Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Rossi Enantion Olon

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

Rossi Enantion Olon

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΙ ΓΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΟ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΘΑΤΟ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ? ΤΕΛΕΙΟΣΕ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ? ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ (ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ ΤΟ ΟΔΗΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΡΕΙ ΑΓΩΝΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΞΕΝΕΡΩΝΩ) ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ .Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΘΕΑΜΑ ΤΑ ΒΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΟΝΤΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    καλα κ μενα ο καθε ανυπαρκτος που εμαθε χθες για τους αγωνες μου λεει οτι ξοφλησε ο ροσσι.κ με εκνευριζει οταν ο αλλος ειναι ασχετος κ μιλαει.αναρωτιεμαι αν ολοι αυτοι βλεπουν τους αγωνες η μαθαινουν απλως τα αποτελεσματα.

etsi eeinai

ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες οταν κατι γινεται εμπορικο αρχιζει να ασχολειται ο καθενας .ξερεις ειναι πολυ διαφορετικο να εχεις τη δυνατοτητα να εχεις μια μηχανη και να την εχεις γιατι ο γιατρος εκανε γνωστο αυτο το αντικειμενο και αλλο να αναπνεεις μεσα απο αυτο και ας εχεις ενα παπακι .τοτε μονο μπορεις να κατσεις στην τηλεοραση η αν εισαι τυχερος να βρεθεισ σε μια πιστα και να δεις απο κοντα τον ανθρωπο που σε γεμιζει συγκινησεις και να γουσταρεις πραγματικα .o vale ειναι το θεμα που επικρατει στο μισο δωματιο ολοι οικ φιλοι ξερουν οτι αν ανοιξουν μια συζητηση μαζι μου με θεμα τους αγωνες θα ακουσουν κατι σωστο και κατι αντικειμενικο .του χρονου μετα απο αυτα που εγιναν φετος θα δουμε εναν πολυ διαφορετικο γιατρο σιγουρα πιο ωριμο και πιο διψασμενο για νικες και ολοι θα την κανουν γαργαρα βλεποντας τους εφημερους ηρωες τους να σπανε τα μουτρα τους κια τον βασιλια του μηχανοκινητου αθλητισμου να κανει τα δικα του ................CHE SPETACOLO VALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    αναρωτιεμαι αν ολοι αυτοι βλεπουν τους αγωνες η μαθαινουν απλως τα αποτελεσματα.
    Σιγα μην κουράζονται και χαλάνε ύπνο η καφε για να δούνε τους αγώνες. Εμένα φίλοι μου που το μόνο που ξέρουν απο μηχανές έιναι οι λέξεις honda+Yamaha οταν έχασε το τίτλο ο γιατρός μου είπαν "καλά ρε φιλε τόσο άχρηστος είναι που έπεσε? Μεγάλος μ@λ@κ@ς".
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

τοσα ξερουν

τοσα ξερουν φιλε μου τοσα λενε ετοιμαζω φωτο του γιατρου σε στιγμες απολυτης κυριαρχιας για να δουν καποιοι τι θα γινει φετος. γι αυτο τον ανθρωπο η μοτο δεν ειναιενα αντικειμενο για να γινεται αρεστος στις γκομενες γι αυτον ειναι ιδεα οπως και σε πολους απο μας .θελω να γεμισει η συζητηση με φωτο του γιατρου και της M1 . ΝΑ ΤΙς ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ .

foto

des

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	9187347_9f75c3dbbd.jpg 
Προβολές:	223 
Μέγεθος:	45,4 KB 
ID:	70675

rossi

pare

Όνομα:	9187389_29520e99c0_t.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	3,2 KB 
ID:	70676
    DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Follow me if you can.....

Όνομα:	462.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	96,3 KB 
ID:	70690
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Σιγα μην κουράζονται και χαλάνε ύπνο η καφε για να δούνε τους αγώνες. Εμένα φίλοι μου που το μόνο που ξέρουν απο μηχανές έιναι οι λέξεις honda+Yamaha οταν έχασε το τίτλο ο γιατρός μου είπαν "καλά ρε φιλε τόσο άχρηστος είναι που έπεσε? Μεγάλος μ@λ@κ@ς".
    ***αρχη spam***
    Οι δικοι μου ξερουν και κατι ακομα: οταν λες για μια μηχανη οτι ειναι καλη σου λενε "τι μαλακιες λες τωρα?! το καλυτερο ειναι το R1!" Οχι οτι δεν ειναι καλο,ε? Δε το λεω για να υποβαθμισω το μηχανακι. Επισης μου τι δινει οταν μου κανουν τη χαρη (πολυ που με νοιαζει!) και να μιλησουμε λιγο για μηχανες (ειναι μονο δικο μου ενδιαφερον - στην παρεα) και μετα απο 2 λεπτα λεει καποιος "ας αλλαξουμε θεμα!"
    ***τελος spam***

Ο Vale του χρονου δε θα επαναλαβει τα ιδια λαθει πιστευω (βλ. F1,κλπ) και θα ειναι 100% συγκεντρωμενος, με λιγα λογια θα τους παρει τα σωβρακα!!!

Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
    ***αρχη spam***
    Οι δικοι μου ξερουν και κατι ακομα: οταν λες για μια μηχανη οτι ειναι καλη σου λενε "τι μαλακιες λες τωρα?! το καλυτερο ειναι το R1!" Οχι οτι δεν ειναι καλο,ε? Δε το λεω για να υποβαθμισω το μηχανακι. Επισης μου τι δινει οταν μου κανουν τη χαρη (πολυ που με νοιαζει!) και να μιλησουμε λιγο για μηχανες (ειναι μονο δικο μου ενδιαφερον - στην παρεα) και μετα απο 2 λεπτα λεει καποιος "ας αλλαξουμε θεμα!"
    ***τελος spam***
    χαχα σαν να ακουω εμενα!κ γω ακριβως τα ιδια! μου λενε οτι εγω ζω σε αγωνιστικους ρυθμους!

MORINISTA NEL CUORE! Το avatar του/της hdbiker
    O VALE APODEIKSE SE OLOUS POSO MEGALOS ODHGOS EINAI:PHRE THN PETHAMENH YAMAHA K THN EKANE NA SARWNEI TA PANTA!PIRE MIA MHXANH APO TO TIPOTA ME MYRIA PROVLHMATA K THN EKANE ASTERI.K EPEIDI EINAI ENA PAIDI SAN K EMAS(EXW FILOUS EDW STHN ITALIA POU TON EXOUN GNWRISEI PRWSWPIKA OPWS K TON CAPIROSSI)EINAI APLOS K DEN TO PAIZEI.DEN EXEI KOMPLEX SAN KAPOIOUS ALLOYS VLEPE MAX BIAGGI!EIXE MIA ATYXH STIGMH OPWS OLOI OI PILOTOI EXOYN..GIA AYTO K EXEI THERMOYS OPADOYS!CINGHIALI!!!
    Moto Morini,moto di essere!
    http://morini350hellas.altervista.org/
    www.fisi.tv

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Re: Rossi Enantion Olon

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΙ ΓΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΟ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΘΑΤΟ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ? ΤΕΛΕΙΟΣΕ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ? ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ (ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ ΤΟ ΟΔΗΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΡΕΙ ΑΓΩΝΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΞΕΝΕΡΩΝΩ) ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ .Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΘΕΑΜΑ ΤΑ ΒΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΟΝΤΑ

Ώπα ώπα ώπα... χαλάρωσε...
    ποιος εμφανίστηκε όταν έχασε το πρωτάθλημα;;; Αν πας στις διαμάχες που "παίζουν" στα αγωνιστικά νέα θα δεις τεράστια θρεντάκι ανοιγμένα και μέσα γίνεται ο χαμός! Μάλιστα έχω ανοίξει κι εγώ θρεντ που το βάφτισα το όνομα αυτού Hayden κι όπως νατιλαμβάνεσαι σε χρόνο...0 έγινε εκεί Η μάχη!!!
    Οπότε δεν χάθηκε ούτε ξαναεμφανίστηκε κάποιος, τουλάχιστον εδώ απ' όσο ξέρω.
    Τώρα για φέτος... τι σκορδοκαίλα σας έχει πιάσει όλους;;;
    Πιστεύετε ότι θα το πάρει ο Βάλε εύκολα; Ότι θα θριαμβεύσει;;;
    Γιατί δεν κάνετε υπομονή.
    Εγώ σας λέω πως όχι! Θα την πατήσει και φέτος καιθα το δείτε.
    Αλλά... υπομονή και θα δούμε...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Για ριξτε μια ματια εδω

τι εγινε φετος

ο ροσσι 5 νικες
    μια εγκαταλειψη απο κινητηρα (λε μαν)
    μια εγκαταλειψη απο ελαστικο (κινα)
    μια εγκαταλειψη κ απο ελαστικο κ απο κινητηρα (λαγκουνα)
    ενα τραυματισμο στο ασσεν
    μια πτωση στη βαλενθια
    μια πτωση στη χερεθ εξαιτιας επαφης με αλλη μηχανη
    επισης
    μια νικη χαμενη για δυο χιλιοστα

ο χευντεν 2 νικες
    πεντε βαθμους κερδισμενους οταν επεσε ο εντουαρντς τελευταια στροφη
    κ αλλους κερδισμενους βαθμους οταν επεσε ο νακανο στο μοτεγκι τελευταιο γυρο
    κ αλλους κερδισμενους βαθμους οταν στην καταλονια ο ζιμπερναου εβγαλε νοκ αουτ καπιροσσι κ μελαντρι κ για τους επομενους αγωνες(ασσεν)
    φιλιπ αιλαντ στο στεγνο παρεα με τον πεντροζα στις τελευταιες θεσεις ενω ο ροσσι περναει απο εξωτερικη το νικητη του αγωνα μελαντρι,μετα βρεχει κ κολλαει πισω του.
    μια πτωση εξαιτιας του ν(τ)ανου

αλλα,τραυματισμοι,πτωσεις,χαμενοι κερδισμενοι βαθμοι κλπ γινονται απο λαθη αναβατων!το δεχομαι!αλλα σε τρεις αγωνες εγκαταλειψη εξαιτιας της μηχανης,ε να παει να γ*μηθει δλδ.

δν θα υπηρχαν τοσες αντιδρασεις αν το παιρνε πχ ο καπιροσσι!αλλα ο χευντεν ρ.π.μ.

ενα πραγμα αναγνωριζω στο χευντεν.το χω ξαναγραψει.φετος ειχε ενα κοινο στοιχειο με το ροσσι.ηταν γρηγορος παντου!αλλα ικανος μεχρι την τριτη θεση οχι παραπανω!απ ολους τους αναβατες ενας μπορει να κερδισει παντου!γι αυτο ακομα κ φετος ειχε τις περισσοτερες νικες!

κ ναι το εχει ευκολα το πρωταθλημα ο ροσσι.ακομα κ φετος με οοοολα αυτα που συνεβησαν,ατυχιες σε αυτον κ σε ολους οσους κανονικα θα ηταν μπροστα απο το χευντεν,με αυτον να βγαινει τοσο ευνοημενος(οτι εγινε με τον πεντροζα αντιστοιχει στην πτωση του ροσσι λογω ελιας),καταφερε να βρισκεται μπροστα στη βαθμολογια ενα αγωνα πριν το τελος!

κ θα το χασει του χρονου μονο αν συμβουν τα ιδια κ χειροτερα!ελεος δλδ.ηταν απιστευτα αυτα που εγιναν φετος...

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Ετσι οπως τα λεει ο βασιλης ειναι. Αν ξαναγινουν τα ιδια του χρονου θα φυγει και θα παει στα αυτοκινητα!!!

Αλλα οκ, ας κανουμε υπομονη...
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. gsxr 1000 k9 enantion olon
    από c_r_s_o στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2012, 14:48
  2. Rossi enantion Alonso
    από $py στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 15:00
  3. Muggelo - o Rossi νικητης
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα