Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Συντονισμός στο V strom?

Νέο μέλος

Συντονισμός στο V strom?

Χαιρετισμούς σε όλους. Εδώ και 18000 Κm, έχω συντονισμό μεταξύ 5-6000 RPM. Δεν ειναι κάγκελα (τα αφαίρεσα), δεν είναι μάλλον κάτι χαλαρό (έχω σφίξει τα πάντα) και τα έχω παίξει. Με την αντιπροσωπεία δεν έχω βρεί άκρη, το ψάχνω όμως. Αν κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα και βρήκε λύση, παρακαλώ ας απαντήσει. Ευχαριστώ.

Re: Συντονισμός στο V strom?

Αρχικά δημιουργήθηκε από otzias
    Χαιρετισμούς σε όλους. Εδώ και 18000 Κm, έχω συντονισμό μεταξύ 5-6000 RPM. Δεν ειναι κάγκελα (τα αφαίρεσα), δεν είναι μάλλον κάτι χαλαρό (έχω σφίξει τα πάντα) και τα έχω παίξει. Με την αντιπροσωπεία δεν έχω βρεί άκρη, το ψάχνω όμως. Αν κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα και βρήκε λύση, παρακαλώ ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
    Το πίσω φτερό είναι εντάξει; Η πινακίδα; Τα ψυγεία; Η μπαγκαζιέρα;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Νέο μέλος
    Δυστυχώς είναι εντάξει.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΑ .ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΤΟ SERVICE ΤΩΝ 18000 ΚΜ ΘΑ ΔΩ ΣΤΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
    ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ SERVICE 12000ΚΜ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΑΓΡΙΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΚ.
    ΕΚΑΝΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΚ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΗΧΟΣ .ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ?????:o
    ΛΑΔΙΑ ΒΑΖΩ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ SUZUKI TA ΟΠΟΙΑ EINAI MOTUL 5100 ΣΗΜ:Η MOTUL ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 7100 100% ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ JA ( MA ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΛΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ SERVICE 12000ΚΜ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΑΓΡΙΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΚ.
    ΕΚΑΝΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΚ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΗΧΟΣ .ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ?????:o
    Και εγώ το νοιώθω αρκετά πιο άγριο μετά το Service των 12000. Γι αυτό και δεν παραπονέθηκα για τις ρυθμίσεις...
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Vstromάκιας από κούνια... Το avatar του/της NikdeV82

Re: Συντονισμός στο V strom?

Αρχικά δημιουργήθηκε από otzias

Δες στην βάση της μπαγκαζιέρας. Έχει ένα πλαστικό σαν μικρό καλυμματάκι εκεί μέσα βάλε ένα υλικό ώστε να μην υπάρχει κενό.
    Άνοιξε το με προσοχή, έχει 4 μικρές βίδες.

Νέο μέλος
    KAI ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ 2ΠΛΟ ΣΤΑΝΤ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΙΔΩΣΕΙ ΚΑΛΑ . ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕ ΣΤΙΣ 5000-6000[
    ΠΗΡΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑΡΑΧΗ

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    μα θ αμε τρελανετε εντελως ρε συντροφια!!!
    Γινετε να εχεις STROMA ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ???
    ΔεΝ ΓΙΝΕΤΕ!!

αντε να βουηξουν τα κρεβατια και συνεπως τα στρωματα~~~~!!!!!!:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    kati allo poy mporei na symbainei ειναι αν υπαρχει κρυπτοναιτ στα μασπιε του συνοδηγου

Thumbs down

παντως κ μενα το κανει! εχω 300 χμ. ακομα την στρωνω κ παρολο που πανω απο 5.000 στ/λ δεν την παω εκει λιγο πριν συντονιζεται κανει λες κ καποια μεταλα κοπανανε! δεν υπαρχει καμια λυση?

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    παντως κ μενα το κανει! εχω 300 χμ. ακομα την στρωνω κ παρολο που πανω απο 5.000 στ/λ δεν την παω εκει λιγο πριν συντονιζεται κανει λες κ καποια μεταλα κοπανανε! δεν υπαρχει καμια λυση?
    Και εμενα (εχω 120 χλμ) κανει εναν εντονο μεταλλικο ηχο
    Αρα ειναι το φυσικο τους εεε
    Ευτυχως
    Φιλικα παντα, Νακος

δεν ξερω εχω μια υποψια οτι ισως ο ηχος να προερχεται απο την ενωση που εχουν τα καγκελα μπροστα γιατι απο εκει καπου το ακουω. θα δοκιμασω αυριο να βαλω λιγο wd40 κ να τα σφηξω λιγακι παραπανω μηπως κ δω διαφορα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    δεν ξερω εχω μια υποψια οτι ισως ο ηχος να προερχεται απο την ενωση που εχουν τα καγκελα μπροστα γιατι απο εκει καπου το ακουω. θα δοκιμασω αυριο να βαλω λιγο wd40 κ να τα σφηξω λιγακι παραπανω μηπως κ δω διαφορα...
    Τουλαχιστον σε εμενα δεν προερχεται απο τα καγκελα ο θορυβος μια και ειναι καργα σφιγμενα.Αλλα απο τον κινητηρα
    Μαλλον ειναι η φυσικη του λειτουργια αυτη
    Φιλικα παντα, Νακος

Αρχικά δημιουργήθηκε από nakkip
    Τουλαχιστον σε εμενα δεν προερχεται απο τα καγκελα ο θορυβος μια και ειναι καργα σφιγμενα.Αλλα απο τον κινητηρα
    Μαλλον ειναι η φυσικη του λειτουργια αυτη
    Eίσαι σίγουρος;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nakkip
    Και εμενα (εχω 120 χλμ) κανει εναν εντονο μεταλλικο ηχο
    Αρα ειναι το φυσικο τους εεε
    Ευτυχως
    Σε εμενα ο συντονισμος που μαλλον προερχεται απο τον κινητηρα, ειναι εντονα αντιληπτος στις 5-6000 rpm και οταν κλεινεις το γκαζι απο περισοτερες στροφες. Το ενοχλητικο επισης ειναι το μουδιασμα των χεριων στις σταθερες στροφες μετα απο τουλαχιστον μιση ωρα οδηγησης.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΗΧΟΙ ΣΤΟ V-strom
    από teloubas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2008, 10:07
  2. Ερώτηση για τις χούφτες στο V-Strom
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 14:38
  3. ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΣΤΟ V-strom?
    από kostas_33 στο forum Suzuki V-Strom series