ενας μου ρχεται στο μυαλο..........:a13: αν και τον εχουμε μαθει αλλιώς.........
makis206, ή αλλιως ευχούλη σου ευχομαι καθε ευτυχία!! να σαι παντα γερός και χαμογελαστός!!
![]()
![]()
![]()
και βέβαια Χρόνια Καλά και Πολλά σε όλους που γιορτάζουν!!![]()
![]()
ενας μου ρχεται στο μυαλο..........:a13: αν και τον εχουμε μαθει αλλιώς.........
makis206, ή αλλιως ευχούλη σου ευχομαι καθε ευτυχία!! να σαι παντα γερός και χαμογελαστός!!
![]()
![]()
![]()
και βέβαια Χρόνια Καλά και Πολλά σε όλους που γιορτάζουν!!![]()
![]()
Χρόνια πολλά Μανώλη 206 !!!! Να σε χαίρονται όλοι όσοι σ΄αγαπούν φίλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
ενας μου ρχεται στο μυαλο..........:a13:
makis206
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρονια πολλα!!!!
Με υγεια, ευτυχια και μπολικο σπαμμαρισμα!!!
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αυτό δεν το περίμενα κι όχι τίποτ'άλλο, απλά επειδή έχω την εντύπωση οτι αυτό το όνομα είναι σπάνιο γενικότερα εκτός από εδώ στην Κρήτη που μέχρι και τις πλατείες Μανώλη τις λένε :rotflmao:
Και το πιο περίεργο ; Στην Κρήτη αυτό το όνομα το γιορτάζουμε στις 25 του Δεκέμβρη και σπάω το κεφάλι μου τόσα χρόνια να μάθω που οφείλεται αυτή η αλλαγή σε σχέση με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
-Μας πειράξανε οι ρακές ;:a24:
-Μας πειράξανε οι κουραμπιέδες που λόγω τον ημερών πάντα υπάρχουν διαθέσιμοι στο τραπέζι της ονομαστικής γιορτής ενός Μανώλη ;:a24:
-Ο πρώτος Μανώλης που υπήρξε σ'αυτή τη γη πάνω στην Κρήτη δεν την πάλεψε να περιμένει μέχρι τις 26 και είπε ψέμματα στους υπόλοιπους οτι γιορτάζει στις 25 του Δεκέμβρη μέχρι που το καθιέρωσαν για ανήμερα των Χριστουγέννων τελικά ;:a24:
Για να μην αρχίσω ν'αναρρωτιέμαι πάλι από που βγάλανε το "μάκης" και μας το κολλήσανε σ'όλους τους Μανώληδες σε τούτο το νησί.:a24:
![]()
Όπως και νά'χει χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας, πάντα υγεία κι ευτυχία εύχομαι σε όλους σας κι ότι επιθυμείτε να γίνει σύντομα πραγματικότητα, με τη σειρά μου να ευχηθώ χρόνια πολλά και τις καλύτερες ευχές στον cityfly που είναι κι αυτός Μανώλος![]()
Όλοι φαντάζομαι οτι θά'χετε φουσκωμένα στομάχια απ'τις γαλοπούλες και τα κουραμπιεδομελομακάρονα γι'αυτό κερνάω ρακές που είναι και χωνευτικές για τώρα κι από αύριο ότι αγαπάει η ψυχή σας !![]()
![]()
![]()
![]()
εδώ γιορτάζουνε στις 25 οι Μανώληδες
αν σηκώνανε και κανένα τηλέφωνο ν' ακούσουν τα χρόνια πολλά, καλά θα ήταν![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εδώ γιορτάζουνε στις 25 οι Μανώληδες
αν σηκώνανε και κανένα τηλέφωνο ν' ακούσουν τα χρόνια πολλά, καλά θα ήταν![]()
![]()
Το ξέχασα στο αμάξι![]()
Δεν ξαναπίνω![]()
![]()
πότε προλαβαίνει μέχρι να γράψω 2 γραμμές να γράψει ολόκληρο διήγημα ο π@ύστης![]()
Κι άνοιξα κι άλλο θρεντ ανάμεσα, δεν τό'δες ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
πότε προλαβαίνει μέχρι να γράψω 2 γραμμές να γράψει ολόκληρο διήγημα ο π@ύστης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χρονια πολλα, χρονια καλα, ανεξαντλητε, απεριγραπτε & ατελειωτε Μανωλη μας!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ εύχονται στους "καθυστερημένους"?Α, οκ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΩΡΕ ΣΗΦΑΛΙΟ!!!![]()
ΤΙ? ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΣΙΦΗ ΕΣΕΝΑ???![]()
ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ??? ΜΙΧΑΛΗΣ, MICHAEL, MIKE...ΜΑΚΗΣ... Ε? ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ???
![]()
![]()
Δε γ@μιέται, για να το λένε όλοι κάτι θα ξέρουν...
Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΟΡΘΙΟΣ!
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗ, ΣΕΞ, ΛΕΦΤΑ, ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΙΡΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΖΩΗ!!!
"ΨΥΧΗ" ΜΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!
![]()
![]()
![]()
![]()
χρονια πολλα μακουλινο μου !!!
οτι επιθυμεις παλικαριμ !
να εισαι παντα χαμογελαστος , να σου συμβαινουν μονο ομορφα πραγματα στη ζωη σου
ομορφες διαδρομες με ομορφες παρεες...ολα ομορφα γενικως!!
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Χρονια πολλα κι ευτυχισμενα, υπεροχε, μοναδικε και καταπληκτικε Μακη μας!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche