Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Επειδή η Φυσική έχει πέραση...

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy

Επειδή η Φυσική έχει πέραση...

Και επειδή οι γνώστες της είναι πολλοί,... και πολύ καλύτεροι από τους υπόλοιπους...

Πάρτε ένα project που αφορά την αρχή διατήρησης της ενέργειας, ή διαφορετικά, την αέναη κίνηση χωρίς απώλεια ενέργειας :hypnotize

Μπορεί να συμβεί;

Δείτε το βίντεο όσο περισσότερο μπορείτε.

Είναι 40 λεπτά συνεχούς κίνησης της μπίλιας χωρίς προσφορά ενέργειας από κάπου, τουλάχιστον φανερά, χωρίς να φαίνεται ότι θα σταματήσει ποτέ!

Κατασκευαστής είναι ο Νορβηγός καλλιτέχνης και εφευρέτης Reidar Finsrud . Φαίνεται ότι κατασκεύασε το "αεικίνητον", δηλαδή ένα μηχάνημα που μπορεί να παράγει κίνηση χωρίς να σταματάει ποτέ και χωρίς να καταναλώνει οποιασδήποτε μορφής ενέργεια!

Πριν πλακωθείτε πάλι, αν σας ενδιαφέρει πραγματικά δείτε και αυτό το forum που αναλύουν το θέμα αρκετά... (67 σελίδες!!!)

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Re: Επειδή η Φυσική έχει πέραση...

Ο,τι και να συμβαίνει είναι όμορφο!
    safety doesn't happen by accident

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Re: Επειδή η Φυσική έχει πέραση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
    [B]Και επειδή οι γνώστες της είναι πολλοί,... και πολύ καλύτεροι από τους υπόλοιπους...

Πάρτε ένα project που αφορά την αρχή διατήρησης της ενέργειας, ή διαφορετικά, την αέναη κίνηση χωρίς απώλεια ενέργειας :hypnotize

Μπορεί να συμβεί;

Αν δεν είναι κόλπο πάντως θα έχει πολύ πλάκα η διατήρηση της ενέργειας...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Δεν είναι ο πρώτος, ούτε θα είναι ο τελευταίος, που παρουσιάζει ένα "αεικίνητο".

http://en.wikipedia.org/wiki/Perpetual

συγκεκριμένα: http://en.wikipedia.org/wiki/Perpetu...on.22_machines

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Το αεικινητο ηταν το αγιο δισκοποτηρο των "φυσικων" για αιωνες

ειναι αδυνατο

οι τριβες και η απωλεια ενεργειας στο τελος νικανε

Ας φυτιλιάσω λοιπόν τη συζήτηση, με σκοπό να σας κάνω να ανοίξετε βιβλίο να διαβάσετε:

Άτομο υδρογόνου... αεικίνητο δεν είναι;

Είναι διασκεδαστικά τα σχόλια στο τελευταίο λινκ του villy είναι εντυπωσιακό πόσοι άνθρωποι δεν έχουν κατανοήσει ούτε καν τη φυσική επιπέδου λυκείου... και καλά αυτό... εγώ δεν ξέρω ιατρική, π.χ., αλλά δεν πάω να γράψω σχόλια όταν κάποιος κάνει κάποιο ποστ σχετικό με ιατρική! εμ βέβαια. αν την πατάνε στα απλά, πως θα καταλάβουν ότι άλλοι, "και καλά" διάσημοι, είναι απλές απάτες;

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Το αεικινητο ηταν το αγιο δισκοποτηρο των "φυσικων" για αιωνες

ειναι αδυνατο

οι τριβες και η απωλεια ενεργειας στο τελος νικανε
    Κινηση χωρις κινητηρια δυναμη δεν γινετε δυστηχως.
    Επιτυχια θα ηταν εστω να δημιουργηθει κινηση με την ελαχιστη απαιτουμενη δυναμη η ενεργεια.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
    Ας φυτιλιάσω λοιπόν τη συζήτηση, με σκοπό να σας κάνω να ανοίξετε βιβλίο να διαβάσετε:

Άτομο υδρογόνου... αεικίνητο δεν είναι;

Είναι διασκεδαστικά τα σχόλια στο τελευταίο λινκ του villy είναι εντυπωσιακό πόσοι άνθρωποι δεν έχουν κατανοήσει ούτε καν τη φυσική επιπέδου λυκείου... και καλά αυτό... εγώ δεν ξέρω ιατρική, π.χ., αλλά δεν πάω να γράψω σχόλια όταν κάποιος κάνει κάποιο ποστ σχετικό με ιατρική! εμ βέβαια. αν την πατάνε στα απλά, πως θα καταλάβουν ότι άλλοι, "και καλά" διάσημοι, είναι απλές απάτες;
    Αν ηταν θεμα επιπεδου λυκειου τοτε θα επρεπε να οδηγω μηχανη και για να ξεκινησει η κινητηρια δυναμη να ηταν μια κλοτσια στη αρχη.
    Δεν αντιλεγω σε αυτο που λες αλλα να το σκεφτεις σε πρακτικη εφαρμογη.
    Δεν ειμαι φυσικος και δεν εχω ιδεα περαν της ηχητικης σχεσης μου με την φυσικη αλλα
    επαναλαμβανω αν ηταν ετσι απλα τα πραγματα στο βιβλιο του λυκειου να το ξαναδιαβασω μηπως και κατασκευασω το πρωτο ηχειο που δεν θα εχει απωλειες στην μοναδα της αποστασεως.

Συμπερασμα?Μην θιγεις τους αλλους λεγοντας "διαβαστε κανα βιβλιο".Αντε εσυ που το εχεις διαβασει και το ξερεις κανε ενα αεικινητο μηχανακι ας πουμε.Απλη η θεωρεια,εξισου απλη και η πραξη.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

bored: οσα nicks κι αν αλλαξεις, τις ιδιες αποψεις αναμασας

σχόλια για *μένα*, περιττεύουν: αν έχετε σχόλια, για τη συσκευή, να τα πείτε.

Αν έχετε έστω τις βασικές γνώσεις, θα καταλάβατε ξεκάθαρα γιατί αυτά τα "αεικίνητα" δε χρήζουν προσοχής. Αν δεν τις έχετε, τότε να μην κάνετε σχόλια "μη μας 'θίγεις'!" σε αυτούς που, έχοντας αυτές τις γνώσεις, σας προτείνουν να τις αποκτήσετε και σεις.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    :hypnotize :hypnotize

Στα διαλα με την μαλακια ...ζαλιστηκα γυρω γυρω συνεχεια τοση ωρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a41:
    Keep spamming!!!:a13:

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    OBEY GRAVITY; IT'S THE LAW

Κι εγώ όμως αεικίνητος είμαι.......... δε σταματάω με τίποταααααααααααα
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Tοσοι γνωστες λοιπον μαζεμενοι... ποιος καλος θα με βοηθησει σε μια εργασια που εχω πανω στο επιδερμικο φαινομενο που δεν εχω ιδεα τι ειναι...! Ο Φυσικος μου ειπε... τι δεν γουσταρεις στην Φυσικη... "οτι εχει να κανει με ηλεκτρισμο" του λεω.... τσιμπα τωρα το επιδερμικο φαινομενο και κανε εργασια μου λεει.... γμτ... πλακα κανω αλλα απο αυριο πρεπει να κατσω να ψαξω τι ειναι αυτο το επιδερμικο φαινομενο!!!

Για να μην ειμαι εντελως ασχετος νομιζω οτι στο Λυκειο μαθαμε το εξης:
    Δεν δημιουργητε ενεργεια απο το μηδεν
    Δεν μηδενιζεται ενεργεια αλλα μετατρεπετε
    Πως λοιπον απο την στιγμη που καταναλωνεται ενεργεια για να κινηθει η μπιλια (δεν ειδα το βιντεακι) δεν μετατρεπεται και αρα να χανεται σιγα-σιγα...; Μηπως τεινει στην αεναη κινηση και καλα καταναλωνει απειροελαχιστη ενεργεια που σε σχεση (ολα ειναι σχετικα και ετσι...) με την ανθρωπινη φυση μοιαζει αεναη...

Ασχετος ειμαι απο Φυσικη οποτε μαλλον λεω κουταμαρες... συγχωρεστε με.

Ρε παιδιά, εκείνα τα κόκκινα μεταλλικά που κοιτάνε την μπίλια κατάματα όταν περνάει, μήπως είναι μαγνήτες?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    Tοσοι γνωστες λοιπον μαζεμενοι... ποιος καλος θα με βοηθησει σε μια εργασια που εχω πανω στο επιδερμικο φαινομενο που δεν εχω ιδεα τι ειναι...! Ο Φυσικος μου ειπε... τι δεν γουσταρεις στην Φυσικη... "οτι εχει να κανει με ηλεκτρισμο" του λεω.... τσιμπα τωρα το επιδερμικο φαινομενο και κανε εργασια μου λεει.... γμτ... πλακα κανω αλλα απο αυριο πρεπει να κατσω να ψαξω τι ειναι αυτο το επιδερμικο φαινομενο!!!

Για να μην ειμαι εντελως ασχετος νομιζω οτι στο Λυκειο μαθαμε το εξης:
    Δεν δημιουργητε ενεργεια απο το μηδεν
    Δεν μηδενιζεται ενεργεια αλλα μετατρεπετε
    Πως λοιπον απο την στιγμη που καταναλωνεται ενεργεια για να κινηθει η μπιλια (δεν ειδα το βιντεακι) δεν μετατρεπεται και αρα να χανεται σιγα-σιγα...; Μηπως τεινει στην αεναη κινηση και καλα καταναλωνει απειροελαχιστη ενεργεια που σε σχεση (ολα ειναι σχετικα και ετσι...) με την ανθρωπινη φυση μοιαζει αεναη...

Ασχετος ειμαι απο Φυσικη οποτε μαλλον λεω κουταμαρες... συγχωρεστε με.

mou arese epilego ayto

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2005, 03:23
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 09:55
  4. Πόσο έχει το Ducati
    από Godfather στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6