Οχι πως είδαμε και το υπερθέαμα αυτές τις δύο μέρες,αλλά ρε παιδί μου...βλέπεις ότι η μπάλα κάπως έτσι πρέπει να παίζεται.
Ομορφες ενέργειες,σωστές πάσες,σούτ,ένταση,νεύρο και πολύ...πολύ τρέξιμο!
Και να έχεις τους ηλίθιους,τους πανίβλακες και άμπαλους σχολιαστές να μην παίρνουν χαμπάρι,γαμώ το μαρκούτσι που τούς δώσανε γαμώ!!
Και δεν παίρνουν χαμπάρι γιατί,εκτός από άσχετοι,είναι οπαδοί.Της πιο εμπορικής ομάδας πάντα.
Παίζει προχθές Ρεάλ-Μπάγερν.Και να μούχει ζαλίσει τα @@![]()
ο Βερνίκος,αυτό η Ρεάλ,εκείνο η Ρεάλ...λες και παίζανε μόνοι τους.Είναι και η Μπάγερν και στα κάτω της,είναι και ίσως η πιο μισητή ομάδα τής Ευρώπης,είμαι κι εγώ φανατίλας από μικρός,που να τον είχα μπροστά μου τον Βερνίκο να τού 'δινα να φάει τα γυαλιά του
![]()
Αμ αυτός ο Θεοφιλόπουλος;Ειτε μεταδίδει μπάντμινγκτον είτε ποδόσφαιρο,το ίδιο και το αυτό.Ασε πια το accent του: "chabions league", "Ider" κλπ΄.Ευτυχώς ξέρει ποιός παίχτης φοράει το 11,τι μέρα είναι σήμερα,πότε έχει γενέθλια ο Φίγκο,πράγματα πολύ χρήσιμα σ' εμάς τους χαζούς που καθόμαστε να δούμε λίγο μπαλίτσα.
Και καθόμαστε και βλέπουμε αυτά τα παιγνίδια και το Σαββατοκύριακο θα πρέπει πάλι να φάμε στη μάπα τα εγχώρια τσουβάλια.
Και θ' ακούσουμε τις φοβερές αναλύσεις τού Μίχου,καθώς ο Γκώνιας είναι καπαρωμένος στο C.L.![]()
![]()
![]()
Ρε γαμώ τα βάσανα!!