Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: aksizei to freewind en etei 2007????

Νέο μέλος

aksizei to freewind en etei 2007????

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!
    ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FREEWIND
    1)ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΗ(ΘΕΣ/ΚΗ)
    2)ΜΕΧΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕ 2 Κ ΜΠΑΓΑΖΙΑ
    3) ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΕ 30.000 Km μοντελο '03?
    4)ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΥΩ.................
    forza aris

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    oχι ,δεν αξιζει... αν σε ενδιαφερει κατι σε On-Off παρε ενα μεταχειρι transalp.....

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ψιτ

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΛΕΜΕ
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Εχω ενα freewind μαυρου χρωματος με 35.000 χλμ του 99 και το δινω (πμ)

το freewind (γενικα μιλαμε οχι για το δικο μου ) ειναι πολυ ανετο μεσα στην κινιση το τιμονι του κοβει παρα πολυ και αυτο σε βοηθα απιστευτα μεσα στην κινιση

ειναι οικονομικο απο βενζινη (δε καιει καθολου)

παει οπου θες και με πιο πολλα μπαγκαζια και πατα και χωματακι (οικοδομης αλλα με καταλληλα λαστιχα παει παντου εγω του φοραω τα ανεκε τα μισελεν τα καλυτερα για ασφαλτο -και βρεγμενη- γενικα για τα ον οφ)

ειναι λεπτο και χωρα παντου

δε καταλαβαινεις τις κατατοπιες του δρομου εκτος και αν εχει κλασμενη αναρτηση (λογικο για τα 30.000 χλμ του)

το μονο προβλημα που μου εχει βγαλει ειναι τα ρουλεμαν του τιμονιου (τα αλλαξα με 60 ευρω και τα 2) το οποιο μαλλον ειναι συνηθες προβλημα αυτης της μηχανης

τυπικο μονοκυλινδρο με γεματες χαμηλες και αδυναμες μεσαιες και ψοφιες ψηλες (αυτο δε σε ενδοιαφερει ομως γιατι freewind δεν παιρνεις για να κανεις κοντρες -αν και κατι μαμα ΧΤ που μου το παιζουν κορνιοδοι τρωνε μια π..... απο εδω μεχρι εκει που εισαι

θελει φροντιδακ αι προδερμ οπως ολα με τα σερβις του με το να μην του σκιζει ταραμματα γκαζονοντας και τερματιζοντας την ταχυτητα παν μετρο αριστο

συχνα λαδακι και τεντωμα στην αλυσιδα του σερβις και ολα καλα

τιμιο μηχανακι και σκυλι -ναι οντως-

αυτα αμα θες κατι αλλο ρωτα

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    oχι ,δεν αξιζει... αν σε ενδιαφερει κατι σε On-Off παρε ενα μεταχειρι transalp.....
    ναι στη τιμη 2 freewind συμφερει πολυ να παρεις ενα transalp..... δε λεω... γιατι το transalp ειναι το "motogp" των on-off (μη χεσω!) και πρεπει να το αγορασει κανεις με καθε κοστος!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι στη τιμη 2 freewind συμφερει πολυ να παρεις ενα transalp..... δε λεω... γιατι το transalp ειναι το "motogp" των on-off (μη χεσω!) και πρεπει να το αγορασει κανεις με καθε κοστος!
    ασχημη ωρα βρηκες για διαμαχες...τεσπα εχεις δικιο...

Το motogp των on-off μπορεί να μην είναι αλλά φτάνει προς τον τίτλο 2 φορές περισσότερο απ'ότι'το freewind !

Γι'αυτό και η διπλάσια τιμή :a13:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ναι οκ

εγω θα αγοραζα καλυτερα 2 freewind...

ναι οκ
    εγω θα αγοραζα καλυτερα 2 freewind...
    Δεκτόν και ορθότατον !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nelson
    egw phra ena montelo 99 me 29.000 xlm to kalokairi, twra einai me 37.000 kai to
    monadiko poy toy katalogizw opws kaih EVI einai ta rouleman timoniou.

Ithela monokylindro ek pepoithisews, aneto einai, mia kapoia prostasia apo ton
    aera thn exei, arketa oikonomiko kai den exei bgalei mexri twra kati. Sthn polh
    einai aplws apsogo (me ena AX-1 poy exw de mporw na pw oti keinoymai pio aneta).

Gia thessalonikh-Xalkidiki den yparxei problhma, exw kanei to athina-thessaloniki kai pisw
    ayhtimeron (de lew oti htan oti pio aneto, alla ginetai).

Gia stripsimo kai frena de tha soy pw giati ola ayta exoyn na kanoyn me to pws to pas
    kai to ti thes...

Gia xwma, nai pataei, de kanei enduro alla exei poly endotikes anarthseis kai
    to sxetika xamhlo baros boithaei, gia thn istoria se hmi-xwmatinh bolta meta
    apo broxh mazi me ena DR-750, sthn idia poreia to DR kolhse alla oxi to freewind.
    Egw de to ksanapw se tetoia giati de mporw na bgazw laspoyries, oxi giati de paei.

telikh (kai panta ypokeimenikh) apopsi einai oti to freewind einai metrio pros kalo se
    oloys toys tomeis xwris na se eksitarei kati alla xwris na exeis kapoio oysiastiko
    parapono.

ayta...
    NeLSoN

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Το πήρε ένας φίλος μου μεταχειρισμένο (40000+ χιλιόμετρα). Ομολογώ πως το μηχανάκι δεν το ήξερα (ή μάλλον δεν ήθελα να το ξέρω γιατί δεν τρελαίνομαι και πολύ με τα ον οφ) αλλά είναι ωραίο (για 2000? που έδωσε)

Το πήρα για μια ενδελεχή βόλτα Κηφισό - Ν.Φιλαδέλφεια - Αγ. Αναργύρους - Ίλιον - Περιστέρι. Το μηχανάκι είναι αρκετά ελαφρύ και με μικρό πλάτος που βοηθάει όταν έχει κίνηση. Το μοτέρ είναι απλά οκ. Υποψιάζομαι πως με 2 άτομα και αποσκευές δεν θα είναι και πολύ χαρούμενο με ταχύτητες κοντά στα 140χλμ. Όμως έχει πολλή ροπή χαμηλά που το κάνει πολυυυυυυ ευκολοδήγητο. Θέση οδήγησης πολύ άνετη, κάνει και για ψηλούς. Το φερινγκ το μαμίσιο είναι κάπως κοντό και δεν κόβει και πολύ αέρα. Τα φρένα και οι αναρτήσεις ήταν ψιλοχάλια αλλά μάλλον φταίει η παλαιότητα του μηχανακίου (μοντ '98) και η προαναφερθείσα τιμή. Πράγμα που σημαίνει πως με τιμή κοντά στα 2000 δεν θα δεις και πολλή προκοπή γιατί συνήθως 2000? σημαίνει τουλάχιστον 1000? μαζέματα...Τέλος από θέμα ύψους, μου φάνηκε πιο πολύ ον παρά όφ, χωρίς όμως να έχω κάτι για άμεση σύγκριση. Πιστεύω πως μπορείς να βρεις κάποιο καλό με 3000? και (αν και υπάρχουν και κάποια σε άριστη κατάσταση στα 4000?....αλλά τότε αρχίζεις να πηγαίνεις για Άφρικα) να είσαι άρχοντας...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Φίλτατε πολλές οι παράμετροι για την επιλογή μηχανής . Κατά πρώτον από ότι διαπιστώνω είσαι για on-off .Κατά δεύτερο το θέλεις και πολιτισμένο . Εγώ θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις κάτι που θα σε βολεύει στον σωματότυπό σου (κοντός ή ψηλός παχύς ή λεπτός) και σε αντιστοιχία με την οδηγική εμπειρία που έχεις στις μηχανές αυτού του είδους διότι όσο να είναι είναι και σχετικά βαριές και αν κάνεις πως πέφτεις άντε σήκωσε την .. :smilea: Πάντως για να τελειώσω θα σου έλεγα πως αφού κινείσαι σε μεταχειρισμένο να πάρεις μηχανή που να έχι κυκλοφορήσει σε αρκετά κομμάτια ώστε και να μην ψάχνεσαι μόνο σε εξουσιοδοτημένα και σε γδέρνουν αλλά και να βρίσκεις ανατλλακτικά σε διάστημα 2 το πολύ 3 ημερών και όχι να σε τρώει η αναμονή εσένα και την μηχανή η σκόνη του συνεργείου .

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    ειναι πολύ αξιόπιστο κ τίμιο μηχανακι...αυτο ειναι αληθεια...

να κοιταξεις επισης κ τη φλαντζα κεφαλής γιατι σε αρκετα δακρυζει.....δεν ειναι σοβαρο πρόβλημα, αλλα ειναι λίγο ''ζαλ@ρχιδικο''...

την αλλαζεις σε καλο μαστορα κ τελειωνεις, αν στο βγαλει...

τωρα συγκρι΄τικά με το Τρανσάλπ που αναφερθηκε πιο πάνω...ειναι κ αυτο επίσης τίμιο κ αξιοπιστο....στα + του Τρανσάλπα, θα έλεγα το γεγονός οτι ειναι δικύλινδρο, (λιγότερη κραδασμοί, περισσότερη ευχέρεια σε μεγάλες αποστάσεις, κ περισσότερη άνεση σε δικάβαλο με μπαγκάζια, λόγω σέλας κ χώρου, όχι οτι το suzuki θα σε προβληματίσει ιδιαίτερα έτσι?

οδήγησε τα κ τα δυο , κ παρε όποιο σου κάτσει καλυτερα...κ τα δυο είναι πολύ καλά για τη χρήση που θες να κάνεις...

ελπίζω να σε βοήθησα...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    για κίνηση στην εθνική με 140 και πράγματα (μπαγκαζιέρα γεμάτη και τανκμπαγ) με δύο άτομα πας άνετα 140 τα παραπάνω είναι για στιγμιαία αλλά σταθερά 140 ταξιδεύεις

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Gnomes gia to suzuki freewind
    από sotiraul στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2010, 15:26
  2. aksizei to neo f800gs?
    από tomigun στο forum BMW
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 12:37
  3. Polles fotos apo to NEC 2007 motor show
    από Pan_Londinium στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2007, 06:33
  4. nea gia to transalp(2007)
    από doukas37 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2006, 16:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ