Το τελευταίο εξάμηνο, που κυκλοφορώ ως επί το πλείστον με το παπάκι, παρατήρησα την εξής τακτική που εφαρμόζουν πολλοί τύποι που "οδηγούν" αυτοκίνητα. Σε διασταυρώσεις που έχουν stop και έχω εγώ προτεραιότητα, ενώ με βλέπουν ότι έρχομαι και υπό κανονικές συνθήκες (αν ερχόταν άλλο αυτοκίνητο) θα περίμεναν να περάσει ο κάθετα διερχόμενος και έχων προτεραιότητα, επειδή έχω παπάκι, συνεχίζουν να βγαίνουν σιγά - σιγά και διστακτικά, ποντάροντας στο γεγονός ότι εγώ θα κάνω ελιγμό ή θα κόψω και θα τους αφήσω να βγουν! Αυτό με τη μοτοσυκλέτα δεν το είχα παρατηρήσει. Ίσως έλεγαν "κάτσε να σταματήσω, μην έρθει ο αλήτης με τη γκουμούτσα και μου τσαλακώσει την αυτοκινητάρα μου". Αλλά με το παπάκι είναι πολύ συνηθισμένο και έχω σπαστεί πολύ άσχημα. Δεν κόβω καθόλου και συνεχίζω προς τα πάνω τους και πλακώνονται στα φρένα για να μη χτυπήσουμε. Δε μ' ενδιαφέρει.. Καλό κράνος φοράω κι αν κάνει κάποιος το λάθος και με χτυπήσει, θα τον κυνηγήσω τόσο που θα το σκυλομετανιώσει γι' αυτή την $%^@#τακτική που έχει. Πήρε η κάθε καρακαλτάκα τιμόνι στα χέρια και την έχει δει βασιλιάς των δρόμων.