Γνωριζει καποιος μηπως εχει ανακοινωθει κατι για αλλαγη στην μηχανη το 2007 ή εστω και facelift γιατι ετοιμαζομαι για καινουργιο και φανταστειται το Μαρτιο να βγει καινουργια!!!!
Γνωριζει καποιος μηπως εχει ανακοινωθει κατι για αλλαγη στην μηχανη το 2007 ή εστω και facelift γιατι ετοιμαζομαι για καινουργιο και φανταστειται το Μαρτιο να βγει καινουργια!!!!
mpes sto www.bmw-motorrad.de pou exei ananeothei me ta montela 2007 kai koita ta xromata an exoun allaksei... an oxi, tote den tha iparxoun genika allages... an nai... psaksto peretero mipos exoun kai alles mikroallages...
Forgive But Never Forget
Οι αλλαγές έχουν γίνει από το Σεπτέμβριο και οι σημαντικότερες είναι τα φρένα και η μπαταρία. Μια ακόμα αλλαγή είναι ότι δε βγαίνει πια το μπλε αλλά ασημί, μαύρο, κίτρινο, κόκκινο.
Είτε τώρα το πάρεις είτε τον Μάρτιο, το ίδιο θα είναι. Αρκεί να μην είναι πριν το Σεπτέμβρη.
Και εγώ στα βήματά σου είμαι...
![]()
prosoxi mi sas tixei kanena 2006 apo palaiotero stock...![]()
Forgive But Never Forget
Πως μπορω να τσεκαρω ημερομηνια κατασκευης γιατι εγω για το γκρι παω και στηριζομαι στι γεγονος οτι ειναι καινουριο χρωμα και οτι εχει το νεο ABS EVO II αλλα θα ηθελα να ξερω και ποτε κατασκευαστηκε απο το εργοστασιο!!
Για ψυχολογικους περισσοτερο λογους αλλο να παιρνεις καινουργιο κατασκευης το Σεπ και αλλο κατασκευης Νοε!!Αν μαθω το αριθμο πλαισιου μπορω να δω ποτε κατασκευαστηκε και οτι δεν ειναι παλιο???