Εχω βαρεθεί κάθε λίγο και λιγάκι να με σταματάνε ζητάδες και να μου τα πρήζουν για το μοτόρι μου...
- Πήξτε!
Το ξέρω ότι ζήλευετε επείδη εσείς πήζετε για το υπόλοιπο της ζωής σας λες και είστε ακόμα ψάρακες 18μηνίτες, αλλά τι να κάνουμε, επιλογή σας ήταν....
- Πήξτε!
Κάθε λίγο και λιγάκι κλήση για θόρυβο, κλήση για μη ορατή πινακίδα, συστάσεις για καθρέπτες, συστάσεις για φλάς κτλ κτλ....
- Πήξτε!
Γ@μ τη τρέλα μου σ'αυτή τη χώρα, σ'αυτό το πλανήτη πια!!!
Πιόνια όλοι ! ! !
Πιόνια ! ! !
----------
"- Καλά κυρ αστυνόμε, ποιον πειράζω που έχω τη πινακίδα μου ωραία και καλά πιο πίσω απο το επιτρεπτό;;;;
- Θα μπορούσες να ήσουν τσαντάκιας φίλε μου....
- Και καλά κυρ αστυνόμε, αν ας πούμε είμαι τσαντάκιας, ποιος ο λόγος να την έχω μέσα και να μη την αφαιρέσω εντελώς;;;
- Α δε ξέρω φίλε μου... Δεν έβγαλα εγώ τους νόμους....."
----------
Δηλαδή όποτε θέλουμε είμαστε ο νόμος!! Όποτε δε ξέρουμε τι γίνεται απλά σκύβουμε το κεφάλι και ακολουθούμε το γρ@μ1μέν0 ρέμα!!! Πιόνι!!!!
Αυτή είναι η δουλειά σας κύριοι... να κόβετε κλήσεις εκεί που σας πέρνει... Όταν περνάει η/ο τύπος/ισσα με τη Mertsedes και το κινητό αρκεί μία παρατήρηση!!! Αίσχος!!!
Σας εύχομαι τα χειρότερα για το 2007 dear smurfs!!!!
03/01/07 κλήση για μη ορατή πινακίδα.
10/01/07 κλήση για μη ορατή πινακίδα.
12/01/07 κλήση για μη ορατή πινακίδα.
Και από 02/01 έως σήμερα 12/01 δούλευα σερί 9ωρα χωρίς ρεπό....
Μια χαρά, βρήκα που θα ξοδέψω τις υπερωρίες μου....
Τελικά ίσως να είναι καλύτερα να οδηγώ νόμιμο παπί και να πετάω που και που καμιά ρουκέτα σε πρεσβείες....
My worst wishes for the new year, f*ck 0ff!!!
((ta pa, kai eniwsa kalutera....))