Καλημέρα!!
Θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ δημοσίως το μέλος "ντέρτι-μοτο " για τις ταξιδιωτικές βαλίτσες που μου χάρισε για το Tenere μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα!!
Θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ δημοσίως το μέλος "ντέρτι-μοτο " για τις ταξιδιωτικές βαλίτσες που μου χάρισε για το Tenere μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τις εξατμησεις τι εγινε???
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Χαχα!![]()
Για τις βαλίτσες μου είχε πει πε συ!! :wacko:
![]()
Ααααααχ ρε Θανασακο....
Καλα καλα....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
και γω με την σειρα μου να αντευχαριστησω το μελος Μotaba που φροντισε να παθω κιρρωση του υπατος με τα 2 (ΔΥΟ) τελαρα Καιζερ που εφερε για κερασμα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οσον αφορα τα μελη "πορνολυκος","μπαρτλαλ",βελζεβουλης",και κανα δυο αλλοι,πληροφορουμε οτι το κατεστημα θα ειναι κλειστο για καμμια βδομαδα..μην μπουν σε κοπο να ερθουν τζαμπα..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
...........................
οσον αφορα τα μελη "πορνολυκος","μπαρτλαλ",βελζεβουλης",και κανα δυο αλλοι,πληροφορουμε οτι το κατεστημα θα ειναι κλειστο για καμμια βδομαδα..μην μπουν σε κοπο να ερθουν τζαμπα..![]()
Κατσε να σιγουρευτω οτι ειναι οντως κλειστα ...![]()
:rotflmao:
![]()
Ωχ ωχ.... το ράφι του ψυγείου εχει φτάσει στο οριο ελαστικής παραμόρφωσης!
Με τις υγείες σας![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εβίβα mate!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
ελέγα κ γω να περασω.....![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
μια που το διαβαζεις αυτο και μια που ακους την εξατμιση της αφρικα απ' εξω απο το χαμαιτυπειο σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
![]()
ΚΟΙΤΑ το πουλακι ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ μαδαφακα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι έλεγα κι εγώ που βρεθήκαν ΤΟΣΕΣ μπύρες σαββατιάτικα στο μαγαζί..![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και λεω κ γω.. αυτοι γιατι τραγουδανε, χορευουνε και χαιδευονται Σαββατιατικα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κι έλεγα κι εγώ που βρεθήκαν ΤΟΣΕΣ μπύρες σαββατιάτικα στο μαγαζί..![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!