Μπορείτε να μη παίζετε με τα μάτια μας?Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
eee kala
pou alou 8a phgaine autos.....
sthn anw kai katw kleitorida opws blepete kai apo thn pinakida tis fwto!
kala perases toulaxiston????
e?![]()
![]()
![]()
Τι φωτό σεληνιακού τοπίου ήταν αυτή?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε....![]()
![]()
Άλλο η κλειτορίδα και άλλο η Κλειτορία που ώντος πρ'επει να περάσατε:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
eee kala
pou alou 8a phgaine autos.....
sthn anw kai katw kleitorida opws blepete kai apo thn pinakida tis fwto!
kala perases toulaxiston????
e?
Ναι, γιατί απ' το πρώτο........Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Άλλο η κλειτορίδα και άλλο η Κλειτορία που ώντος πρ'επει να περάσατε:rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Και σε αυτο το θρεντ βλεπουμε μια βολτα που εγινε πριν απο 5 μηνες, την μοναδικη φωτο την ποσταρε καποιος που δεν συμμετειχε σε αυτην, και η μοναδικη αυτη φωτο, εχει μπει σε 4 παραλλαγες απο 4 χρηστες που δεν συμμετειχαν επισης στην βολτα.
Σε λιγο θα προσλαβουμε και γραμματεις να μας κλεινουν ραντεβου για Δελεαρ, και δακτυλογραφους για να απαντανε στα ποστ.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
axaxaxaxaxaxaaxxa poly kaloaaxaxaxaxaxaxaxaxaη στον Αρη...
Και σε αυτο το θρεντ βλεπουμε μια βολτα που εγινε πριν απο 5 μηνες, την μοναδικη φωτο την ποσταρε καποιος που δεν συμμετειχε σε αυτην, και η μοναδικη αυτη φωτο, εχει μπει σε 4 παραλλαγες απο 4 χρηστες που δεν συμμετειχαν επισης στην βολτα....
xaxaaxxaxaxaxaxaax
eimaste oti na nai..... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
:rotflmao:![]()
Σε πιάνω αδιάβαστο...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και σε αυτο το θρεντ βλεπουμε μια βολτα που εγινε πριν απο 5 μηνες, την μοναδικη φωτο την ποσταρε καποιος που δεν συμμετειχε σε αυτην, και η μοναδικη αυτη φωτο, εχει μπει σε 4 παραλλαγες απο 4 χρηστες που δεν συμμετειχαν επισης στην βολτα.
Σε λιγο θα προσλαβουμε και γραμματεις να μας κλεινουν ραντεβου για Δελεαρ, και δακτυλογραφους για να απαντανε στα ποστ.
έχει μπει η φωτό στο αντίστοιχο τόπικ που δημιουργήθηκε για να έρθουμε να δούμε εσένα καρντιά μου....![]()
![]()
![]()
ποτε εγινε η εκδρομη αυτη?....![]()
και γιατ εχει και το δικο μου μηχανακι η φωτο?.......![]()
![]()
:a24:
:ZZZ::ZZZ:
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ναι καλα.... η δικη σου δεν παει πισω αφου εχει πρασινισει μεχρι και η ασφαλτος! θα μου τους κανεις και χωματινους τωρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Μπορείτε να μη παίζετε με τα μάτια μας?![]()
![]()
![]()
Τι φωτό σεληνιακού τοπίου ήταν αυτή?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Kai poly poy asxolithika!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ναι καλα.... η δικη σου δεν παει πισω αφου εχει πρασινισει μεχρι και η ασφαλτος! θα μου τους κανεις και χωματινους τωρα!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: