ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ! ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΑΜΕ ... ΤΕΣΠΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!
http://www.goal4replay.net/GoalWatch.asp?Ln=En&ID=600
ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΝΗ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ! ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΑΜΕ ... ΤΕΣΠΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!
http://www.goal4replay.net/GoalWatch.asp?Ln=En&ID=600
ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΝΗ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Κοσμοιστορικό γεγονός,έκανε η αεκ την πρώτη της νίκη στο chl..!!
Σειρά να κάνει ο γαύρος το πρώτο του διπλό..:rotflmao:
:rotflmao:
Αύριο είναι παιδιά οι βαθμοί (και η διαστημική μπάλα),αύριο..
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Μπράβο στην ΑΕΚ όχι μόνο για την ίδια την ομάδα αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο!!!
Και καλύτερη συνέχεις όμως θα ήθελα γιατί κάτι μου λέι οτι ο κος Φερέρ μαλακίζεται τελευταία!!
Γιατί ο Λάκης έξω;
Γιατί ο Καπετάνος δεν πάιζει;
Γιατί ο Λαγός που τόσο τον ήθελε και ο Ολυμπιακός δεν αγωνίζεται;
Εγώ πάντος σαν φίλος της ΑΕΚ και φίλαθλος γενικότερα θα ήθελα μια ποιό γρήγορη και επικύνδυνη ΑΕΚ.
Πάλυ καλά όμως!!!
Μπράβο!!!!!!!
boss
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμένα με προβλημάτισε....
Εντάξει τους πήραμε τους βαθμούς..... αλλά ας μην ξεχνάμε πως...
1) Η Λίλ ήταν με 10 απο το 30'.
2) Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, με 45.000 κόσμο μέσα , αλλά τελικά το goal μπήκε απο ατομική καθαρά ενέργεια του Λύμπε και οχι απο στρωτό ποδόσφαιρο.
3) Μετά το 80 , έπιασε τρικυμμία και θαλασσοταραχή , μιας και κλειστήκαμε πίσω (!!!) απέναντι σε μια Λιλ, που δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ, πέραν του Κεϊτά να δείξει.
Μπράβο μας που πήραμε το 3ποντο.... αλλά απο εκεί και πέρα... με την Μίλαν .... σκούρα τα πράγματα και δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία για πρόκριση στον Β γύρο. Πιο ρεαλιστικό σενάριο το UEFA για εμένα, ειδικά κοιτώντας το πρόγραμμα μας.
Καλή επιτυχία στον ΠΑΟ σήμερα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ολλε ςοι ομάδες μας να κερδίζουν στην Ευρώπη!!
ας αφήσουμε τις αθλητικές και μη διαφορές μας για τα εντός τοιχών πρωταθλήματα
Στην Ευρώπη Ελλαδάρα!!!
boss
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@ gandalf ...σε πολλα απο τα παιχνιδια μας στο CL επι βατραχου ειχαμε παιξει καλη μπαλα και πηραμε τα @@ μας...
ο κοσμος εσπρωξε την ομαδα στη νικη και ας μη παιξαμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμιλος Η
1 Μίλαν 10
2 Λιλ 5
3 Α.Ε.Κ. 4
4 Άντερλεχτ 2
μα να νικάμε στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ και όταν δε παίζουμε καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
@ gandalph...σε πολλα απο τα παιχνιδια μας στο CL επι βατραχου ειχαμε παιξει καλη μπαλα και πηταμε τα @@ μας...
ο κοσμος εσπρωξε την ομαδα στη νικη και ας μη παιξαμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και να εχουμε παράπονο..δε το περίμενα...
ρε δε πα να νικάμε και με αυτογκολ λεμε...
Αν και δε μου αρεσει καθολου η μπαλα που ειδα χθες!Πολυ βαρεμαρα ρε παιδι μου!Με 10 παιζαν οι αλλοι ξερω γω αλλα.......
1.Ο Μορας πρεπει να βλεπει τον Κειτα εφιαλτη :rotflmao: :rotflmao: ρε τι του κανε εκει?πολυ χορευτικο σακουλα ετσι?Παλι καλα εκει....![]()
2.Το ματι του Γεωργεα ποιος του το μαυρισε?
3.Δε βλεπω συνεχεια για την ΑΕΚ με τετοια μπαλα.Καλα τα λεει ο Γκανταλφ!
4.Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η ψυχολογία, μπορεί και να ανακηρυχτεί σαν... "εθνική μέρα της ΑΕΚ" η πρώτη νίκη στο θεσμό. Γι'αυτό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αισθάνονται ευτυχείς που έχουν να θυμούνται πάμπολλες τέτοιες χαρές."
5.Παμε σημερα για το εκτος εδρας διπλο (αν και θα κατεβουμε με τα δευτερα)!!
Ξανα μπραβο στην ΑΕΚ![]()
![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ 3...Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
Αν και δε μου αρεσει καθολου η μπαλα που ειδα χθες!Πολυ βαρεμαρα ρε παιδι μου!Με 10 παιζαν οι αλλοι ξερω γω αλλα.......
3.Δε βλεπω συνεχεια για την ΑΕΚ με τετοια μπαλα.Καλα τα λεει ο Γκανταλφ!
4.Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η ψυχολογία, μπορεί και να ανακηρυχτεί σαν... "εθνική μέρα της ΑΕΚ" η πρώτη νίκη στο θεσμό. Γι'αυτό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αισθάνονται ευτυχείς που έχουν να θυμούνται πάμπολλες τέτοιες χαρές."
5.Παμε σημερα για το εκτος εδρας διπλο (αν και θα κατεβουμε με τα δευτερα)!!
Ξανα μπραβο στην ΑΕΚ![]()
![]()
ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙς ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΡΑΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ....γιατι βλεπεις και μπαλα λεμε..
4.ΣΤΟ ΜΕΝΙΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ αμα θες να κάνεις ενα φαν κλαμπ του για τις μαλακίες που γραφει κατα καιρους.
5.ναι πατε να παίξετε με ενα καφενείο και αμα νικήσετε ελα να μας πεις για τη μπαλα που παίξατε.
που αμα κανει 20 λεπτα με 3 πασεσ ο Παο κάνετε γλεντια και χαρες και τι μπαλαρα που παιξαμε.
Εμείς με τα δεύτερα νικάμε κατι ομάδες τύπου Παο...Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
(αν και θα κατεβουμε με τα δευτερα)!!