![]()
![]()
![]()
Περισσοτερα εδω
http://www.motards-online.com/motorc...GP-Ninja-.html
![]()
![]()
![]()
![]()
Περισσοτερα εδω
http://www.motards-online.com/motorc...GP-Ninja-.html
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
αντιγραφω αποτην σελιδα:
A new Z750 will most likely be unveiled at the EICMA show in Milano in November. More exciting are the rumours about a new 800cc Ninja roadbike.
Kawasaki dropped the 636 from its model line-up this year and the 750 was dropped several years ago leaving a big gap between the ZX-6R and ZX-10R. Now that WSBK regulation is out in the open when displacement for V-twins are concerned, the in-line four might get bigger too. That leaves an even bigger gap between the 600 and let's say a 1050-1100cc in-line four.
With MotoGP going 800 in 2007 there are some synergy effects to consider and the ZX-8R could be Kawasaki's answer. We instructed our designer to make it as much MotoGP as possible, but expect something like this to bear similarities to the new ZX-6R. We hope Kawasaki will launch a 800 to compete with the GSX-R750 even though there are no race series for these machines anymore. Go on Kawasaki, we dare you! Kawasaki Euro marketing boss Leo Schlueter commented No comment and UK marketing manager Martin Lambert commented he wouldn't speak to me on or off the record about new models. We assume in case something would slip.
Tor.
CG by Luc1 ...
κριμα που δεν ειναι επισημο σχεδιο αλλα φωτομαγαζο.....ειναι πολυ κουκλα
αν παρελπιδα βγει ετσι θα γινω ο καλλιτεροσ φιλος του ντ-idi
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
φωτοσουπα αλλα το ξερω καιρο τωρα οτι η Kawa ετοιμάζει το επόμενο μηχανακι μου.....![]()
ετσι ακριβώς οπως το θελω.... 800 και με εξάτμιση GP στυλ
![]()
![]()
![]()
trellh fotosopia.. yparxei h original foto me to 600
tha koitakso se ligaki na tin vrw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07:
A gentleman would walk but never run...
καλο θα ηταν να αναγεννηθει η κατηγορια των 750!που τωρα θα ναι 800!δεν θα παιζει μονο του πια το gsxr.
Πολύ όμορφο!!!!
Βρε να δείς τι μου θυμίζει..... τι μου θυμίζει.....![]()
Το σχεδιο αυτο δεν ειναι ουτε κανα "κατασκοπεία" απλα το site παραπανω ζητησε απο ενα γραφίστα να κανει ενα σχεδιο "βασισμένο σε ΖΧ6 με gp στοιχεία" και αυτος έβγαλε αυτο που μοιάζει με ενα desmo-πως το λενε RRΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Πολύ όμορφο!!!!
Βρε να δείς τι μου θυμίζει..... τι μου θυμίζει.....![]()
τις φημες για το ΖΧ8 σχολιάζουμε και οχι τη φωτοσουπα
Άργησες και ανησύχησα !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Το σχεδιο αυτο δεν ειναι ουτε κανα "κατασκοπεία" απλα το site παραπανω ζητησε απο ενα γραφίστα να κανει ενα σχεδιο "βασισμένο σε ΖΧ6 με gp στοιχεία" και αυτος έβγαλε αυτο που μοιάζει με ενα desmo-πως το λενε RR
τις φημες για το ΖΧ8 σχολιάζουμε και οχι τη φωτοσουπαΕίπα και εγώ δεν θα βγεί αυτο το παιδί...!!!!:rotflmao: :rotflmao:
Το λένε δεσμο-δεκαέξι στα ιταλικά και δεν χρειάζεται να το θυμάσε, απλά ξέρεις οτι έχει 200+Hp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και τελικά δεν θυμίζει μόνο σε 'μένα..... :rotflmao:
....έρχετε ο ιντις.....![]()
ντεσμο-σεντιτσι κ το τσι με προφορα περικαλω..Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B...που μοιάζει με ενα desmo-πως το λενε RR[/B]![]()
τωρα που το φερε η κουβεντα γιατι το λενε ετσι?ντεσμο-16?οφ τοπικ αλλα δεν πειραζει.![]()
16 valves....Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ντεσμο-σεντιτσι κ το τσι με προφορα περικαλω..![]()
τωρα που το φερε η κουβεντα γιατι το λενε ετσι?ντεσμο-16?οφ τοπικ αλλα δεν πειραζει.![]()
![]()
τρελή αντιγραφή απο Ducati ρε παιδια
αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο, αλλα ότι:
εφτάμισι να 'ναι και ότι να 'ναι
![]()
αυτό ηταν εξαλλου το 'μοτο' της δεκαετιας του '80
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
εφτάμισι να 'ναι και ότι να 'ναι
![]()
αυτό ηταν εξαλλου το 'μοτο' της δεκαετιας του '80![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!