Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 57

Θέμα: "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ".....ΠΑΡΑΠΟΝΟ

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ".....ΠΑΡΑΠΟΝΟ

2 logia tha pw mono (ante perissotera ) ..gia ena fainomeno pou paratirisa stous pitsirikades katw twn 18 pou aftoapokalountai mixanovioi..
    loipon aftoi oi pitsirikades pairnoun ena papi 50 kyvikwn (gia na nai nomimoi) synithws yamaha glx 'h honda c50 (mono 50 dn einai)..to ftiaxnoun gyrw sta 160 kyvika me 2pla karbyrater klp, vazontas (to xoume dei k afto) akoma k nitro..ginontai etc oi vasiliades tis eftheias..dn diafwnw pws pane gamata..xaraktiristika tha pw gia ena glx apo tin perioxi tou menidiou..o idioktitis to efere sto peristeri gia kontra mesa se klouva..to vale bros k etrize o topos..evale kontra 400ari metra me yamaha z 155 kyvikwn k-a-r-a-ftiagmeno k to pire..katalavainete.....twra apo plaisio,anartiseis k 2 pabalaia taboura dn xwraei amfivolia gia tin asfaleia..alexiptwto theloun gia na stamatisoun

to thema mou afti ti stigmi dn einai i epikindyni papomania stin ellada..kathws an episkefthtei kapoios to www.bikepics.com k pate se fwto apo mixanakia oooooloi ma ooooloi einai ellines me exairesi kanenan apo malaysia klp..

to thema mou einai pws aftoi dn einai mixanovioi-latreis twn 2 troxwn..epilegoun afta ta papia gt boroun na tous kanoun na kykloforoun grigora....poly griogora k "nomima" afou sta xartia paramenoun 50 kyvikwn..

otan enilikiwthoun poulane to karaftiagmeno papi k dn synexizoun se alles motosykletes..pairnoun aftokinita typou fiat punto gt, peugeot 106 rallye, renault clio klp..synexizoun to ftiaximo ws kagoures..

dn tha to anefera san thema an dn aftoapokalountan mixanovioi..k malista an dn "katigorosan" emena giati edwsa 400eurw na parw kranos 'h gt opws lene "ti ta thes ta gantia re me to scooter?"..opws episis "katigoroun" ena dermatino boufan..

entaxei 70 kyvikwn einai to scooter mou alla tin idia zimia pou tha pathei ena cbr me 90 xlm tha pathw k egw me to scooter....i asfaleia dn nomizw oti einai thema kyvikwn

afiste me emena me to kranos 400 eurw mou k ta gantia mou k eseis ante nikelwste kamia exatmisi 'h ....meta apo xronia turbiste kana clio.....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Re: "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ".....ΠΑΡΑΠΟΝΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY

entaxei 70 kyvikwn einai to scooter mou alla tin idia zimia pou tha pathei ena cbr me 90 xlm tha pathw k egw me to scooter....i asfaleia dn nomizw oti einai thema kyvikwn

afiste me emena me to kranos 400 eurw mou k ta gantia mou k eseis ante nikelwste kamia exatmisi 'h ....meta apo xronia turbiste kana clio.....

+1

Άσε τον καθένα να κάνει ότι θέλει.Η αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί οι πιτσιρικάδες δεν έχουν το θεό τους.Αλλά νομίζω ότι δε φταίει κανείς άλλος παρά μόνο η οικογένεια τους.Πρώτα τους αφήνουν να κάνουν όλα αυτά & μετά αν συμβεί κάποιο κακό καταριούνται τη μοίρα τους....

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αν μπορουσαμε και να το διαβασουμε κι ολας ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Και εσύ φίλε μου Ozzzzzzzy(παίζει να έχασα κανένα z) τι σε ενδιαφέρει?Ξέρεις ποιός είναι ο σωστός και ο έξυπνος.Μην ασχολήσε με διανοητικά ανάπηρους που σου λένε τέτοιες παπαριές για κράνη.Είπαμε.Μην το φοράς αν δεν έχεις κάτι να προστατέψεις.Πάντως χαίρομαι που σε βλέπω να δίνεις λεφτά σε κάτι καλό και σταμάτησες τους (μερικές φορές επικίνδυνους) πειραματισμούς με το scooterακι.
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Α, γεια σου!

Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Xρήστο όσο καλύτερα μπορούσα με τα χεράκια μου

2 λόγια θα πω μόνο (άντε περισσότερα ) ..για ένα φαινόμενο που παρατήρησα στους πιτσιρικάδες κάτω των 18 που αυτοαποκαλούνται μηχανόβιοι..
    Λοιπόν αυτοί οι πιτσιρικάδες παίρνουν ένα παπί 50 κυβικών (για νά'ναι νόμιμοι) συνήθως yamaha glx ή honda c50 (μόνο 50 δν είναι)..το φτιάχνουν γύρω στα 160 κυβικά με 2πλά καρμπυρατέρ κλπ, βάζοντας (τό'χουμε δει κι αυτό) ακόμα και νίτρο..γίνονται etc οι βασιλιάδες της ευθείας..δν διαφωνώ πως πάνε γαμάτα (ή γάματα; ).. χαρακτηριστικά θα πω για ένα glx απο την περιοχή του Μενιδίου.. ο ιδιοκτήτης το έφερε στο Περιστέρι για κόντρα μέσα σε κλούβα..τόβαλε μπρος κι έτριζε ο τόπος..έβαλε κόντρα 400άρι με yamaha z 155 κυβικών κ-α-ρ-α-φτιαγμένο και το πήρε..καταλαβαίνετε....τώρα από πλαίσιο, αναρτήσεις κ 2 παμπάλαια ταμπούρα δω χωράει αμφιβολία για την ασφάλεια..αλεξίπτωτο θέλουν για να σταματήσουν

το θέμα μου αυτή τη στιγμή δν είναι η επικίνδυνη παπομανία στη Ελλάδα..καθώς αν επισκεφτεί κάποιος το www.bikepics.com κ πάτε σε φωτό απο μηχανάκια όοοοολοι μα όοοοολοι είναι Έλληνες με εξαίρεση κανέναν απο Μαλαισία κλπ..
    το θέμα μου είναι πως αυτοί δν είναι μηχανόβιοι-λάτρεις των 2 τροχών..επιλέγουν αυτά τα παπιά gt μπορούν να τους κάνουν να κυκλοφορούν γρήγορα....πολύ γριόγορα κ "νόμιμα" αφού στα χαρτιά παραμένουν 50 κυβικών..

όταν ενηλικιωθούν πουλάνε το καραφτιαγμένο παπί κ δν συνεχίζουν σε άλλες μοτοσυκλέτες..παίρνουν αυτοκίνητα τύπου fiat punto gt, peugeot 106 rallye, renault clio κλπ..συνεχίζουν το φτιάξιμο ως κάγκουρες...

δν θα το ανέφερα σαν θέμα αν δν αυτοαποκαλούνταν μηχανόβιοι..κ μάλιστα αν δν "κατηγορόσαν" εμένα γιατί έδωσα 400ευρώ να πάρω κράνος η gt όπως λένε "τι τα θες τα γάντια ρε με το σκούτερ;"..όπως επίσης "κατηγορούν" ένα δερμάτινο μπουφάν..

εντάξει 70 κυβικών είναι το σκούτερ μου αλλα την ίδια ζημιά θα που πάθει ένα cbr με 90 χλμ θα πάθω κι εγώ με το σκούτερ..η ασφάλεια δν νομίζω οτι είναι θέμα κυβικών
    αφήστε με εμένα με το κράνος των 400 ευρώ μου κ τα γάντια μου κ εσείς άντε νικελώστε καμμιά εξάτμιση η ....μετά από χρόνια τουρμπίστε κανα clio.....

Έχω πήξει στη δουλειά :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    gt
    Το βρήκα !

gt=γιατί

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Το βρήκα !

gt=γιατί

Όχι ρε Μάκη, ...παπί GT λέει! όπως PUNTO GT, GOLF GT κλπ.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Όχι ρε Μάκη, ...παπί GT λέει! όπως PUNTO GT, GOLF GT κλπ.

Εγώ θα τό'κανα rallye πάντως !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ευχαριστω για την μεταφραση! παντως υπαρχουν τετοιοι μαλακες απειροι!

και να 2! φαινομενο που παρατηρειται παντου στο ελλαντα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2007_01_04_bikepics-763260-800.jpg 
Προβολές:	487 
Μέγεθος:	84,5 KB 
ID:	74256

Και γιατι δηλαδη δεν ειναι μηχανοβιοι και ειναι καποιος αλλος ο οποιος αγαπα την μοτο του και δεν την πειραζει και φοραει κρανος.Οκ το να μη φορας κρανος ως γνωστων ειναι βλακεια.

Αλλα εγω δε ξερω κανενα απο τους παλιους του 1975-80 με τα RD και τα αλλα διχρονα που να φορουσε κρανος.Και αυτοι ηταν μηχανοβιοι. Το αν θα παραμεινουν αυτοι οι πιτσιρικαδες στο σπορ αυτο ειναι κατι που κανεις δεν το ξερει.Ας ειναι καλα τα παιδια να πειραζουν τα μηχανακια τους και να χαιρονται και τα υπολοιπα θα τα μαθουν στην πορεια,οσοι επιμεινουν
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

μαρεσει που σκυβουν κιολας! λες και εχει φερινγκ το παπι και πανω απο τα 250 χλμ τους χαλαει η αεροδυναμικη! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Xρήστο όσο καλύτερα μπορούσα με τα χεράκια μου
    ....................

Αφου ηταν χειροτεχνια ... :smilea:

... δεν μπορουσα να ΜΗΝ το διαβασω, κι ας πηζω.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

stavrogin δεν ειναι μοτοσυκλετιστες γιατι δεν αγαπαν τις μηχανες..γιατι μετα τα 18 δεν παιρνουν μηχανη μεγαλου κυβισμου..το παπι το χαν για να κινουνται μεχρι τα 18..
    γιατι το να κανεις το παπι σου οπως στη φωτο που δειχνω δεν νομιζει οτι ταιριαζει με τη μοτοσυκλετιστικη κουλτουρα των περισσοτερων εδω μεσα..

οι πιτσιρικαδες αυτοι δεν ειναι μοτοσυκλετιστες γιατι επενδυουν φραγκα στον κινητηρα και οχι στην ασφαλεια.. βλεπε αναρτησεις,φρενα,ζαντες,λαστιχα,κρανη,γαντια, μπουφαν..ουτε ασφαλεια δεν εχουν γιατι "κοστιζει"..και οσο κανει το ασφαλιστρο για ενα χρονο για το σκατοκεφαλο τους κοστιζει μια νικελωμενη εξατμιση

καμαρωσε εναν μοτοσυκλετιστη στη φωτο.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2004_09_10_bikepics-209284-800.jpg 
Προβολές:	498 
Μέγεθος:	87,7 KB 
ID:	74258

[i]Α.Ας ειναι καλα τα παιδια να πειραζουν τα μηχανακια τους και να χαιρονται και τα υπολοιπα θα τα μαθουν στην πορεια,οσοι επιμεινουν [/B]
    οσα επιζησουν θες να πεις

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων