τι ειναι αυτο ρε παιδια, τυχαια το βρηκα...
σε κανενα cd του moto πρεπει να ηταν ε?
Παρακολουθειστε το...
![]()
τι ειναι αυτο ρε παιδια, τυχαια το βρηκα...
σε κανενα cd του moto πρεπει να ηταν ε?
Παρακολουθειστε το...
![]()
Είναι η διαδρομή που κάνει ο συντάκτης του μοτό Λάζαρος Μαυράκης (αν θυμάμαι καλά) πηγαίνοντας από το σπίτι του στα γραφεία του μοτό.Η μοτοσυκλέτα είναι Kawasaki zx9r ninja...Όντως το βίντεο ήταν σε ένα παλιό cd του ΜΟΤΟ
γιατι δεν τα βαζουμε ολα σε ενα ποστ?εχουμε γεμισει ολο το φορουμ!!!
εγω υπερ των βιντεο ειμαι αλλα αν μας την πουν ή εξαφανιστουν θα εχουν δικιο!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Απο κατι τετοιους με εχει βγει το ονομα και οχι αδικα
![]()
Απορω πως επιτρεψανε να κυκλοφορισει τετοιο υλικο σε περιοδικο.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
.Η μοτοσυκλέτα είναι Kawasaki zx9r ninja...
Fazer 1000 καρμπυρατερατο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
![]()
δεν καταλαβαινω γιατι να μην βαλουν τετοιο υλικο σε περιοδικο!!!!
μην το δει κανα μικρο παιδι και κανει τα ιδια?
οποιος θελει το βλεπει οποιος δεν θελει δεν το βλεπει!!!!
τωρα για το αν μας εχει βγει το ονομα απο εκει ειμαι λιγο αντιθετος....
το ονομα μας βγαινει απο τα διαφορα που κανουμε εμεις οπως π.χ να παρκαρουμε πανω σε
πεζοδρομια κ.τ.λ
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
![]()
και να ξερεις οτι οτιδηποτε διαφορετικο γινεται και κανουν καποιοι σε σχεση με τους πολλους
ειναι κατακριτεο και εχει αλητες.....παντου ομως!!!
στην μουσικη
στην μηχανη
στον αθλητισμο
και σε πολλα αλλα!!!
Με το ιδιο σκεπτικο ας βαλουν και τσοντα DVD στο Μικυ Μαους και οποιο παιδακι θελει τα βλεπει ή οχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
δεν καταλαβαινω γιατι να μην βαλουν τετοιο υλικο σε περιοδικο!!!!
μην το δει κανα μικρο παιδι και κανει τα ιδια?
οποιος θελει το βλεπει οποιος δεν θελει δεν το βλεπει!!!!
τωρα για το αν μας εχει βγει το ονομα απο εκει ειμαι λιγο αντιθετος....
το ονομα μας βγαινει απο τα διαφορα που κανουμε εμεις οπως π.χ να παρκαρουμε πανω σε
πεζοδρομια κ.τ.λ
Κοιτα, δεν ειμαι αντιθετος με τις καγκουριες, και εγω κανω συχνα πυκνααλλα δεν συμφωνω με δημοσιευση τετοιου υλικου απο περιοδικα κτλ. Ποσο μαλλον εαν το βιντεο εχει τραβηχτει απο τους εκδοτες του.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Με το ιδιο σκεπτικο ας βαλουν και τσοντα DVD στο Μικυ Μαους και οποιο παιδακι θελει τα βλεπει ή οχι.
Κοιτα, δεν ειμαι αντιθετος με τις καγκουριες, και εγω κανω συχνα πυκνααλλα δεν συμφωνω με δημοσιευση τετοιου υλικου απο περιοδικα κτλ. Ποσο μαλλον εαν το βιντεο εχει τραβηχτει απο τους εκδοτες του.
![]()
η τσοντα που λες δεν εχει καμια σημασια!!!!με το θεμα μας!!!ειναι πολυ ακραιο!!!
οσο ευκολα πλεον μπορει ενα παιδια να βρει τσοντα στο διαδυκτιο τοσο ευκολα θα βρει και ενας μηχανοβιος τετοιο βιντεο!!!
οποτε το προβλημα δεν ειναι απο που το βρισκουμε!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Είναι η διαδρομή που κάνει ο συντάκτης του μοτό Λάζαρος Μαυράκης (αν θυμάμαι καλά) πηγαίνοντας από το σπίτι του στα γραφεία του μοτό.Η μοτοσυκλέτα είναι Kawasaki zx9r ninja...Όντως το βίντεο ήταν σε ένα παλιό cd του ΜΟΤΟ
φαινεται να το διασκεδαζει που παει για δουλεια![]()
![]()
:rotflmao:
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
με τετοια δουλεια και μηχανακι θα γουσταρα και εγω να παω για δουλεια!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
φαινεται να το διασκεδαζει που παει για δουλεια![]()
![]()
:rotflmao:
Εδω διαφωνουμε, απο που το βρισκουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
οποτε το προβλημα δεν ειναι απο που το βρισκουμε!!!!
Ενα μοτοσυκλετιστικο περιοδικο νομιζω πρεπει να προαγει τον μοτοσυκλετισμο
και αυτο που βλεπουμε στο συγκεκριμενο video καθε αλλο παρα αυτο δεν κανει.
Επιπλεον, μηπως προσεξες ποσους αλλους αναβατες και πεζους εβαλε σε κινδυνο
με τα καραγκιοζιλικια του ? Δεν λεω να μη τα κανει. Να τα κανει αλλα εκει που
πρεπει, οι αλλοι δεν φταινε σε τιποτα.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
μπραβο ωραιο βιντεο.τι να πω απαραδεχτο και για το περιοδικο μοτο που το εβαλε να το βλεπουν οι αναγνωστες και να θελουν να το μιμιθουν και αυτοι,καλα ο μοτοσυκλετιστης αμα θεωρητε τετοιος πολυ παγκοσμιος μ@λ@κ@ς οπως παρα πολυ που κυκλοφορουν στην ελλαδα.κατι τετοιοι και ομοιοι τους εχουν χαλασει το ονομα γυρω απο την μοτοσυκλετα.απαραδεχτο και παλι απαραδεχτο.
Το video αυτό είναι αν θυμάμαι καλά απο το 2003 μετά τον πυρετό με τον Ghostrider. Ήταν κάτι που είχε συζητηθεί έντονα και οι απόψεις ήταν δύο όπως και εδώ.
Η μια έλεγε πως δεν μπορεί ενα περιοδικό , που θέλει να προωθεί την σωστή οδική συμπεριφορά να σιγοντάρει μια τέτοια κίνηση, έστω και αν έγινε απο αναβάτη αγώνων (Συνιώρης) , με πολύ καλύτερες οδηγικές ικανότητες απο τους περισσότερους.
Η άλλη έλεγε, πως με αυτό το σκεπτικό της απαγόρευσης αλλά και της άβουλης υπαγόρευσης, μέσα απο το διαβάζουμε και το θέμα του μιμητισμού, θα έπρεπε και οι ταινίες βίας στην τηλεόραση , τα videogames, κτλ που πουλάνε ή προβάλλονται επίσημα να διακοπούν και αυτά. Έτσι δεν θα είχαμε και πιθανές περιπτώσει μιμητισμού , βασισμένες σε αυτά.
Διαλέγετε και παίρνετε.... πάντως το θέμα είναι πάρα πολύ παλιό και σίγουρα χωράει μια καλή ανακύκλωση για αυτό.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
the Greek way...
δηλαδη μονο καγκουρες εχει η Ελλαδα ?
ή μηπως οι αυτοκινητστες οδηγουν συνετα κ ολη τη ζημια την κανουν οι μηχανες...
καλα το οτι ενα περιοδικο με ανανγνωσιμοτητα εβγαλε ενα τετοιο βιντεο κ μαλιστα παραγωγης της συντακτικης ομαδας..ειναι επιεικως απαραδεκτο..αλλα πες οτι λιγο πολυ ξερουμε (?) τι ρολο βαραει το καθε εντυπο κ κραταμε την αναλογη σταση απεναντι του...
μια ακομα ( ασχετη ) ερωτηση ..
αυτο τι ειναι ?
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..