αυριο ανεβαινω οακα.......
κλασικα θυρα 1-35.......
θα εχει πολυ κοσμο το γηπεδο.....
απο πατρα θα φυγουμε δυο λεωφορεια!
idi δεν πιστευω να μην ερθεις γηπεδο?
αυριο ανεβαινω οακα.......
κλασικα θυρα 1-35.......
θα εχει πολυ κοσμο το γηπεδο.....
απο πατρα θα φυγουμε δυο λεωφορεια!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Φανέλα του Ολυμπιακού έχει απο μέσα!!
μουχαχαχα
πάτε να δείτε Μίλαν ε?Μπράβο![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Φανέλα του Ολυμπιακού έχει απο μέσα!!
μουχαχαχα
πάτε να δείτε Μίλαν ε?Μπράβο![]()
οποτε μπορω παντα παω γηπεδο!!!
ασχετα με ποιον παιζουμε!!!
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
100% θα ειμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
εχεις 3 "φτηνα" εισιτήρια ρε?
θες εισιτηριο?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
100% θα ειμαι.
εχεις 3 "φτηνα" εισιτήρια ρε?
αμα ειναι πες μου τωρα γιατι σε λιγο θα παω στο κλαμπ αμα ειναι να ρωτησω.
Παληκάρια... update πρωινό...
Χθες στην Γράμμου , είχαν μείνει μόνο των 35? εισητήρια και λίγο πιο ακριβά, νομίζω των 50.
Θύρα 28 , σειρά 10, κάθισμα 8.
Κατά τις προβλέψεις το ΟΑΚΑ, θα γνωρίσει άλλο ενα sold out απο την ΑΕΚ σε καιρούς που το ποδόσφαιρο μας περνάει κρίση.
Μια ελπίδα να κερδίσουμε ...αρκεί να παίξουμε καλά και όπως ειπώθηκε και είναι αλήθεια.... να μας αφήσει η Μίλαν.
Προσωπική πεποίθηση είναι πως αν η ΑΕΚ κερδίσει σήμερα, θα είναι απίστευτο αυτό που θα ακολουθήσει απο τον κόσμο της. Εδώ είσαστε και θα δούμε μαζί τι θα γίνει.
Για την ιστορία , η δουλειά μου είναι στον Πύργο Atrina, ψηλά σε όροφο και βλέπω το ΟΑΚΑ , απέναντι.... περιττό να πω πως, είμαι στην πρίζα απο τώρα και δεν μπορώ να δουλέψω.
ΕΛΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
μάλλον ολοκληρώθηκε το sold out....
παραθέτω:
"Το ΟΑΚΑ φοράει τα γιορτινά του και περιμένει πάνω από 60.000 κόσμο το βράδυ της Τρίτης για το πιο μεγάλο πάρτι! Η ΑΕΚ στα καλύτερά της φιλοξενεί την λαβωμένη και ντεφορμέ Μίλαν και με νίκη ελπίζει στο όνειρο της ιστορικής πρόκρισης στους "16" του Champions League. Ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας έδωσε το σύνθημα: "Θέλουμε να νικήσουμε. Κι αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι". Οσο για το πως θα παρουσιαστεί η Μίλαν; "Δεν με ενδιαφέρει πως θα είναι η Μίλαν. Η ελπίδα μου είναι να συναντήσουμε αύριο μια μεγάλη ΑΕΚ""
To κασκόλ είναι πάνω στο γραφείο σήμερα και περιμένει να ανεμίσει και παλι.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
OTI KAI NA KANOYME...........
EΓΩ ΠΑΛΙ ..........
Α Ε Κ Α Ρ Α.................!!!!!!!!!!!
![]()
αντε!και με την νικη!
Έλα ωρέ ΑΕΚάρα έλα μωρή αρρώστια...
οκ δεν πιστεύω και πολλά καθότι η Μίλαν είναι σε τέτοια χάλια που σίγουρα θα θέλει μία νίκη για να διασκεδάσει όσο μπορεί τις εντυπώσεις και να τελειώνει την υπόθεση τσουλου.
Οπότε σκούρα τα πράγματα!
Αλλά...
όσω ζω ελπίζω και...
άντε μωρή αρρώστια!!! Τρέλανε μας πάλι!!!
σημερα θα γινεται πανικος μεσα...αν κατσει και το αποτελεσμα...ε ρε γλεντια που θα εχουμε....
ΑΕΚΑΡΑ με τρελλα λεμεεεεεεεεεεεεεεε..........................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: