Shoei απ΄όσο ξέρω στο Τζωρτζόπουλο.
Τζωρτζοπουλος
Τρελοκοτσιδού..!!!!
σωστα...
μου αρεσει αυτο το κρανακι...
Και να το φοράτε ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΟ!
Γιατί αναδιπλώμενο και όχι κλειστού τύπου?Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Υπαρχει κατι καλυτερο ή παραπλησιο σε ποιοτητα κατασκευης σε αναδιπλωμενο κρανος μεχρι τα 400€.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εχει δικιο ο tropeas που λεει να το φορας παντα κλειστο.
Παιδι που ξερω ειχε ανοιγομενο και μια μερα εκλεισε απο καποια λακουβα η κατι τετοιο και κολλησε στο υψος των ματιων του και κινδυνευσε να τρακαρει.
Αν ειναι να το ανοιγεις μονο οταν σταματας οκ αλλιως παρε καλυτερα ενα κλειστου τυπου.
Και να ξερεις οσο καλο και να ειναι ενα κρανος τετοιου ειδους απο ενα σημειο και μετα θα αρχισει να μπαζει στα μερη που κλεινει.
Εννοειται αυτο ουτε συζητηση δεν θελει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Και να το φοράτε ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΟ!
Οποιος οδηγει και το εχει ανοικτω κανει μεγαλο λαθος και θα το διαπιστωσει οταν βρεθει σε ατυχημα αλλα τοτε θα ειναι αργα.
Με πιανει κλειστοφοβια, αγχος και μετα υστερια οσο αστειο και παραξενο αν σας φαινεται νοιωθω πολυ ασχημα με Full Face και απροστατευτος τελειως με Open Face.Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Γιατί αναδιπλώμενο και όχι κλειστού τύπου?
Η χρυση τομη σε αυτην την περιπτωση και η μονη λυση που βρηκα ηταν τα κρανη κατηγοριας Flip-Up.
Παντα ειχα και εξακολουθω να εχω και να χρησιμοποιω Flip-Up τα τελευταια 6 χρονια περιπου.
Ποτε δεν οδηγω με ανοικτω το κρανος γιατι εχω δει παλικαρι σε ατυχημα που του εφυγε το σαγωνι.
Ξερω επισης οτι κανουν θορυβο μετα απο λιγο απο τις ενωσεις του κρανους.
Αλλη λυση το ιδιο καλη ή καλυτερη υπαρχει σε αλλη εταιρεια?
Στην κατηγορία του Shoei μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε Arai η Schuberth.Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Αλλη λυση το ιδιο καλη ή καλυτερη υπαρχει σε αλλη εταιρεια?
Οτιδήποτε άλλο θά'ναι μάλλον κατώτερης κατηγορίας.
Κι αν καταλήξεις σε αναδιπλώμενο τελικά, πάρε κάτι καλό.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Με πιανει κλειστοφοβια, αγχος και μετα υστερια οσο αστειο και παραξενο αν σας φαινεται νοιωθω πολυ ασχημα με Full Face και απροστατευτος τελειως με Open Face.
ψυχολογικο ειναι....
ψαξε λύστο, και πήγαινε να παρεις ενα φουλ face
ή έστω εντουράδικο MX που δεν είναι τόσο στενό και έχει γύσο!
Εχεις δικιο οτι ειναι ψυχολογικο γιατι οταν φοραω Enduradiko δεν νοιωθω αυτα που σου περιεγραφα ποιο πανω τουλαχιστον σε τοσο μεγαλο βαθμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ψυχολογικο ειναι....
ψαξε λύστο, και πήγαινε να παρεις ενα φουλ face
ή έστω εντουράδικο MX που δεν είναι τόσο στενό και έχει γύσο!
Νοιωθω φυσιολογικα.
Εχω την εντυπωση οτι αν παθω κατι και θα ειμαι μονος δεν θα μπορω να βγαλω το κρανος αλλα ουτε να το ανοιξω για να παρω ελευθερα αερα.
Ενω στο Enduradiko δεν νοιωθω την αναγκη να το βγαλω ή να το ανοιξω γιατι νοιωθω οτι μπορω να περνω αρκετο αερα και οτι δεν πνιγομαι οπως τα Full Face.
Καλα για Full Face δεν προκειται να παρω ποτε στην ζωη μου διοτι παθαινω φοβια και κλειστοφοβια συγκεκριμενα.
Επισης ποιο ευκολα μπορω να φορεσω και να αφαιρεσω ενα Flip-Up απο οτι ενα Full Face κρανος.
Επισης μου προτειναν και αυτο AGV Miglia Modular 2007 Blue αλλα δεν το βρηκα πουθενα και αυτο στην Ελλαδα.
Ξερει κανεις τιποτα για αυτο?
![]()
Εάν θες το shoei πήγαινε στο Παπασταύρου στην Αχαρνών...
απο εκεί το XR1000 της κοπελιάς και έχει και το flip up![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Προσωπικά θα στα πρότεινα με τη σειρά που τα έχεις βάλει για να είμαι ειλικρινής όμως, δεν έχω δει ποτέ από κοντά Schuberth ανοιγόμενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Με ποια σειρα θα μου τα προτεινατε αυτα τα κρανοι?
SHOEI
SCHUBERTH
AGV
Ξερει κανεις αν η Arai βγαζει Flip-Up κρανοι?
Από μια γρήγορη βόλτα που έκανα στο site της Arai δεν είδα ανοιγόμενα μοντέλα παρά μόνο Full face και Open.
![]()
![]()
Μεταξυ των δυο εταιρειων και των δυο αυτων μοντελων.
SHOEI MULTITECH vs SCHUBERTH C2
Θα προτιμησω την πρωτη εταιρεια.
Αλλα δεν εχω βρει επισημα και με σιγουρια ποιες ζελατινες φοραει.
Μιας για εμενα ειναι ενα πολυ βασικο χαρακτηριστικο να εχω επιλογη στις ζελατινες.
Με βοηθαει παρα πολυ στην οδηγηση οταν η ζελατινα ειναι κιτρινου χρωματος.
H Nolan ειχε καποτε ζελατινα κιτρινου χρωματος αλλα τα τελευταια 2 χρονια την σταμτατησε να την κατασκευαζει και να την πουλαει στα καταστηματα της και αυτο με απογοητευσε πολυ.
Διοτι οι υπολοιπες ζελατινες ειναι πολυ σκουροχρωμες ή πολυ ανοικτοχρωμες δεν εχει κατι σε ενδιαμεση διαβαθμιση οπως κανει η SHOEI.
Η ζελατινα που σκοπευω να αγορασω μαζι με το κρανος ειναι αυτη παρακατω που σας εχω στην φωτογραφια.
Ποια καταστηματα στην Θεσσαλονικη ξερετε να πουλανε SHOEI?
![]()