Γεια σας. Εβαλα ADSL και κατεβασα το Kazza. Για να γινει install πρεπει να κατεβασει ενα P2P προγραμμα που το NOD32 το μπλοκαρει. Ξερεται τι μπορω να κανω...;
Γεια σας. Εβαλα ADSL και κατεβασα το Kazza. Για να γινει install πρεπει να κατεβασει ενα P2P προγραμμα που το NOD32 το μπλοκαρει. Ξερεται τι μπορω να κανω...;
να βάλεις emule, ή το bitcomet για torrent. A και να μη ξεχάσω και το peerguardian για να κόβει τα επικίνδυνα IPs
OK δεν καταλαβα τιποτα. I am not computer literated...
to DC++ einai to the best!
To moulari den exei poly pragma.
To peerguardian den to ixera....douleuei i trixes?
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
οπως κατεβασες το kazaa να το στειλεις στα σκουπιδια,
αν θελεις για αντιστοιχα προγραμματα, αυτα που σου ειπαν τα παιδια, θα στα πω κ εγω
emule
μtorrent
bittorrent
το dc++ δεν το ξερω, παντνως με το μουλαρι εχω βρει πολλα πραγματα, αναλογα κ το τι ψαχνεις βεβαια
![]()
Nαι αλλα αυτα θα γινουν install ή τζαμπα θα τα κατεβασω;
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Nαι αλλα αυτα θα γινουν install ή τζαμπα θα τα κατεβασω;
θα γινουν θα γινουν...
![]()
Μιας και εχεις adsl, περνα μια βολτα απο δω:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=5780
Εχει οδηγιες για το πως να περασεις το DC++, ενα προγραμμα αντιστοιχο με το kazaa.
Το kazaa μην το χρησιμοποιεις, ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνο.
Μαλιστα εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει πια η κανονικη εκδοση αλλα μοναχα αυτες με τα spyware κλπ.
Αν θες υποχρεωτικα το kazaa, δοκιμασε το kazaa lite.
Προσωπικη μου προτιμηση ειναι το DC++ απλο &ευχρηστο.
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
αμα θες να κατεβαζεις τραγουδια soulseek την τσαμπα εκδοση απλα το καλυτερο και πολυ ασφαλες και εγω nod32 εχω,σκεψου για να μπλοκαρει το kazaa τι ιους θα εχει.
το peerguardian κόβει άπειρες (...καλά μερικά μύρια) ΙΡς, η γνώμη μου είναι πως είναι απαραίτητο αξεσουάρ των κατεβασταριών. Α! και ενημερώνεται πολύ συχνά.
Ρε παιδια λιγη βοηθεια... εγκατεστησα το DC++... απο οτι καταλαβα και απο οτι μου ειπαν δλδ λειτουργει με hubs... αυτα ειναι σαν δωματια που μοιραζονται μεταξυ τους οι χρηστες παραγματα σωστα;;; Ε... εγω οταν παω στα public hubs δεν μου εμφανιζει τιποτα... αν βαλω κανα δυο που μου ειπε ο ΦεστοΝερο θελει να εχω για sharing 15γκιγκα ... ελεος αντε να εχω 4 και δεν ξερω καν αν τα "βλεπει" το DC.... gia peite re paides....αααα εχω OTENET OnDSL kit με Sagem F@st 800...δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα σε ενα φορουμ κατι τετοιο ελεγαν δεν καταλαβα και πολλα.
Μουλαρι και καζαα ξεχνατα κατα την γνωμη μου.
Το dc++ ειναι καλο αλλα πρεπει να εισαι active για να κατεβασεις οπως επισης και να εχεις τα απαραιτητα gb να μοιρασεις σε μερικα δωματια. Συνηθως τα καλυτερα, οποτε αδικος κοπος...
Πηγαινε καλυτερα σε DD sites (direct download) και καθαρισες.
Αλλιως με torrents κατα την γνωμη μου βαλε azureus για κατεβαστηρι.
Ερωτηση αυτο το peerguardian τι ειναι ρε παιδια?