Βγαλε βρε καλε μου τα σειριτια ή κολλατα με σκρατς επανω στο μπουφαν οπως καναμε καποτε!! Δεν φανταζεσε που μπορουν να μπλεχτουν αμα γινει η στραβη!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
βρε τον αληταρά τον εξουσιαστή τον μηχανόβιο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Όταν λες "κάποτε" εννοείς τότε με τα Husky :rotflmao: ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
...οπως καναμε καποτε...
βρε κανε αυτο που σου λεω και ασε τις εξυπναδες!!![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αμφιμανίκια......Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
........ σειριτια ........![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Γιατι ο gcrook εχει φωτογραφιες ξανθων ντουκιδων που φορανε δερματινη στολη στον υπολογιστη του;
![]()
Θα μου πεις, sv εχει.. Τι να περιμενε κανεις;
![]()
Στο θεμα του θρεντ, δε καταλαβα Χριστο.
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Εγώ πάλι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσο γινάτι για να μην πάνε στρατό στον Έβρο και στην Θράκη γενικότερα.
Αφού αν γουστάρεις να περνάς καλά στη ζωή, όπου και να είσαι χωμένος το ίδιο θα περάσεις.....αρκεί να ξέρεις τι θές.
Έ ρε τζάμπα λεφτά βγάζει ο κόσμος πουλώντας παραμύθια. Είναι όπως τον φόβο για τον πόλεμο για να πουλάς όπλα στα αρνιά.
Καλό υπόλοιπο ρε συ....![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Πσσςςςςςςςςςςςς.....
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καλά όλα ωραία..αλλα να σε εχουν με τρανσαλπ να γυρνας σε χωμα...μου κάνει σε καψονι ρε φιλαρακο...
καλύτερα πεζοπορία λεμε και Εβρο!!!
αν ειναι και ο ξανθος αγγελος του κρουκη μαζί...![]()
![]()
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πσσςςςςςςςςςςςς.....
Λιά....από κάπου χάνεις αέρα.... για κοίτα το...![]()
![]()
![]()
![]()
στο κεφάλι είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Λιά....από κάπου χάνεις αέρα.... για κοίτα το...![]()
![]()
![]()
![]()
έβαλα φαστ :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais