά στο πλάι??

Αρχικά δημιουργήθηκε από vandrielos
    telika kanonistike epitelous gia savvato 20/10 stis 11 pm. i odos einai Grigoriou Lampraki 10-12 peiraia(telos peiraiws,loksa anifora pros pasalimani). as mazeutoume na valoume tin poditsa na gynoume noikokirides. tha einai kai san synantisi!!!!! osoi pistoi proselthete kai ferte kai kanenan allon poy endiaferetai. thimizw i timi apo 150E mas tin afinei 130E giati einai omadiki paragelia. oti allo thelete steilte pm
    http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Ο Λαός θέλει φωτό.....

Τελικά ποιά είναι καλύτερη?αυτή ή η άλλη με τα μάυρα πλαστικά στο πλάι??

αυτη προστατευει!

η άλλη είναι πιο όμορφη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Ο Λαός θέλει φωτό.....

πάρε!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sbl_05_295_100_3_xl.jpg 
Προβολές:	162 
Μέγεθος:	88,4 KB 
ID:	108994

αν την βαψεις και στο χρωμα της μηχανης (μαυρη) θα δειχνει ακόμα καλύτερη!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα061.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	56,9 KB 
ID:	108998

Αρχικά δημιουργήθηκε από skiathian
    Η συγκεκριμενη αλουμινενια ποδια (170 ευρω απο Σφακιανακη).Μπαινει σε ολων των ειδων τα καγκελα με πολυ απλο τροπο. Την εχω τοποθετησει σε καγκελα ΚΑPPΑ πολυ ευκολα μονος μου ,με δυο ανοξοιδωτους σφυγκτηρες λιγο μεγαλυτερους απο την διαμετρο που εχουν τα καγκελα.Το πανω μερος της ποδιας πιανει εξω απο τα καγκελα και στο ιδιο υψος με αυτα.Αν ενδιαφερεστε αυριο μπορω να σας δειξω με FOTO.Περα απο το οπτικο αποτελεσμα που νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο απο ποδιες,προσφερει και προστασια απο πετρες και πεζοδρομια .Η εξατμιση ειναι λιγα χιλιοστα πιο πανω απο την ποδια οποτε αν βρει κατι αυτο θα ειναι η ποδια (το γνωριζω απο προσωπικη στενη επαφη με πεζοδρομιο).Την συστηνω λογω της προστασιας που προσφερει αλλα και της ομορφης εικονας που δινει στην μηχανη.
    Δωσε φωτο, γιατι αυτοι οι σφιχτηρες που λες μου φερνουν στο μυαλο κατι πολυ ασχημο... ευχομαι να ειναι κατι αλλο.

Πουλαει ο σφακιανακης αυτην την ποδια? Νομιζα οτι εχει μονο τη μαμισια η οποια ειναι για μοστρα και μονο... Να υποθεσω οτι τα 170 ειναι την παιρνω και την βαζω στην τσεπη και φευγω,ε???

(παντως εγω θα προτιμησω... οταν/αν το μοτοροδα, που κανει 5Ε παραπανω αλλα ειναι στο δρομο μου... )

Ασχετο: σε μαυρο βγαινει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
    Δωσε φωτο, γιατι αυτοι οι σφιχτηρες που λες μου φερνουν στο μυαλο κατι πολυ ασχημο... ευχομαι να ειναι κατι αλλο.

Πουλαει ο σφακιανακης αυτην την ποδια? Νομιζα οτι εχει μονο τη μαμισια η οποια ειναι για μοστρα και μονο... Να υποθεσω οτι τα 170 ειναι την παιρνω και την βαζω στην τσεπη και φευγω,ε???

(παντως εγω θα προτιμησω... οταν/αν το μοτοροδα, που κανει 5Ε παραπανω αλλα ειναι στο δρομο μου... )

Ασχετο: σε μαυρο βγαινει?
    Βγαινει και σε μαυρο.170 ευρω ειναι χωρις τα περαστικα.Εγω οπως ειπα την τοποθετησα μονος μου ευκολα.Φορτωνω τις μπαταριες της φωτογραφικης μηχανης και θα ακολουθησουν και φωτο.
    ΑΙΑ

FOTO
    ΑΙΑ

Παιδια πως μπορω να επισυναψω FOTO;
    ΑΙΑ

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάτι για τα πόδια
    από zanny στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2020, 10:30
  2. Μαύρη Αλουμινένια Ποδιά