στο γνωστο μερος στην πεντελη. για οσους δεν ξερουν το σημειο του ραντεβου, θα βαλουμε ποστ 2-3 μερες πιο μπροστα. γραψτε οσοι ενδιαφερεστε. δεκτα και παρταλια![]()
στο γνωστο μερος στην πεντελη. για οσους δεν ξερουν το σημειο του ραντεβου, θα βαλουμε ποστ 2-3 μερες πιο μπροστα. γραψτε οσοι ενδιαφερεστε. δεκτα και παρταλια![]()
επ..καλη φαση...σε αυτη τη συναντηση θα ειμαι και εγω...
OFTEN CHALLENGED
NEVER BEATEN
Ti ? Pws? Pou? Pote? Giati?
Ean den eimai ektos isws erthw....
"into a mind absolutely free from thoughts and emotions, even the tiger finds no room, to inserts its fierce claws/one and the same breeze passes among the trees over the valleys and the mountains. And hence, why do they give such a different sound?"
A! Ωραια πραματα..![]()
Το περιμενα πως και πως αυτο.. Bravo Γιωργο.![]()
-------------
I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
-- Bruce Baum
CB400SF '97
CBR600F '03
πω ρε γαμωτη τη χειροτερη μερα για εμενα.Δεν πειραζει ας ειναι.
Ολα καλά ρε Γιώργαρε αλλά ο δρόμος λόγω της ημέρας, της εποχής και της θάλασσας που υπάρχει πίσω απο την πεντέλη, θα μας διμιουργήσει αρκετά προβληματα γιατί θα υπάρχει πολύ κίνηση.
![]()
![]()
![]()
ας είναι όμως. Χαλάλι μας.![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
kapeos
Ολα καλά ρε Γιώργαρε αλλά ο δρόμος λόγω της ημέρας, της εποχής και της θάλασσας που υπάρχει πίσω απο την πεντέλη, θα μας διμιουργήσει αρκετά προβληματα γιατί θα υπάρχει πολύ κίνηση.
ας είναι όμως. Χαλάλι μας.
---------------------------------------------------------------------------------
θα βρουμε καβαντζα μην ανησηχης...
γιωργος
Δεχόσαστε και καινούργιους ή συνεχίζεται από εκεί που μείνατε στα προηγούμενα, οπότε δεν θα μπορώ να ακολουθήσω;
Αν δέχεστε πρέπει να φοράμε φόρμες ή όπως θέλουμε ερχόμαστε;
Θόδωρος
Master και η KουλαMαρια η χαρη μου θα ειναι εκει!
φιλε tdaf ελα αν θες αλλα φερε μπυρες!![]()
![]()
(πλακα κανω ...ετσι....)
tdaf
Δεχόσαστε και καινούργιους ή συνεχίζεται από εκεί που μείνατε στα προηγούμενα, οπότε δεν θα μπορώ να ακολουθήσω;
Αν δέχεστε πρέπει να φοράμε φόρμες ή όπως θέλουμε ερχόμαστε;
Θόδωρος
------------------------------------------------------------------------------------
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
δεν χρηαζετε να φερης φορμα και εξοπλησμο μαχης.
κανουμε την θεωρια και μετα σαν καλα παιδια κανουμε με μικρη ταχυτητα την πρακτηκη. δεν ειμαστε στην πιστα και λογο του οτι ο συντελεστης ασφαλιας του δρομου δεν εχει καμια σχεση με της πιστας. παμε χαλαρα πολυ χαλαρα μονο και μονο να μαθουμε της ασκησεις. σε μια μερα η ενα μηνα δεν γηνεσε οδηγαρα. στο ραντεβου μαθενουμε το τι πρεπει να κανουμε, και καθε μερα πιγενοντας στην δουλια μας η στην βολτα μας προσπαθουμε να τα εφαρμοσουμε και να τα αφομιοσουμε. ολλα αυτα για να τα μαθης πρεπει να τα κανεις χαλαρα. πρωτα θα μαθης πως κανεις της ασκησεις, μετα θα προσπαθησεις με μικρη ταχητητα να της εφαρμοσεις. και με τον καιρο θα της αφομιοσεις. σε περιμενουμε. καλως να ερθης.
γιωργος
Γιώργο ευχαριστώ.
idi, μπύρες (αλκοόλ) σε μάθημα για ασφαλή οδήγηση; Μάλλον παρασύρθηκες.![]()
Θόδωρος
Yparxei kapoio kostos simmetoxis? Telika to gnwsto meros pou einai??
"into a mind absolutely free from thoughts and emotions, even the tiger finds no room, to inserts its fierce claws/one and the same breeze passes among the trees over the valleys and the mountains. And hence, why do they give such a different sound?"
Όχι ρε π**στη μου...
Πέμπτη παιρνω το 750 (ΟΛΕ!!!) και Σαββαστοκύριακο θα το στρώνω ολη μέρα (ΟΛΕ!!!)...
Γ*μ*τ* και έχω σημειώσει μερικές απορίες...
(δεν αντεξα ρε Γιώργη, το πηρα τελικά το Twist of the wrist vol 2 και το ρούφηξα ολάκερο...αν έβλεπες την φάτσα μου οταν τελείωσα και την τελευταία σελίδα...)
http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
"That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."
Traveller
Yparxei kapoio kostos simmetoxis? Telika to gnwsto meros pou einai??
ναι υπαρχει...... θα μας ανεχτης για καποιες ωρες, Α.. και θα πληρωσεις φεβγοντας τον καφε που θα παρης....
modeerf
Όχι ρε π**στη μου...
Πέμπτη παιρνω το 750 (ΟΛΕ!!!) και Σαββαστοκύριακο θα το στρώνω ολη μέρα (ΟΛΕ!!!)...
Γ*μ*τ* και έχω σημειώσει μερικές απορίες...
(δεν αντεξα ρε Γιώργη, το πηρα τελικά το Twist of the wrist vol 2 και το ρούφηξα ολάκερο...αν έβλεπες την φάτσα μου οταν τελείωσα και την τελευταία σελίδα...)
ειμαι σηγουρος οτι θα εχεις απορειες... με το βιβλιο μονο δεν μπορεις να τα καταλαβης. αν δεν σε βοηθησει και καποιος μπορει να μπερδευτης περισοτερο.
ελα να το στροσης και να στροθης μαζη μας. αλλοστε τοσο σιγα που θα παμε δεν ειπαρχει περιπτοση να εχεις προβλημα.
γιωργος