Δεν ξερω για τα συγκεκριμένα αλλά η τιμή τους είναι normal. Στην ίδια τιμή πάνω κάτω θα προτιμούσα να βάλω τα Technoflex που έχουν προοδευτικότητα στην σκληρότητά τους. Καλύτερα από τα WP.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Πάντως θέλω να τα αλλάξω τα Μαμά γιατί είναι αρκετά μαλακά και έχουν μια ψιλό-ασάφεια!Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Δεν ξερω για τα συγκεκριμένα αλλά η τιμή τους είναι normal. Στην ίδια τιμή πάνω κάτω θα προτιμούσα να βάλω τα Technoflex που έχουν προοδευτικότητα στην σκληρότητά τους. Καλύτερα από τα WP.
Τα Technoflex σε πιο κατάστημα μπορώ να τα βρώ? Τα έχεις δοκιμάσει?
ΤΕΛΟΣ
Ήμουν ενα βήμα από το να τα βάλω αλλα τελικά άλλαξα μηχανή.
Αν θυμάμαι καλά τα έχει ο Σπηλιώτης (Θηβών 129) αλλά μπορείς να πάς και στο K-SHOCK (Ραγκαβη 27 Γκύζη) που είναι πολύ καλά παιδιά.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
All Right My Friend! Και κάτι τελευταίο, σου τα αλλάζουν κιόλας ή πρέπει να τρέχω αλλού!Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Αν θυμάμαι καλά τα έχει ο Σπηλιώτης (Θηβών 129) αλλά μπορείς να πάς και στο K-SHOCK (Ραγκαβη 27 Γκύζη) που είναι πολύ καλά παιδιά.
Thank you!![]()
![]()
ΤΕΛΟΣ
Στο K-shock τα αλλάζουνΑρχικά δημιουργήθηκε από Konti
All Right My Friend! Και κάτι τελευταίο, σου τα αλλάζουν κιόλας ή πρέπει να τρέχω αλλού!
Thank you!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βρήκα και τα site 1) http://www.k-shock.gr/gr/company.htm το οποίο έχει τα Wp και Hyperpro.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
2) http://www.spiliotis.gr έχει τα Technoflex.
ΤΕΛΟΣ
τελικα τα εβαλες αν ναι τι λενε?καλα?σκεφτομαι και εγω να τα αλλαξω γιατι παρα ειναι μαλακα τα μαμα.
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Ακομά δεν τα έβαλα, αλλά θα το κάνω σύντομα! Καθώς περιμένω κάτι $$$$ έκτακτα και λέω να τα επενδύσω στον μοτοσακό μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
τελικα τα εβαλες αν ναι τι λενε?καλα?σκεφτομαι και εγω να τα αλλαξω γιατι παρα ειναι μαλακα τα μαμα.
Θα ενημερώσω πάραυτα μόλις τα βάλω!
ΤΕΛΟΣ