ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!
ΣΑΝ ΑΥΤΟ : http://www.capital.gr/news.asp?Details=240391
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ .
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ?
έχει ξανασυζητηθεί.....αν θες ανέσυρε το σχετικό thread όπου, όπως καταλαβαίνεις, είχε γίνει της π@@@νας...Αρχικά δημιουργήθηκε από spive82
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ?![]()
![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Υπέρ.Αρχικά δημιουργήθηκε από spive82
(το γιατί το έχω αναλύσει ξεκάθαρα σε παλιότερο θρεντ)
Όποιος πιστεύει οτι η παιδεία στην ελλαδα ειναι δωρεάν και δημόσια απλά δεν ξέρει τι του γίνεται...
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Επίσης...Αρχικά δημιουργήθηκε από spive82
Άλλο το "μη κερδοσκοπικά" άλλο το δεν πληρώνω δίδακτρα
μη μπλέκουμε βούρτσες με π#$τσες...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
απλα να σημειώσω ότι ιδιωτικά πανεπιστημιακά ιδρύματα δεν υπάρχουν πουθενά στην Ευρώπη....μονο στο Αμέρικα....όπου τα Funds είναι πολλά....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Υπέρ.
(το γιατί το έχω αναλύσει ξεκάθαρα σε παλιότερο θρεντ)
Όποιος πιστεύει οτι η παιδεία στην ελλαδα ειναι δωρεάν και δημόσια απλά δεν ξέρει τι του γίνεται...
![]()
![]()
τώρα γιατί θέλουν να κάνουν κάτι στην Ελλάδα που δεν έχει γίνει πουθενά στην Ευρώπη δεν ξέρω...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Επίσης...
Άλλο το "μη κερδοσκοπικά" άλλο το δεν πληρώνω δίδακτρα
μη μπλέκουμε βούρτσες με π#$τσες...
ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ' ΤΗΣ
ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ "ΚΕΡΔΟΣ" ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΑΚΤΡΑ . ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ .
δεν υπάρχει αυτο το πράγμα που λες...Αρχικά δημιουργήθηκε από spive82
ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ .![]()
εχουμε ξεμείνει απο
οικοδομους,
μπογιατζηδες,
ηλεκτροσυγκολλητες,
μονταδώρους
ηλεκτρολόγους
υδραυλικούς
και ένα σωρό τέχνες....
ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεε
η δουλειά του τεχνίτη πληρωνεται πολύ καλά!
όσο για την παιδεία... πλέον με το νετ, κανείς δεν έχει δικαιολογια αν έχει όρεξη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
δεν υπάρχει αυτο το πράγμα που λες...![]()
εχουμε ξεμείνει απο
οικοδομους,
μπογιατζηδες,
ηλεκτροσυγκολλητες,
μονταδώρους
ηλεκτρολόγους
υδραυλικούς
και ένα σωρό τέχνες....
ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεε
η δουλειά του τεχνίτη πληρωνεται πολύ καλά!
όσο για την παιδεία... πλέον με το νετ, κανείς δεν έχει δικαιολογια αν έχει όρεξη!
+1
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
1. Μη γράφεις κεφαλαία.Αρχικά δημιουργήθηκε από spive82
ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ' ΤΗΣ
ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ "ΚΕΡΔΟΣ" ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΑΚΤΡΑ . ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ .
2. εγώ το ξέρω, εσύ έγραψες "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ."
Άλλο τα δίδακτρα, άλλο το κέρδος...
Το αν η ανωτατη παιδεία (θα) είναι για τους "'εχοντες"... μα και τώρα έτσι είναι, όποιος ανήκει στους "έχοντες" (αυτά τα αιώνια κομπλεξ του έλληνα) δε μπαίνει στη διαδικασια εξετάσεων κλπ, την κάνει κατ΄ευθείαν για έξω... σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με τα μπουρδέλα που έχουμε εδώ...
Κι έχει πολυ δίκιο ο katanas, έχουμε πήξει στους "επιστήμονες", τον διακαή πόθο της ελληνίδας μάνας να δει το παιδί της γιατρό/δικηγόρο/μηχανικό και απο μεσαία και εξειδικευμένα στελέχη @@@δια...
Ψάχνουν τα λογιστήρια για υπαλλήλους (που παλια έβγαιναν απο τις μεσαίες σχολες) και σκάνε παιδια με πτυχία ΑΕΙ και μαστερ και πιανουν δουλεια με το βασικο των 800+ ευρω
(το πτυχίο όμως δειχνει ωραία στον τοίχο του σπιτιού για να καμαρώνει η μαμα στους επισκέπτες)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς στόχο το κέρδος δεν νοείτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Άλλο τα δίδακτρα, άλλο το κέρδος...
Το αν η ανωτατη παιδεία (θα) είναι για τους "'εχοντες"... μα και τώρα έτσι είναι, όποιος ανήκει στους "έχοντες" (αυτά τα αιώνια κομπλεξ του έλληνα) δε μπαίνει στη διαδικασια εξετάσεων κλπ, την κάνει κατ΄ευθείαν για έξω... σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με τα μπουρδέλα που έχουμε εδώ...
Κι έχει πολυ δίκιο ο katanas, έχουμε πήξει στους "επιστήμονες", τον διακαή πόθο της ελληνίδας μάνας να δει το παιδί της γιατρό/δικηγόρο/μηχανικό και απο μεσαία και εξειδικευμένα στελέχη @@@δια...
Ψάχνουν τα λογιστήρια για υπαλλήλους (που παλια έβγαιναν απο τις μεσαίες σχολες) και σκάνε παιδια με πτυχία ΑΕΙ και μαστερ και πιανουν δουλεια με το βασικο των 800+ ευρω
(το πτυχίο όμως δειχνει ωραία στον τοίχο του σπιτιού για να καμαρώνει η μαμα στους επισκέπτες)
![]()
ποιος θα διαθέσει τα τεράστια ποσά που χρειάζονται για να στηθεί ένα σοβαρό εκπαιδευτικό ίδρυμα χωρίς να στοχευει στο κέρδος???
για τα υπόλοιπα που λες σχετικά με τη νοοτροπία συμφωνώ απόλυτα....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
επειδή χτίζουμε μια οικοδομή... έρχονται στιγμές που έχω πιστεψει ότι χτίζω στην Αλβανία, ή στο Ιράν ή στο πακιστάν...![]()
to pirgo tis vavel ftiaxnis agori mou?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
επειδή χτίζουμε μια οικοδομή... έρχονται στιγμές που έχω πιστεψει ότι χτίζω στην Αλβανία, ή στο Ιράν ή στο πακιστάν...![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
δυστυχώς μοιάζει πάρα πολύ...Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
to pirgo tis vavel ftiaxnis agori mou?
και μιλάμε για το 90% των οικοδομών στην Αθήνα...
τις χάσανε οι έλληνες απο τα χέρια τους...
ne malakes ine i elines na to pezoun amorfotoi atalantoi adeksioi ke na xtizoun giapiaΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
δυστυχώς μοιάζει πάρα πολύ...
και μιλάμε για το 90% των οικοδομών στην Αθήνα...
τις χάσανε οι έλληνες απο τα χέρια τους...
i elines agori mou ine ksipnioi me tilepazaria me tiletragoudao ke mexri tilepipes vgazoun lefta
ase tous malakes tous kanivalous na xtizoune..
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ipa kiegw kapia ejhshsh tha yparxi!Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ne malakes ine i elines na to pezoun amorfotoi atalantoi adeksioi ke na xtizoun giapia
i elines agori mou ine ksipnioi me tilepazaria me tiletragoudao ke mexri tilepipes vgazoun lefta
ase tous malakes tous kanivalous na xtizoune..
paw na to pw kai stous allous!:rotflmao: